Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    07. Listopad 2020. 14:51

SunnyS

I kad koja radi trakicu? Ajmo popis da možemo iščekivati.
    Ja mislim da sam trudna. Nisam više piškila nakon zadnjeg testića kojeg sam tu stavila. Kroz 10 dana idem na pregled. M još nema. Ako sam trudna, već će se vidjeti na uzv, ako nisam opet će se vidjeti..
    Osjećam promjene u maternici, neugodu u leđima.. u svakom slučaju, optimistična sam. Što god bude, bit će kako mora biti.

Ajme sunny  ajde ti pišni na neki digitalac i ovdje objavi plus da se veselimo 😁😁🥳🥳 i pravac u ljetne bebe😁

07. Listopad 2020. 14:52

jube meni zna kasniti ali ne toliko, iako ja znam da su moji ciklusi takvi, mozda ti se nesto poremetilo
    Sunny meni to mirisi na neki plusic

SunnyS
    07. Listopad 2020. 14:55

Bella🍁

SunnyS

Ja mislim da sam trudna. Nisam više piškila nakon zadnjeg testića kojeg sam tu stavila. Kroz 10 dana idem na pregled. M još nema. Ako sam trudna, već će se vidjeti na uzv, ako nisam opet će se vidjeti..
    Osjećam promjene u maternici, neugodu u leđima.. u svakom slučaju, optimistična sam. Što god bude, bit će kako mora biti.

Ajme sunny ajde ti pišni na neki digitalac i ovdje objavi plus da se veselimo 😁😁🥳🥳 i pravac u ljetne bebe😁

Nisam pišnula, čekam iznenađenje kod dr. ;)
    Držim se u neizvjesnosti :D

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Bella🌟
    07. Listopad 2020. 15:27

SunnyS

Bella🍁

SunnyS

Ajme sunny ajde ti pišni na neki digitalac i ovdje objavi plus da se veselimo 😁😁🥳🥳 i pravac u ljetne bebe😁

Nisam pišnula, čekam iznenađenje kod dr. ;)
    Držim se u neizvjesnosti :D

🤞🤞🤞🤞♥️

watson009
    07. Listopad 2020. 15:29

Andela koji si dan ciklusa ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    07. Listopad 2020. 15:29

Andela ne znam za trakice..
    Ja baš iz tog razloga idem sad na folikulometriju da točno vidim kaj je. Za petak sam se naručila na prvu. Privatno. Pa ćemo vidjeti. Javim kak je prošlo. Biti ću 9 DC.

Sanjarka88
    07. Listopad 2020. 15:35

Andela111

Cure, evo i meni simptomi ovulacije krenuli, a trebala biti u Petak! Ali mi smo hopsi sinoc tako da se nadam da ce se uvatiti, ali me zbunile lh trakice, nisu mi pokazale da ce doci radila jednu juce i jednu dans oko 10 ujutro, jel moguce da sam zakasnila sa trakicama

Moguce da je pik bio prije 2 dana

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    07. Listopad 2020. 15:37

Andela111

13 dan ciklusa.

Ne mora znaciti da si ju promasila,mozda jos nije ni bila...
    Nemoj se drzati skolskih primjera 😅
    Jaoooo sto ja ne volim te trakice,uzas, a jos k tome sto ja rijetko i osjetim ovulacije, folikulo je zakon, bit ce tada i tada i izvolite se voljeti u to vrijeme 😎😉

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    07. Listopad 2020. 15:38

Andela111

I ja cu otici prekosutra bas da vidim sta se zbilo😃

Ti si trenutno na terapiji nekoj jel da ? 
    Oprosti pomijesalo mi se 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    07. Listopad 2020. 15:48

Aaa kuzim, glupo pitanje ali zasto nisu htjeli vec ovaj mjesec ? 
    Potaknuti ce ti sazrijevanje vise jajnih stanica i onda odrediti dan napada na njih 🙌♥🙏
    Vidis,meni je moj gin rekao da mi ne zeli dati klomifen dok ne napravim prohodnost jajovoda.
    Necu ja nista forsirati naravno dok to ne rijesim ali cudno mi je to...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.