Hvala cure ❤️
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Bok curke. Ovako. Moje pitanje glasi. Ciklusi su mi 33 dana. Sljedeću M trebam dobiti 13.10. Danas sam isla vadit betu iz znatiželje i 0. Jesam rano isla? Da pričekam jos par dana? Znatiželja mi neda mira 😲 da napomenem ovulacija bila 28. Hvala 😊😊
Bok curke. Ovako. Moje pitanje glasi. Ciklusi su mi 33 dana. Sljedeću M trebam dobiti 13.10. Danas sam isla vadit betu iz znatiželje i 0. Jesam rano isla? Da pričekam jos par dana? Znatiželja mi neda mira 😲 da napomenem ovulacija bila 28. Hvala 😊😊
Jesi, sacekaj do datuma ocekivane M pa ponovi :)
Danas bi ti mogla biti tek implantacija cak :)
Nemogu ja to dočekat. Već sam sad luda. 😲😲😲 mogućnost trudnoće je bila visoka, tj točnije Dva dana prije ovulacije. Pa se nekako nadam da bi mozda moglo bit nešto. Al danas me to onak, malo razočaralo 😲
Hvala na odg.
Mozda ipak pricekat jos koji dan, svasta se moze jos okrenuti.
Tu smo negdje sa ciklusom 😊 Ja betu ne bih isla vadit (za sad) ali gledam svaki dan taj test za trudnocu u kupaonici i pitam koliko dugo cu ga jos gledati prije nego pokleknem 😂 Ovo ce mi biti prvo piskanje testa za trudnocu ikad tako da sam bas bas uzbudena 🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji