Bok curke. Ovako. Moje pitanje glasi. Ciklusi su mi 33 dana. Sljedeću M trebam dobiti 13.10. Danas sam isla vadit betu iz znatiželje i 0. Jesam rano isla? Da pričekam jos par dana? Znatiželja mi neda mira 😲 da napomenem ovulacija bila 28. Hvala 😊😊
Mozda ipak pricekat jos koji dan, svasta se moze jos okrenuti.
Tu smo negdje sa ciklusom 😊 Ja betu ne bih isla vadit (za sad) ali gledam svaki dan taj test za trudnocu u kupaonici i pitam koliko dugo cu ga jos gledati prije nego pokleknem 😂 Ovo ce mi biti prvo piskanje testa za trudnocu ikad tako da sam bas bas uzbudena 🎉
🤭😁🥳 Pričekaj još koji dan i onda veselje😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pozdrav drage dame. Moze li mi neko pomoci oko mojih ovulacijskih trakica (postavicu sliku) molim vas? Da li ovo znaci da nije doslo do ovulacije ili da sam profulala peek?
https://ibb.co/n6pkfMF
🙋♀️ 33 g.
🙋♂️ 38 g.
💑 8 g.
👰🤵 2 g.
Pokušavamo ostati🤰 od 8/20
Bok curke. Ovako. Moje pitanje glasi. Ciklusi su mi 33 dana. Sljedeću M trebam dobiti 13.10. Danas sam isla vadit betu iz znatiželje i 0. Jesam rano isla? Da pričekam jos par dana? Znatiželja mi neda mira 😲 da napomenem ovulacija bila 28. Hvala 😊😊
Tu smo negdje sa ciklusom 😊 Ja betu ne bih isla vadit (za sad) ali gledam svaki dan taj test za trudnocu u kupaonici i pitam koliko dugo cu ga jos gledati prije nego pokleknem 😂 Ovo ce mi biti prvo piskanje testa za trudnocu ikad tako da sam bas bas uzbudena 🎉
Nadam da će bit veselje i belli i meni 🤞🤞🤞🙏🙏😊😊
Mirjam2* i svima koji to žele 😊
Drage žene, čitam vas svaki dan i baš sam tužna kada pročitam kako vam je i kada osjetim taj strah da se to nikad neće ostvariti. Ovulacijske trakice su me toliko naljutile i nikako nisam mogla shvatiti kad je ovulacija... Ali nakon svega, nakon svih minusa prošli tjedan osjetila sam promijene, počelo je sa grčevima, pa sa bolovima u cicama. Na kraju u nedjelju ujutro sam dušu ispovratila i bilo mi je sumnjivo, napravila sam test kad ono mala sjena koju ja vidim. Vjerujem da sam vam poslala da bi i vi vidjele samo je strah prevladavao.. Nakon povračanja jedem majonezu i kulen 😂Danas je mučnina i dalje prisutna, a dobila sam i iscjedak. Zapravo nisam uopće gladna.. M trebam dobiti u subotu, prosječno trajanje ciklusa mi je 34 dana.. Nezz kad mi je bila ovulacija.. Zadnja M je bila 7.9. Napravila sam test ponovno danas popodne i sada je jasnije:
https://ibb.co/2cB3DJZ
Nadam se da će tako i ostati i da napokon ugledamo naše malo zlato. 🥰💞
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Pupa mnogo mi je zao, drži se, šaljem ti ogroman topao zagrljaj i nadam se da će se najbezbolnije sve riješiti 🤗🍀
Tonka iskrene čestitke na plusu ++++ želim ti zdravu trudnoću
Ja test nisam kupila, O je bila vjerojatno 22.09.
Simptomi uobičajeni kao i svaki put kada M dodje 🤬
Aplikacija mi je izracunala da M dolazi sutra, to bi bio 28 DC ali mislim da je kod mene ciklus ipak traje 30 dana
Tako da prije 09.10 necu test raditi, ako M ne dodje do tad...
Sutra mi je 33 rođendan 🥳
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Dobro jutro svima
Tonka ovo je zaista jedan lijepi plus, napkon nam je malo zivnula grupa :) nadam se uskoro da budemo sve pisale slicne postove tvome
Olimpija sretan ti rodendan! Neka ti se najveca zelja ostvari a to je da ugledas plusic kroz par dana
Tonka, divno, Cestitke od srca ❤️🎉
Olimpija, zelim da ti se ostvari zelja za rođendan ❤️🤗
Jutro svima☕
Jako jako lijepe vijesti za početak dana. Tonka čestitam,🥳🥳😁 želim ti urednu i školsku T♥️
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji