Jutro cure, uz kavicu naravno 😉
Tonka hvala ti sto si to podijelila s nama, cestitam na plusicu…od srca ti zelim urednu trudnocu! ♥
Vi ste pokusavali 9.mj? Sve je ok s nalazima s vama ili ?
Lindsay taman se oboruzas vitaminima i zdravom prehranom dok se dragi vrati a mozda se i dogodi cudo s onim oprostajnim odnosom.
Ja sam drage moje ljuta na samu sebe, gledam doma onog kineza i reko ma pisnit cu ga sad i da je nesto bila bi barem sjena…i nista,nema nicega, bijel kao snijeg…oci su mi ispale od gledanja.
Dva dana sam puna optimizma a dva dana potonem kao podmornica…zalosna sam da nam je tako tesko ostati T, nisam ni u ludilu mislila da ce mi proci godina a da se nista nije dogodilo po tom pitanju.
joj moja watson, mogu misliti kako ti je, u potpunosti te razumijem, ja sam npr jucer bila sva kao za akciju kad dodem doma, ono zove muz, gosti se najavili i sjedili do navecer, slozila sude, istusirala se, dok sam dosla u sobu on zaspao :D
pa je i meni raspolozenje palo, onda sam se jutros smirila i rekla jebemu i forsiranje i planiranje pa bit ce do ned
A znam i taj osjecaj kad se nadas, pa napravis test i vidis ili uopce ne vidis ni sjenicu
Ja sam do sada skrivecki dva puta bila pravila test, svaki puta kao da sam sjenu vidjela i onda se nadala, odjednom glupaca dode i rekla sam sama sebi e neces vise novce trosit sve dok ti ne zakasni minimalno jedan dan
Sanjarka88 ma znam,ali previse sam se razocarala do sada😭
Kako si ti ? U kojoj fazi ? Krecete u ovom ciklusu?
U fazi sam kraja m, tj jos danas /sutra
Sumnjam da cemo uhvatit ovaj ciklus
Dok ovog gin doc teze nego predsjednika Amerike pa nemam jos termin za pregled
Pa dok dođu nalazi pape i briseva...
Al strpljen spasen 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sta se tice testova. Ja sam cvrsto odlucila ne radit vise dok m ne dođe
Opekla sam se sad.
Da se razumimo spontanio bi bio radila ja test ranije ili ne
Al ovako sam si 7 dana produzila agoniju. Cekanja dana ocekivane m, jel biokemijska ili nije
Jel dovoljno tamni test ili ne
Ma bjezi.... Ne treba mi to
Opekla sam se sad.
Al ovako sam si 7 dana produzila agoniju. Cekanja dana ocekivane m, jel biokemijska ili nije
Ma bjezi…. Ne treba mi to
e bas to, same sebe preopteretimo
Mene dugo nema, ne stignem sve ni pratit od posla i guzve doma.. Uglavnom moja vjestica dosla i prosla.. Budemo vidjeli sljedeci mjesec
Opekla sam se sad.
Ma bjezi…. Ne treba mi to
e bas to, same sebe preopteretimo
Pa to je. Svi mi gorimo od želje da cim prije saznamo da smo trudne. Ali nije tako prirodno naštimano.
Tako da rad na sebi, strpljenju i smirenosti dobro ce nam doci 💪
Mene dugo nema, ne stignem sve ni pratit od posla i guzve doma.. Uglavnom moja vjestica dosla i prosla.. Budemo vidjeli sljedeci mjesec
Novi ciklus, nova nada 🤗
Lindsay kuzim sve i umirem ti od smijeha 😂
Ancioo,Sanjarka,Andela saljem vam zagrljaje...vjerujem u nase najbolje ishode.
Hvala vam na razumijevanju, uf, bas je to tesko.♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
I meni je zao dragog. Smatra se krivcem ali ja to ne gledam tim ocima.... i jos da ne kazem da je htio na bebu da idemo prije par godina a ja sam odugovlacila 😟😟😟... to ne mijenja nista izmedju mene i njega samo on jos to mora procesuirati.
meni Hvala Bogu jos nije, prosli mj sto sam pratila bas su bile dobre samo sto je M hitno morao ic projekt vidjet i nismo pokrili dan o, samu O i dan poslije
ja sam ti koristila cb s onim smajlicem, a sad necu nista nego cu svoje tijelo slusat pa ak bude bude, trenutno mi je vodenasti onako iscjedak, pojacan i jajnici se tu i tamo osjete
Sortiraj odgovore
Najstariji