Stvarno nam fali plusica na temi, ajmoooo 🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav svima
Ja sam prosli tjedan prosla ginekologe,nisam dobila od 8 mjeseca,trudna nisam,rekla mi je doktorica da jenl to sve ugl od stresa...u principu kaze da je sve u redu,maternica je zadebljana ,ali ovulacija je ovih dana
Dala mi je duphastone i neke gynositole.
Ima li netko iskustva s tim kasnjenjem i tableta...nekako mi se sve sad tako oduzilo,menstruacije nigdje,ne znam.ni gdje sam ni sto sam :/
Vanja bok, nikada se nisam susrela sa tim, koliko imas godina? Jer to ti je znak da ne ovuliras.
Vanja, nisam se ni ja susrela s time, meni samo zna kasniti ali sam skontala da je to kod mene normalno.
Andela drago mi je zbog nalaza, vidi bude to sve u redu :)
ne znam za vas dame, ali ja sam tako umornaova kisa mene ubi
mi smo hopsali svaki dan osim jucer, i vjerujem da od danas krecemo u akciju, sad me samo strah da se nismo zasitili a taman krecu plodni dani
Ajde neka nam netko piski i digne mi raspolozenje plusiceeeem
Ma zaciniti vi to vodenje ljubavi i nema zasicenja hehe !
Sada samo jako iducih par dana 😍♥
Cure koje ste imale ovulaciju na dan kada i ja(27.9.) jel ima kakvih simptomica ? Sto se kod vas dogada ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
*začinite
Naravno, morat cemo :)
Kakvo je stanje kod tebe, jel imas kakvih simptomcica osim sto te grudi bole
Imam 31 godinu,i kad smo odlucili raditi na djetetu,zapravo se to odmah dogodilo,odmah sam ostala trudna.
U zadnjih godinu dana kako pratim ovulacije,primjecujem sve po kalendaru,poklapa mi se ovulacija sa svim tim datumima.
I iscjedak i sve...zato sam i isla po drugo misljenje,doktorica smatra da me ta biokemijska trudnoca jako pogodila i da se sve to poremetilo zbog svega toga sto smo prosli u zadnje vrijeme.
Imam 31 godinu,i kad smo odlucili raditi na djetetu,zapravo se to odmah dogodilo,odmah sam ostala trudna.
U zadnjih godinu dana kako pratim ovulacije,primjecujem sve po kalendaru,poklapa mi se ovulacija sa svim tim datumima.
I iscjedak i sve…zato sam i isla po drugo misljenje,doktorica smatra da me ta biokemijska trudnoca jako pogodila i da se sve to poremetilo zbog svega toga sto smo prosli u zadnje vrijeme.
Moguce da, stres zna bit jako opasan, iako mi mislimo da je sve u redu, nadam se da ces sto prije dobiti i da ces se brzo moci u nove borbe upustiti
Znam...citam i pratim sve vas,i vidim da prolazimo sve i svasta...i koliko god se covjek trudi ne mislit na neke stvari, tesko je...iako ja sam od onih koji se trude bit i misliti pozitivno...hvala ,i ja zelim svima vama lijepe ++
Znam…citam i pratim sve vas,i vidim da prolazimo sve i svasta…i koliko god se covjek trudi ne mislit na neke stvari, tesko je…iako ja sam od onih koji se trude bit i misliti pozitivno…hvala ,i ja zelim svima vama lijepe ++
ooo da bas to, ali budemo mi vec ugledale +
Samo glavu gore
Sortiraj odgovore
Najstariji