Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Listopad 2020. 13:47

Andela111

Jos tri dana do O hopsamo veceras sutra i prekosutra bice povuci potegni ali mozemo mi to😂

I watson, ne brini, sve ce se dogodit s nekim razlogom u neko vrijeme. I mislit ces mozda jednoga dana "da mozda je tako trebalo biti" ❤️
    Andela, zelim vam vesele dane i noci 🎉🤞

Sanjarka88
    06. Listopad 2020. 13:51

Chloe

Sanjarka88 🦋

Chloe

Sanjarka88 🦋

Chloe

Sanjarka danas mi je 15 DC, sto znaci da su trakice koje sam radila bile 11 12 13 i 14 DC. Ciklus mi inace traje izmedju 26 i 29 dana.

A znas koliko ti traje lutealna? Bazalnu ne mjeris?

Ne znam za lutealnu, a ne mjerim bazalnu, to mi nekako dodatni stres stvara. Tek sam ovaj mjesec pocela koristiti trakice i mislila sam da ce mi to pomoci, medjutim samo me jos vise zbunilo i zabrinulo. 🙄

Nemoj se brinuti bzvz
    Ako ti je lutealna skolska, znaci nekih 14-15 dana
    A ciklus ti zna biti 26 dana, onda si moguce ovulirala 11dc, sto bi moglo biti da je pik bio na 9dc vec
    Ako ce ovo biti ciklus od npr 29 dana tada je moguce da nisi uspila uhvatit pik. Kod nekih žena traje jako kratko i u principu kad trakica krene tamnit testira se 2 puta dnevno bas zbog toga da pik ne promakne
    Jesi imala kakve simptome o?

Hvala Sanjarka za odgovore.
    Jucer ujutro sam imala probadanje u lijevom jajniku nekoliko puta i to je mozda jedini simptom za koji znam. Iscjedak nemam bas nikakav jos od prestanka M, sto mi je onako cudno. Postoji li teoretska mogucnost da ovulacija nastupi kasnije ipak, da nastavim sa trakicama ili nema potrebe da ih trosim?

Pa postoji mala mozda jos dan /dva s obzirom na duzinu ciklusa 
    Mozda da pustis sad pa sljedeci ciklus testiraj vec od 7/8dc 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    06. Listopad 2020. 16:04

Mirjam2 hvala ti,ostaje mi samo vjerovati da sve dolazi u svoje vrijeme 🙌
    I ja sam nestrpljiva,bilo je mjeseci kada sam se skulirala a bilo je i ovakvih ludih...
    Masa bas sam se danas pitala gdje si, sretno sa hopsanjem i drzim palceve za ovaj ciklus da bude dobitan...ja sam 9DPO.
    Gdje nam je i Valentina?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    06. Listopad 2020. 16:34

Smaoja6 sretan rođendan 🥳🥳🥳🥰♥️ evo ja za koji dan punim 29 i isto si mislim kao što si sad ti rekla uskoro će 30 i kako će onda biti jer su mi ginekolozi govorili da obzirom na dijagnozu gledam da prije 30. Rodim. E sad, kad nisi spreman nisi i nije ni dobro imati djecu ako nisi spreman na njih. Nisam jedna od onih koji će reć budemo se već nekako snašli kad će dijete, za sve u životu ostalo imam taj stav-budemo se nekako snašli, ali kad je dijete u pitanju mislim da bi ljudi trebali svjesno to birati a ne ići u to kad nisu spremni. Tako da zanemari te godine, ionako su broj, a danas stvarno postoji mnogo načina i medicina je napredovala i čuda se događaju ♥️a i te godine ne moraju ništa značiti, tako da hrabro i strahove ostavi po strani♥️tek si zakoračila u 30. I imas još dovoljno vremena za bebicu. Osobno poznajem 2 osobe koje su svoju prvu trudnoću ostvarile sa 38./39. Godina i sve je u apsolutnom redu .
    Pupa draga super da to sve ide na svoje i da je dobro. Ova tri mjeseca kaj ćete čekati će brzo proći. ♥️

Ostalim curkama šaljem pusice😘😘🥰🥰

• Teeea
    06. Listopad 2020. 18:15

Teeea

Lijep pozdrav svima, moj post će biti malo duži, kako bih mogla objasniti situaciju. Ciklusi si mu redoviti svaki 28-30 dana. Zadnju M sam imala 24.8 i trajala je normalno 5 dana. Odnos sa dečkom sam imala 13.9 sa ejakulacijom, iako ne planiramo bebu, po aplikaciji mi nisu bili plodni dani, međutim 14.9 sam napravila ovulacijski test cisto da budem sigurna, koji je bio pozitivan, testna crtica je bila crvena kao kontrolna. To je bio 22. Dan ciklusa. Po Menstrualnom kalenderu( aplikaciji) sam trebala dobiti 20.9 međutim nisam dobila. Bolio me doljni dio leda, nista strašno kao neka tupa bol. Nikakvih drugih simptoma nisam imala. Napravila sam dva testa koja su negativna. Onda sam računala ako od ovulacije do menstruacije treba 14 dana, trebala sam dobiti 27.09. 26.09 sam primijetila prilikom brisanja nakon male nužde jako svijetlo rozni iscjedak, i mislila sam dobiti ću, stavila sam uložak. Bol u leđima se pojačala i to dosta, Medutim krvarenje je krenulo jako oskudno, na ulosku je bilo par marljica nista značajno, a prilikom brisanja je bilo malo krvi koja je bilo svježa, kao da sam se npr porezala. Bez ugrušak, neugodnog mirisa, jedino sto sam primijetila da su bile 2-3 tanke žilice. To je trajalo do 28.09. 29.09 nista sve cisto. 30.09 točnije sada opet sam primijetila svijetlo roza iscjedak, koji vjv ne bih primjetila da wc papir nije bijel. Zbunjena sam, ne znam dal bih trebala napraviti još koji test. Termin kod ginekologa imam 20.10. Oprostite na dugackom postu. I hvala 😊

Lijep pozdrav! 
    Zadnju M sam imala od 24.08-28.08. Spolni odnos sam imala 13.9 sa ejakulacijom, a 14.9 sam pravila ovulacijski test koji je bio pozitivan. 26.09-28.09 sam imala oskudno krvarenje, koje je bilo u tragovima kada bih mokrila. Sada sam 22 dana od ovulacije i nije mi jasno da li su ovi testovi pozitivni. Od simptoma imam jedino učestalo mokrenje, žućkasti iscjedak bez mirisa. Napravila sam još test sa crvenim crticama isto je ovakav. 
    https://ibb.co/ZdQxrRy [ibb.co] 
    Nista mi nije jasno, razmak u testovima je 3 dana. Ne znam uopće da li su pozitivni ako jesu zar nakon dva dana ne bih crtica trebala biti tamnija. Termin imam tek 20.10. Hvala 

Sanjarka88
    06. Listopad 2020. 19:26

Teeea

Teeea

Lijep pozdrav svima, moj post će biti malo duži, kako bih mogla objasniti situaciju. Ciklusi si mu redoviti svaki 28-30 dana. Zadnju M sam imala 24.8 i trajala je normalno 5 dana. Odnos sa dečkom sam imala 13.9 sa ejakulacijom, iako ne planiramo bebu, po aplikaciji mi nisu bili plodni dani, međutim 14.9 sam napravila ovulacijski test cisto da budem sigurna, koji je bio pozitivan, testna crtica je bila crvena kao kontrolna. To je bio 22. Dan ciklusa. Po Menstrualnom kalenderu( aplikaciji) sam trebala dobiti 20.9 međutim nisam dobila. Bolio me doljni dio leda, nista strašno kao neka tupa bol. Nikakvih drugih simptoma nisam imala. Napravila sam dva testa koja su negativna. Onda sam računala ako od ovulacije do menstruacije treba 14 dana, trebala sam dobiti 27.09. 26.09 sam primijetila prilikom brisanja nakon male nužde jako svijetlo rozni iscjedak, i mislila sam dobiti ću, stavila sam uložak. Bol u leđima se pojačala i to dosta, Medutim krvarenje je krenulo jako oskudno, na ulosku je bilo par marljica nista značajno, a prilikom brisanja je bilo malo krvi koja je bilo svježa, kao da sam se npr porezala. Bez ugrušak, neugodnog mirisa, jedino sto sam primijetila da su bile 2-3 tanke žilice. To je trajalo do 28.09. 29.09 nista sve cisto. 30.09 točnije sada opet sam primijetila svijetlo roza iscjedak, koji vjv ne bih primjetila da wc papir nije bijel. Zbunjena sam, ne znam dal bih trebala napraviti još koji test. Termin kod ginekologa imam 20.10. Oprostite na dugackom postu. I hvala 😊

Lijep pozdrav!
    Zadnju M sam imala od 24.08-28.08. Spolni odnos sam imala 13.9 sa ejakulacijom, a 14.9 sam pravila ovulacijski test koji je bio pozitivan. 26.09-28.09 sam imala oskudno krvarenje, koje je bilo u tragovima kada bih mokrila. Sada sam 22 dana od ovulacije i nije mi jasno da li su ovi testovi pozitivni. Od simptoma imam jedino učestalo mokrenje, žućkasti iscjedak bez mirisa. Napravila sam još test sa crvenim crticama isto je ovakav.
    https://ibb.co/ZdQxrRy[ibb.co]
    Nista mi nije jasno, razmak u testovima je 3 dana. Ne znam uopće da li su pozitivni ako jesu zar nakon dva dana ne bih crtica trebala biti tamnija. Termin imam tek 20.10. Hvala

Hej
    Ovo izgleda kao pozitivan test no 22dpo bi trebala biti dosta tamnija crta. Mozes li negdje betu izvaditi? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

06. Listopad 2020. 19:50

Teeea

Teeea

Lijep pozdrav!
    https://ibb.co/ZdQxrRy[ibb.co]

Meni izgleda pozitivno 😃

• Teeea
    06. Listopad 2020. 19:54

To i mene isto brine. Živim u njemačkoj i iskreno ne znam kako to ovdje ide, a i prva bih mi bila trudnoca. A termin kod ginekologa je tek 20.10 i ona kaže da je to normalno da je crtica svijetla jer je bila kasna ovulacija. Svakako ću ponovno napraviti test, a vidjeti ću da li mi moze doktor opce prakse izvaditi betu ako bude i dalje slaba crtica 

• Tonka55
    06. Listopad 2020. 20:13

Cure, hvala vam svima ❤️❤️ Želim vam svima uskoro +++
    Olimpija i Samoja6, sretan vam ročkas 💞
    Mirjam2, da radila sam test 6 dana prije. 
    Watsonoo9, pokušavamo od 2 mj. Otišla sam na gin pregled prije početka pokušavanja i sve je bilo ok. U 3 mj sam provjerila štitnjaču i bila je oko 5, a kao poželjno je da bude tsh do 2.. Inače može utjecati na zacece. Nakon 2 mj pala je na 3.
    Pupa, drži se ❤️
    I godine uopće nisu bitne, sve je kako si posložimo u glavi. Ako ti sebi postaviš granicu da nešto ne možeš, onda to nećeš ni moći. Znam ljude koji su sa 38 god bile prvorotkinje, a sa 40 rodile drugo. Znam žene koje se sa 30 god žale ko da im je 50 i obrnuto. Želim vam reći da pravila nema, osim Onog odozgora. Molila sam ga Bože, ako ti želiš da budem pod tim stresom na poslu neka tako bude, bilo bi lijepo ostati trudan u 9 mj i to mi se ostvarilo... Gradimo kuću iz nule, digli kredu i uspjeli u svemu, ali đaba sve to ako nemamo djecu koja su blagoslov.
    Ja vam još ne vjerujem 🙂
    Pratit ću vas i nadam se plusevima!! Nezz više koji savjet bih vam dala, radili smo sve isto ovih 9 mj 😂
    Velika pusa svima 🙂💪🥰

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Tonka55
    06. Listopad 2020. 20:18

Čuda su moguća.  Stanje na poslu je sada više nego i odlično, a još sam vidjela i +.. Nisu li to sve bile kušnje? Oprostite na podužem tekstu, ne pišem preko dana 😂❤️

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.