Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Listopad 2020. 09:55

Stvarno nam fali plusica na temi, ajmoooo 🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

vanja137
    05. Listopad 2020. 10:09

Pozdrav svima
    Ja sam prosli tjedan prosla ginekologe,nisam dobila od 8 mjeseca,trudna nisam,rekla mi je doktorica da jenl to sve ugl od stresa...u principu kaze da je sve u redu,maternica je zadebljana ,ali ovulacija je ovih dana 
    Dala mi je duphastone i neke gynositole. 
    Ima li netko iskustva s tim kasnjenjem i tableta...nekako mi se sve sad tako oduzilo,menstruacije nigdje,ne znam.ni gdje sam ni sto sam :/

05. Listopad 2020. 10:39

Andela111

Vanja bok, nikada se nisam susrela sa tim, koliko imas godina? Jer to ti je znak da ne ovuliras.

Vanja, nisam se ni ja susrela s time, meni samo zna kasniti ali sam skontala da je to kod mene normalno.

Andela drago mi je zbog nalaza, vidi bude to sve u redu :)

watson009
    05. Listopad 2020. 10:45

anci00

ne znam za vas dame, ali ja sam tako umorna ova kisa mene ubi
    mi smo hopsali svaki dan osim jucer, i vjerujem da od danas krecemo u akciju, sad me samo strah da se nismo zasitili a taman krecu plodni dani

Ajde neka nam netko piski i digne mi raspolozenje plusiceeeem

Ma zaciniti vi to vodenje ljubavi i nema zasicenja hehe ! 
    Sada samo jako iducih par dana 😍♥
    Cure koje ste imale ovulaciju na dan kada i ja(27.9.) jel ima kakvih simptomica ? Sto se kod vas dogada ? 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    05. Listopad 2020. 10:46

*začinite

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

05. Listopad 2020. 10:48

watson009

*začinite

Naravno, morat cemo :)
    Kakvo je stanje kod tebe, jel imas kakvih simptomcica osim sto te grudi bole

vanja137
    05. Listopad 2020. 10:54

Imam 31 godinu,i kad smo odlucili raditi na djetetu,zapravo se to odmah dogodilo,odmah sam ostala trudna.
    U zadnjih godinu dana kako pratim ovulacije,primjecujem sve po kalendaru,poklapa mi se ovulacija sa svim tim datumima.
    I iscjedak i sve...zato sam i isla po drugo misljenje,doktorica smatra da me ta biokemijska trudnoca jako pogodila i da se sve to poremetilo zbog svega toga sto smo prosli u zadnje vrijeme.

05. Listopad 2020. 10:59

vanja137

Imam 31 godinu,i kad smo odlucili raditi na djetetu,zapravo se to odmah dogodilo,odmah sam ostala trudna.
    U zadnjih godinu dana kako pratim ovulacije,primjecujem sve po kalendaru,poklapa mi se ovulacija sa svim tim datumima.
    I iscjedak i sve…zato sam i isla po drugo misljenje,doktorica smatra da me ta biokemijska trudnoca jako pogodila i da se sve to poremetilo zbog svega toga sto smo prosli u zadnje vrijeme.

Moguce da, stres zna bit jako opasan, iako mi mislimo da je sve u redu, nadam se da ces sto prije dobiti i da ces se brzo moci u nove borbe upustiti

vanja137
    05. Listopad 2020. 11:01

Znam...citam i pratim sve vas,i vidim da prolazimo sve i svasta...i koliko god se covjek trudi ne mislit na neke stvari, tesko je...iako ja sam od onih koji se trude bit i misliti pozitivno...hvala ,i ja zelim svima vama  lijepe ++

05. Listopad 2020. 11:05

vanja137

Znam…citam i pratim sve vas,i vidim da prolazimo sve i svasta…i koliko god se covjek trudi ne mislit na neke stvari, tesko je…iako ja sam od onih koji se trude bit i misliti pozitivno…hvala ,i ja zelim svima vama lijepe ++

ooo da bas to, ali budemo mi vec ugledale +
    Samo glavu gore

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.