Tonka, ako sam dobro shvatila radila si test tjedan dana ranije?
Jutro cure. Ja sam se malo sabrala nakon svih vijesti u petak. Predaja nije opcija. Za 5 mjeseci idemo dalje 💪💪💪
Bravo Lindsay! Vidjet ces da ce proletjeti vrijeme 😊 Taman da se fino opustis i napunis baterije ❤️
Jutro cure. Ja sam se malo sabrala nakon svih vijesti u petak. Predaja nije opcija. Za 5 mjeseci idemo dalje 💪💪💪
Tako je, samo glavu naprijed, znas da iza svake kise dode koja duga a i sunce
Jutro cure, uz kavicu naravno 😉
Tonka hvala ti sto si to podijelila s nama, cestitam na plusicu...od srca ti zelim urednu trudnocu! ♥
Vi ste pokusavali 9.mj? Sve je ok s nalazima s vama ili ?
Lindsay taman se oboruzas vitaminima i zdravom prehranom dok se dragi vrati a mozda se i dogodi cudo s onim oprostajnim odnosom.
Ja sam drage moje ljuta na samu sebe, gledam doma onog kineza i reko ma pisnit cu ga sad i da je nesto bila bi barem sjena...i nista,nema nicega, bijel kao snijeg...oci su mi ispale od gledanja.
Dva dana sam puna optimizma a dva dana potonem kao podmornica...zalosna sam da nam je tako tesko ostati T, nisam ni u ludilu mislila da ce mi proci godina a da se nista nije dogodilo po tom pitanju.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Irenaa0809 - ❤️➕
ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
Missy87 - 04.10. - 2 dan kasni ♥️
Olimpija - 06.10. - danas ❤️
Mirjam2 12.10. - 6 dana ❤️
Inana1- 15.10. - 9 dana❤️
Chloe - 17.10. - 11 dana ❤️
Freya_444 - 20.10. - 14 dana♥️
Andela111 - 22.10. - 16 dana❤️
Ancioo- 27.10. - 21 dan♥️
Anabelaaaa - 29.10. - 23 dana❤️
Sanjarka88 - 31.10. - 25 dana ❤️
ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
Bella- 02.11 - 27 dana♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro drage cure 🥰 pije li se kavica?
Tonka55 plus jasan kao kuća. Iskrene cestitke, i nek bude skolska ❤️
Ik_26 pre pre rano si radila betu. Ima jos nade 🙂
Chloe tesko za rec. Moguce su obe opcije. Koji si DC? I koliko ti traju ciklusi? (najkraci i najduzi)
Olimpija pa nek ti bude najsretniji rođendan! 🥰❤️
Pupa gdje si? 🤗
Watson ma znas da jos nista nije gotovo 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure, uz kavicu naravno 😉
Tonka hvala ti sto si to podijelila s nama, cestitam na plusicu…od srca ti zelim urednu trudnocu! ♥
Vi ste pokusavali 9.mj? Sve je ok s nalazima s vama ili ?
Lindsay taman se oboruzas vitaminima i zdravom prehranom dok se dragi vrati a mozda se i dogodi cudo s onim oprostajnim odnosom.
Ja sam drage moje ljuta na samu sebe, gledam doma onog kineza i reko ma pisnit cu ga sad i da je nesto bila bi barem sjena…i nista,nema nicega, bijel kao snijeg…oci su mi ispale od gledanja.
Dva dana sam puna optimizma a dva dana potonem kao podmornica…zalosna sam da nam je tako tesko ostati T, nisam ni u ludilu mislila da ce mi proci godina a da se nista nije dogodilo po tom pitanju.
Barem znas na cemu si i koji dan prije M ako je test tocan, a ako nije veselje za koji dan.
I sama dajes dobre savjete, znas da isto vrijedi i za tebe. Moj decko najvjerojatnije ima i gori nalaz od tvog muza (predpostavka,jos ga nitko nije ocitao kako treba) pa cu uzeti maticnu mlijec, l -karnitin i folnu za njega. Kazu mi i aroniju 100 posto prirodni sok valjda 2 stamplice dnevno. Dobila sam jedan savjet a znam da je i tebi to rekao tvoj gin. A to je jos malo pokusajte prirodno i NE CACKAJ MECKU VEC
If you know what I mean 🤔
Sanjarka88 ma znam,ali previse sam se razocarala do sada😭
Kako si ti ? U kojoj fazi ? Krecete u ovom ciklusu?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji