Pupa ajme mene !!! Pa kako zeno,ti si prokrvarila i sad jos stalne smedaris od tada jel tako?
Drzi se,uz tebe smo!!! ♥😩
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hvala vam puno na podršci.
Bila sam dobila najnormalniju mengu kao što uvijek imam, ali na kraju nisam prestala smeđarit. Vadila sam danas betu i bila je oko 1300 (nisam zapamtila od šoka). Odmah sam ostala u bolnici i sad me prate. Nisam uopće mislila da je tako nešto moguće nakon najnormalnije M.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Bila sam dobila najnormalniju mengu kao što uvijek imam, ali na kraju nisam prestala smeđarit. Vadila sam danas betu i bila je oko 1300 (nisam zapamtila od šoka). Odmah sam ostala u bolnici i sad me prate. Nisam uopće mislila da je tako nešto moguće nakon najnormalnije M.
Cesto vanmatericnu trudnocu prate smeđarenja od samog starta, kao i menga krvarenja....
Bas treba biti oprezan kod takvih stvari. Svasta mi žene moramo preziviti 😔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cesto vanmatericnu trudnocu prate smeđarenja od samog starta, kao i menga krvarenja….
Bas treba biti oprezan kod takvih stvari. Svasta mi žene moramo preziviti 😔
Da, baš svašta prođemo. Ali eto, sad je tako i vidjet ćemo kako će se sad sve ravijati.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Jel ti M bila kao i obično, jačina krvarenja i bolovi ili je bilo drugačije? Što su ti rekli kakav je dalje postupak?
Jel ti M bila kao i obično, jačina krvarenja i bolovi ili je bilo drugačije? Što su ti rekli kakav je dalje postupak?
Bila mi je normalna M i bez bolova, nisam ni tabletu trebala popit. Sada dobivam lijek i pratit će betu. Nadajmo se da će se smanjivati, ako ne, trebat će operirati, ali ne želim sad baš ići toliko daleko. Moram vjerovati da će se uspjeti i ovako riješiti.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Bila mi je normalna M i bez bolova, nisam ni tabletu trebala popit. Sada dobivam lijek i pratit će betu. Nadajmo se da će se smanjivati, ako ne, trebat će operirati, ali ne želim sad baš ići toliko daleko. Moram vjerovati da će se uspjeti i ovako riješiti.
Od srca ti želim da se sve riješi bez ikakvih operacija ♥️ vjerujem da će taj lijek koji dobivaš napraviti što treba da se to i ostvari.
Naravno da ce se smanjivati 🤞🤞🤞🤞
U slucaju Op ide laporaskopski tako da je to lakša Op
Ali svakako je bolje da ide lijekovima i da to izbjegnes!
Mislim na tebe 🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji