Watson ja sam tada imala O. Nemam nekih pretjeranih simptoma osim sta me tu i tamo zna zbuniti ostra bol u jajniku, i ponekad me grci trbuh kao pred m, samo puno slabije. Sta ima kod tebe?
🧔31 👩30 🧒4 👶1
ne znam za vas dame, ali ja sam tako umornaova kisa mene ubi
mi smo hopsali svaki dan osim jucer, i vjerujem da od danas krecemo u akciju, sad me samo strah da se nismo zasitili a taman krecu plodni dani
Ajde neka nam netko piski i digne mi raspolozenje plusiceeeem
Ma zaciniti vi to vodenje ljubavi i nema zasicenja hehe !
Sada samo jako iducih par dana 😍♥
Cure koje ste imale ovulaciju na dan kada i ja(27.9.) jel ima kakvih simptomica ? Sto se kod vas dogada ?
Ja na isti dan ko i ti 🤗 Ne znam sta di kazem, ja sve skroz normalno pms sto se tice razdražljivosti i napadaja gladi. Nikakva probadanja, grceva nista... Imam te neke temp 37°C svaku vecer, bazalnu nikako nisam mjerila, i sad ne znam jel sam uvijek tako tokom pmsa imala jer sam tek sada pocela obracat paznju. Kad mislis piskit?
Odradila sam uzv stitnjace,koji je u redu..i hormone sam vadila,isto je u redu...i urin i to je u redu...a aad cu pricekat kojih tjedan dana da vidim sto ce i kako bit,mozda te tablete to malo potaknu.
A ima li koja od vas iskustva gynositolom
Hormoni odlicni,eto bas sam sretna...
A iskreno osjetim zadnjih tjedan dana da sam pod stresom,doslovno osjetim da teze gutam i kao da mi je pritisak na vrat, ali znalo mi je tako vec biti dok sam pod stresom.
Ja imam jednog kineza doma ali me strah piskiti,novce necu trositi na testice dok mi M ne izostane...
Ljubim vas ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav cure, ukratko da javim svoje stanje
Bol u jajniku, donji dio ledja i grudi uzasno bole
U biti, sve isto kao prošli ciklus koji je završio M 😒🙄
Plodne dane sve pokrili, stvarno ne znam do cega je vise
Mužu je nedavno ustanovljen poremećaj hormona stitne žlijezde, ali ljekar tvrdi da to ne utice na zacece?
Ima li tko iskustva s tim?
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
meni stizu plodni dani, desni jajnik se priprema osjetim boluckanje a prvo kad doma dodem s vrata cu muza zaskociti
Andela nisam vadila spolne hormone nego stitnjace, mislila sam da mi se nesto tu poremetilo ali nije.
Ancioo super je da osjetis O ,sad samo navali hehe
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav drage žene. Evo javljam vam se iz bolnice. Radi se o vanmateričnoj trudnoći i eto sad sam na terapiji lijekovima. Moram ostat nekoliko dana.
Šaljem vam puno pusa 😘😘😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pupa šaljemo puno puno pozitive! Čuvaj se!!
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Pozdrav drage žene. Evo javljam vam se iz bolnice. Radi se o vanmateričnoj trudnoći i eto sad sam na terapiji lijekovima. Moram ostat nekoliko dana.
Šaljem vam puno pusa 😘😘😘
O dragi Bože
Kolika je beta?
Htjedoh ti jos tada rec da izvadis betu bas zbog te mogucnosti Al nisam htjela stvarat ti paniku
Bas mi je žao! Jako!
Nadam se da ce se sve rijesit lijekovima
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji