Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    05. Listopad 2020. 17:09

Pupa ajme mene !!! Pa kako zeno,ti si prokrvarila i sad jos stalne smedaris od tada jel tako?
    Drzi se,uz tebe smo!!! ♥😩

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

05. Listopad 2020. 17:24

Pupa drži se, šaljem zagrljaj ❤️❤️

Pupa
    05. Listopad 2020. 17:31

Hvala vam puno na podršci.
    Bila sam dobila najnormalniju mengu kao što uvijek imam, ali na kraju nisam prestala smeđarit. Vadila sam danas betu i bila je oko 1300 (nisam zapamtila od šoka). Odmah sam ostala u bolnici i sad me prate. Nisam uopće mislila da je tako nešto moguće nakon najnormalnije M. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Sanjarka88
    05. Listopad 2020. 17:39

Pupa

Bila sam dobila najnormalniju mengu kao što uvijek imam, ali na kraju nisam prestala smeđarit. Vadila sam danas betu i bila je oko 1300 (nisam zapamtila od šoka). Odmah sam ostala u bolnici i sad me prate. Nisam uopće mislila da je tako nešto moguće nakon najnormalnije M.

Cesto vanmatericnu trudnocu prate smeđarenja od samog starta, kao i menga krvarenja....
    Bas treba biti oprezan kod takvih stvari. Svasta mi žene moramo preziviti 😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa
    05. Listopad 2020. 17:44

Sanjarka88 🦋

Pupa

Cesto vanmatericnu trudnocu prate smeđarenja od samog starta, kao i menga krvarenja….
    Bas treba biti oprezan kod takvih stvari. Svasta mi žene moramo preziviti 😔

Da, baš svašta prođemo. Ali eto, sad je tako i vidjet ćemo kako će se sad sve ravijati. 

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Bella🌟
    05. Listopad 2020. 17:46

Ajme Pupa drži se ♥️♥️♥️

Bella🌟
    05. Listopad 2020. 17:49

Jel ti M bila kao i obično, jačina krvarenja i bolovi ili je bilo drugačije? Što su ti rekli kakav je dalje postupak?

Pupa
    05. Listopad 2020. 18:24

Bella🍁

Jel ti M bila kao i obično, jačina krvarenja i bolovi ili je bilo drugačije? Što su ti rekli kakav je dalje postupak?

Bila mi je normalna M i bez bolova, nisam ni tabletu trebala popit. Sada dobivam lijek i pratit će betu. Nadajmo se da će se smanjivati, ako ne, trebat će operirati, ali ne želim sad baš ići toliko daleko. Moram vjerovati da će se uspjeti i ovako riješiti. 

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Bella🌟
    05. Listopad 2020. 18:31

Pupa

Bella🍁

Bila mi je normalna M i bez bolova, nisam ni tabletu trebala popit. Sada dobivam lijek i pratit će betu. Nadajmo se da će se smanjivati, ako ne, trebat će operirati, ali ne želim sad baš ići toliko daleko. Moram vjerovati da će se uspjeti i ovako riješiti.

Od srca ti želim da se sve riješi bez ikakvih operacija ♥️ vjerujem da će taj lijek koji dobivaš napraviti što treba da se to i ostvari. 

Sanjarka88
    05. Listopad 2020. 18:31

Pupa

Bella🍁

Naravno da ce se smanjivati 🤞🤞🤞🤞
    U slucaju Op ide laporaskopski tako da je to lakša Op 
    Ali svakako je bolje da ide lijekovima i da to izbjegnes!
    Mislim na tebe 🙏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.