Drage cure,
prvo želim vam svima plusiće :)
ja sam se odlučila maknuti s foruma, opustiti se, ne razmišljati previše o rađenju bebice jer mislim da kod mene to razmišljanje i čitanje foruma dosta utječe na opuštanje tijela i uma. Na ovom forumu sam puno toga naučila i sve mi se činite kao jedna velika podrška i jako drage cure.
Želim vam sreću od srca i vi držite meni fige da nam uspije što prije kao što ću i ja svima vama!!!
cmok cmok
Lucija 16.12.2021.💗
Drage cure,
ja sam se odlučila maknuti s foruma, opustiti se, ne razmišljati previše o rađenju bebice jer mislim da kod mene to razmišljanje i čitanje foruma dosta utječe na opuštanje tijela i uma. Na ovom forumu sam puno toga naučila i sve mi se činite kao jedna velika podrška i jako drage cure.Želim vam sreću od srca i vi držite meni fige da nam uspije što prije kao što ću i ja svima vama!!!
cmok cmok
Cuvaj se i kad se pozelis javiti, javi nam se, puno srece i zelim ti da uskoro ugledas svoj dugo ocekivani plusic
Cure, danas sam napunila 30 god.
I čim sam se probudila kroz glavu mi je prošlo "o ne, sad će još teže ići!"
Znači, toliko su me te godine prepale da uglavnom samo o tome sada razmišljam i toliko sam ljuta, razočarana, ma sve!
Samo sam htjela s nekim podijeliti osjećaj, jer ovdje u "stvarnom svijetu" o tome s nikim ne pričam i uglavnom samo slušam, što čekaš više? Znaš li ti koliko godina imaš? I tako te stvari…
Samoja6 pa sretan ti rodendan! otkud tolike brige, jel radite vec na bebi dugo ili?
Hvala!
Pa da, već prilično dugo... Mada se vodimo nekako za onom bez presinga, bit će... Njemu to i nije toliki pressing, nije ni meni u početku bio, ali svaki mjesec se nekako nadaš... Sad vidim da mi je to postalo nešto o čemu svaki dan razmišljam... Najiskrenije kad su svi naši prijatelji postajali roditelji, nisam ni razmišljala o tome jer znam da nisam bila spremna... Voljela sam izlaziti, putovati i to me ispunjavalo... Onda su lagano počele priče, što čekamo, pa to s godinama, ali nisam se pretjerano obazirala jer sam imala neke druge ciljeve u životu. Htjela sam nešto proći, vidjeti, napraviti nešto, napraviti stan! I stvarno smo se trudili to i postići, sami! I jesmo! Mislim da sam si ja sama sad stvorila taj neki osjećaj da starim i da će sve teže ići... 🤔 Sad kad imamo, mogu reći sve, imam osjećaj kao da nemamo ništa.
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Drage cure,
ja sam se odlučila maknuti s foruma, opustiti se, ne razmišljati previše o rađenju bebice jer mislim da kod mene to razmišljanje i čitanje foruma dosta utječe na opuštanje tijela i uma. Na ovom forumu sam puno toga naučila i sve mi se činite kao jedna velika podrška i jako drage cure.Želim vam sreću od srca i vi držite meni fige da nam uspije što prije kao što ću i ja svima vama!!!
cmok cmok
Samo ti predahni, i ja sam nekoliko puta odlazila i vracala se nazad na forum♥
Vise me to ne opterecuje,dapace! Samo se ti resetiraj i sretno!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bok cure evo da vam se malo i ja javim :)
Tonka čestitam ti na ovom predivnom + vjerujem da si jakoo sretna i uzbuđena <3
Watson koji si DPO joj ja ti bas svakog mjeseca drzim prste da ugledas konacno svoj plusic :/ baš mi je jako jako jako žao :/
Ja znam da ne radimo na bebi toliko puno koliko i vi ovdje ovo nam je tek 4. mjesec tako da znam koliko ja budem razočarana i ljuta kad vidim bijeli test a mogu si mislit koliko to mora bit grozno kad 12 mjeseci gledaš bijeli test.
Ja sam danas 9DC ovo mi je prvi mjesec da pijem folnu, nisam još ovaj mjesec radila trakice jer ih imam samo 6 a kao ostat cu trudna ovaj mjesec pa mi više neće trebat :) danas ću pišnut jednu pa ću znat više :)
Želim Vam svima svu svu svu sreću cure <3
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Drage cure,
cmok cmok
Sretno Freya ❤️🤗🤗🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure, danas sam napunila 30 god.
I čim sam se probudila kroz glavu mi je prošlo "o ne, sad će još teže ići!"
Znači, toliko su me te godine prepale da uglavnom samo o tome sada razmišljam i toliko sam ljuta, razočarana, ma sve!
Samo sam htjela s nekim podijeliti osjećaj, jer ovdje u "stvarnom svijetu" o tome s nikim ne pričam i uglavnom samo slušam, što čekaš više? Znaš li ti koliko godina imaš? I tako te stvari…
Samoja6 pa sretan ti rodendan! otkud tolike brige, jel radite vec na bebi dugo ili?
Hvala!
Pa da, već prilično dugo… Mada se vodimo nekako za onom bez presinga, bit će… Njemu to i nije toliki pressing, nije ni meni u početku bio, ali svaki mjesec se nekako nadaš… Sad vidim da mi je to postalo nešto o čemu svaki dan razmišljam… Najiskrenije kad su svi naši prijatelji postajali roditelji, nisam ni razmišljala o tome jer znam da nisam bila spremna… Voljela sam izlaziti, putovati i to me ispunjavalo… Onda su lagano počele priče, što čekamo, pa to s godinama, ali nisam se pretjerano obazirala jer sam imala neke druge ciljeve u životu. Htjela sam nešto proći, vidjeti, napraviti nešto, napraviti stan! I stvarno smo se trudili to i postići, sami! I jesmo! Mislim da sam si ja sama sad stvorila taj neki osjećaj da starim i da će sve teže ići… 🤔 Sad kad imamo, mogu reći sve, imam osjećaj kao da nemamo ništa.
Bit ce, polako, nemoj se bedirati na svoj dan. Ako bude vjerovala da ces uskoro ugledati svoju mrvicu onda se bude to i ostvarilo, barem se ja vodim tom cinjenicom, tko vjeruje ispunit ce mu se.
Probaj pratiti ovulaciju s trakicama, ili ako znas odnosno osjetis kad je ovulacija baci se na posao :) u svakom slucaju zelim ti da sto prije ostvaris svoju zelju! A sad se obuci nasminkaj lijepo i pocni pjevat: nist ami nece ovaj dan pokvarit :)))) sretan rodendan!
Sanjarka danas mi je 15 DC, sto znaci da su trakice koje sam radila bile 11 12 13 i 14 DC. Ciklus mi inace traje izmedju 26 i 29 dana.
A znas koliko ti traje lutealna? Bazalnu ne mjeris?
Ne znam za lutealnu, a ne mjerim bazalnu, to mi nekako dodatni stres stvara. Tek sam ovaj mjesec pocela koristiti trakice i mislila sam da ce mi to pomoci, medjutim samo me jos vise zbunilo i zabrinulo. 🙄
Nemoj se brinuti bzvz
Ako ti je lutealna skolska, znaci nekih 14-15 dana
A ciklus ti zna biti 26 dana, onda si moguce ovulirala 11dc, sto bi moglo biti da je pik bio na 9dc vec
Ako ce ovo biti ciklus od npr 29 dana tada je moguce da nisi uspila uhvatit pik. Kod nekih žena traje jako kratko i u principu kad trakica krene tamnit testira se 2 puta dnevno bas zbog toga da pik ne promakne
Jesi imala kakve simptome o?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka danas mi je 15 DC, sto znaci da su trakice koje sam radila bile 11 12 13 i 14 DC. Ciklus mi inace traje izmedju 26 i 29 dana.
A znas koliko ti traje lutealna? Bazalnu ne mjeris?
Ne znam za lutealnu, a ne mjerim bazalnu, to mi nekako dodatni stres stvara. Tek sam ovaj mjesec pocela koristiti trakice i mislila sam da ce mi to pomoci, medjutim samo me jos vise zbunilo i zabrinulo. 🙄
Nemoj se brinuti bzvz
Ako ti je lutealna skolska, znaci nekih 14-15 dana
A ciklus ti zna biti 26 dana, onda si moguce ovulirala 11dc, sto bi moglo biti da je pik bio na 9dc vec
Ako ce ovo biti ciklus od npr 29 dana tada je moguce da nisi uspila uhvatit pik. Kod nekih žena traje jako kratko i u principu kad trakica krene tamnit testira se 2 puta dnevno bas zbog toga da pik ne promakne
Jesi imala kakve simptome o?
Hvala Sanjarka za odgovore.
Jucer ujutro sam imala probadanje u lijevom jajniku nekoliko puta i to je mozda jedini simptom za koji znam. Iscjedak nemam bas nikakav jos od prestanka M, sto mi je onako cudno. Postoji li teoretska mogucnost da ovulacija nastupi kasnije ipak, da nastavim sa trakicama ili nema potrebe da ih trosim?
🙋♀️ 33 g.
🙋♂️ 38 g.
💑 8 g.
👰🤵 2 g.
Pokušavamo ostati🤰 od 8/20
Jutro cure, uz kavicu naravno 😉
Tonka hvala ti sto si to podijelila s nama, cestitam na plusicu…od srca ti zelim urednu trudnocu! ♥
Vi ste pokusavali 9.mj? Sve je ok s nalazima s vama ili ?
Lindsay taman se oboruzas vitaminima i zdravom prehranom dok se dragi vrati a mozda se i dogodi cudo s onim oprostajnim odnosom.
Ja sam drage moje ljuta na samu sebe, gledam doma onog kineza i reko ma pisnit cu ga sad i da je nesto bila bi barem sjena…i nista,nema nicega, bijel kao snijeg…oci su mi ispale od gledanja.
Dva dana sam puna optimizma a dva dana potonem kao podmornica…zalosna sam da nam je tako tesko ostati T, nisam ni u ludilu mislila da ce mi proci godina a da se nista nije dogodilo po tom pitanju.
Joj Watson, misa mu... Tocno cu ga morat i ja pisnit danas ili sutra... Al ja fakat jesam nestrpljiva. Ja sam ona koja ide prva na usmeni, pa pala ili ne, samo da se rijesi muke, jer meni muka bude od previse cekanja i onda sam samo nervozna a to mi je najgori osjećaj, da se ispovracas od muke... Ista stvar sa ovim cekanjem... Tako da i ako bude test negativan neka, mozda se ipak pozitivno iznenadim... 🤷🤦
Sortiraj odgovore
Najstariji