Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    06. Listopad 2020. 11:38

Zivjeliiiii!!!! 🍷
    Za zdravlje nase i busice debele uskoro ❤

Samoja6
    06. Listopad 2020. 11:40

Cure, danas sam napunila 30 god. 
    I čim sam se probudila kroz glavu mi je prošlo "o ne, sad će još teže ići!" 
    Znači, toliko su me te godine prepale da uglavnom samo o tome sada razmišljam i toliko sam ljuta, razočarana, ma sve!
    Samo sam htjela s nekim podijeliti osjećaj, jer ovdje u "stvarnom svijetu" o tome s nikim ne pričam i uglavnom samo slušam, što čekaš više? Znaš li ti koliko godina imaš? I tako te stvari... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Sanjarka88
    06. Listopad 2020. 11:49

Samoja6

Znači, toliko su me te godine prepale da uglavnom samo o tome sada razmišljam i toliko sam ljuta, razočarana, ma sve!
    Samo sam htjela s nekim podijeliti osjećaj, jer ovdje u "stvarnom svijetu" o tome s nikim ne pričam i uglavnom samo slušam, što čekaš više? Znaš li ti koliko godina imaš? I tako te stvari…

Sretan rođendan ❤️

Pusti loše misli, danas je tvoj dan. Opusti se i uživaj 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    06. Listopad 2020. 11:55

Samoja6

Samo sam htjela s nekim podijeliti osjećaj, jer ovdje u "stvarnom svijetu" o tome s nikim ne pričam i uglavnom samo slušam, što čekaš više? Znaš li ti koliko godina imaš? I tako te stvari…

Sretan rodendan!!!! ♥ idi ravno u cvjecarnu i kupi si cvijece !!! Tako sam i ja sama sebi za 30.rodendan i da znas da mi je bilo bolje! Reci "ziva sam i mogu sve sto hocu" ! To ti je mala kriza radi ulaska u novo desetljece...razumijem te skroz, mene je takoder panika ulovila sto jos nemamo djecu a oboje 30 godina napunili! Ali sada smo spremni i dovoljno zreli, nismo svi isti tako da se ne povodi za drugima.
    Pocasti se za svoj dan i vec ce sutra biti lakse😉🙌🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Pupa
    06. Listopad 2020. 12:07

Ejjjj cure, evo da vam se javim. Dobila danas drugu injekciju, boli me glava, smeđarim i dalje, ali srećom nema probadanja. 
    Probava mi je u banani već nekoliko dana, zbog stresa ili ovog stanja, ne znam. Sva sam zbunjena i nadam se da će ova agonija brzo završit. Ono što znam je da više ne idemo na inseminacije, već na IVF. Naravno, što god bude sada moramo pauzirati 3 mjeseca. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

06. Listopad 2020. 12:09

Samoja6

Samoja6 pa sretan ti rodendan! otkud tolike brige, jel radite vec na bebi dugo ili?

06. Listopad 2020. 12:11

Pupa

Ejjjj cure, evo da vam se javim. Dobila danas drugu injekciju, boli me glava, smeđarim i dalje, ali srećom nema probadanja.
    Probava mi je u banani već nekoliko dana, zbog stresa ili ovog stanja, ne znam. Sva sam zbunjena i nadam se da će ova agonija brzo završit. Ono što znam je da više ne idemo na inseminacije, već na IVF. Naravno, što god bude sada moramo pauzirati 3 mjeseca.

Drzi se draga, uskoro ce proci ta agonija. Bolje i pauzu napraviti, stogod je potrebno da se oporavis i uskoro ostanes trudna, s tobom smo u mislima, cuvaj nam se

Chloe
    06. Listopad 2020. 12:11

Sanjarka88 🦋

Chloe

Sanjarka danas mi je 15 DC, sto znaci da su trakice koje sam radila bile 11 12 13 i 14 DC. Ciklus mi inace traje izmedju 26 i 29 dana.

A znas koliko ti traje lutealna? Bazalnu ne mjeris?

Ne znam za lutealnu, a ne mjerim bazalnu, to mi nekako dodatni stres stvara. Tek sam ovaj mjesec pocela koristiti trakice i mislila sam da ce mi to pomoci, medjutim samo me jos vise zbunilo i zabrinulo. 🙄

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.
    Pokušavamo ostati🤰 od 8/20

watson009
    06. Listopad 2020. 12:28

Pupa

Draga Pupa samo se oporavi ,nazalost je tako ispalo no izadite jos snazniji iz ove situacije! Kroz koji mjesec ces nam slati svoj plusic,znam to...sve ovdje moramo imati strpljenja mada je to lakse reci nego napraviti.
    Uz tebe smo i izbaci sve iz sebe da mozes u nove pobjede ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Chloe
    06. Listopad 2020. 12:29

Zene, ima li neko da ne uspijeva uhvatiti pik ovulacijskim trakicama? Kod mene je crtica tamnila postupno tri dana i onda cetvrti pocela da svijetli. Kakva su vam iskustva? Je li moguce da treba testirati vise od jednom dnevno da bi se ulovio pik? 

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.
    Pokušavamo ostati🤰 od 8/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.