Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    05. Listopad 2020. 19:51

Hvala cure ❤️

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Lindsay
    05. Listopad 2020. 20:02

Drzi se Pupa ❤

• IK_26
    05. Listopad 2020. 20:19

Bok curke. Ovako. Moje pitanje glasi. Ciklusi su mi 33 dana. Sljedeću M trebam dobiti 13.10. Danas sam isla vadit betu iz znatiželje i 0. Jesam rano isla? Da pričekam jos par dana? Znatiželja mi neda mira 😲 da napomenem ovulacija bila 28. Hvala 😊😊

Lindsay
    05. Listopad 2020. 20:31

IK_26

Bok curke. Ovako. Moje pitanje glasi. Ciklusi su mi 33 dana. Sljedeću M trebam dobiti 13.10. Danas sam isla vadit betu iz znatiželje i 0. Jesam rano isla? Da pričekam jos par dana? Znatiželja mi neda mira 😲 da napomenem ovulacija bila 28. Hvala 😊😊

Jesi, sacekaj do datuma ocekivane M pa ponovi :) 
    Danas bi ti mogla biti tek implantacija cak :)

• IK_26
    05. Listopad 2020. 20:42

Nemogu ja to dočekat. Već sam sad luda. 😲😲😲  mogućnost trudnoće je bila visoka, tj točnije Dva dana prije ovulacije. Pa se nekako nadam da bi mozda moglo bit nešto. Al danas me to onak, malo razočaralo 😲

Hvala na odg. 

Lindsay
    05. Listopad 2020. 20:46

Koliko pokusavate?

• IK_26
    05. Listopad 2020. 20:51

Ma ne dugo. Ali želja je ogromna. 😊

Lindsay
    05. Listopad 2020. 20:54

Zelim vam svu srecu

• IK_26
    05. Listopad 2020. 20:56

lindsay

Zelim vam svu srecu

Hvala 😊 nada umire zadnja 😊

05. Listopad 2020. 21:20

IK_26

Mozda ipak pricekat jos koji dan, svasta se moze jos okrenuti. 
    Tu smo negdje sa ciklusom 😊 Ja betu ne bih isla vadit (za sad) ali gledam svaki dan taj test za trudnocu u kupaonici i pitam koliko dugo cu ga jos gledati prije nego pokleknem 😂 Ovo ce mi biti prvo piskanje testa za trudnocu ikad tako da sam bas bas uzbudena 🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.