Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Listopad 2020. 07:12

Tonka, ako sam dobro shvatila radila si test tjedan dana ranije? 

Lindsay
    06. Listopad 2020. 07:18

Jutro cure. Ja sam se malo sabrala nakon svih vijesti u petak. Predaja nije opcija. Za 5 mjeseci idemo dalje 💪💪💪 

06. Listopad 2020. 07:23

Bravo Lindsay! Vidjet ces da ce proletjeti vrijeme 😊 Taman da se fino opustis i napunis baterije ❤️

06. Listopad 2020. 07:23

lindsay

Jutro cure. Ja sam se malo sabrala nakon svih vijesti u petak. Predaja nije opcija. Za 5 mjeseci idemo dalje 💪💪💪

Tako je, samo glavu naprijed, znas da iza svake kise dode koja duga a i sunce

watson009
    06. Listopad 2020. 07:37

Jutro cure, uz kavicu naravno 😉
    Tonka hvala ti sto si to podijelila s nama, cestitam na plusicu...od srca ti zelim urednu trudnocu! ♥
    Vi ste pokusavali 9.mj? Sve je ok s nalazima s vama ili ? 
    Lindsay taman se oboruzas vitaminima i zdravom prehranom dok se dragi vrati a mozda se i dogodi cudo s onim oprostajnim odnosom.
    Ja sam drage moje ljuta na samu sebe, gledam doma onog kineza i reko ma pisnit cu ga sad i da je nesto bila bi barem sjena...i nista,nema nicega, bijel kao snijeg...oci su mi ispale od gledanja.
    Dva dana sam puna optimizma a dva dana potonem kao podmornica...zalosna sam da nam je tako tesko ostati T, nisam ni u ludilu mislila da ce mi proci godina a da se nista nije dogodilo po tom pitanju.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    06. Listopad 2020. 07:43

Pupa kako si ? ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    06. Listopad 2020. 07:56

Irenaa0809 - ❤️➕
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
    Missy87 - 04.10. - 2 dan kasni ♥️
    Olimpija - 06.10. - danas ❤️
    Mirjam2 12.10. - 6 dana ❤️
    Inana1- 15.10. - 9 dana❤️
    Chloe - 17.10. -  11 dana ❤️
    Freya_444 - 20.10. - 14 dana♥️ 
    Andela111 - 22.10. - 16 dana❤️
    Ancioo- 27.10. - 21 dan♥️
    Anabelaaaa - 29.10. - 23 dana❤️
    Sanjarka88 - 31.10. - 25 dana ❤️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Bella- 02.11 -  27 dana♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Listopad 2020. 08:00

Dobro jutro drage cure 🥰 pije li se kavica?

Tonka55 plus jasan kao kuća. Iskrene cestitke, i nek bude skolska ❤️
    Ik_26 pre pre rano si radila betu. Ima jos nade 🙂
    Chloe tesko za rec. Moguce su obe opcije. Koji si DC? I koliko ti traju ciklusi? (najkraci i najduzi)
    Olimpija pa nek ti bude najsretniji rođendan! 🥰❤️
    Pupa gdje si? 🤗
    Watson ma znas da jos nista nije gotovo 🤗 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lindsay
    06. Listopad 2020. 08:02

watson009

Jutro cure, uz kavicu naravno 😉
    Tonka hvala ti sto si to podijelila s nama, cestitam na plusicu…od srca ti zelim urednu trudnocu! ♥
    Vi ste pokusavali 9.mj? Sve je ok s nalazima s vama ili ?
    Lindsay taman se oboruzas vitaminima i zdravom prehranom dok se dragi vrati a mozda se i dogodi cudo s onim oprostajnim odnosom.
    Ja sam drage moje ljuta na samu sebe, gledam doma onog kineza i reko ma pisnit cu ga sad i da je nesto bila bi barem sjena…i nista,nema nicega, bijel kao snijeg…oci su mi ispale od gledanja.
    Dva dana sam puna optimizma a dva dana potonem kao podmornica…zalosna sam da nam je tako tesko ostati T, nisam ni u ludilu mislila da ce mi proci godina a da se nista nije dogodilo po tom pitanju.

Barem znas na cemu si i koji dan prije M ako je test tocan, a ako nije veselje za koji dan.
    I sama dajes dobre savjete, znas da isto vrijedi i za tebe. Moj decko najvjerojatnije ima i gori nalaz od tvog muza (predpostavka,jos ga nitko nije ocitao kako treba) pa cu uzeti maticnu mlijec, l -karnitin i folnu za njega. Kazu mi i aroniju 100 posto prirodni sok valjda 2 stamplice dnevno. Dobila sam jedan savjet a znam da je i tebi to rekao tvoj gin. A to je jos malo pokusajte prirodno i NE CACKAJ MECKU VEC 
    If you know what I mean 🤔 

watson009
    06. Listopad 2020. 08:02

Sanjarka88 ma znam,ali previse sam se razocarala do sada😭
    Kako si ti ? U kojoj fazi ? Krecete u ovom ciklusu?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.