Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Listopad 2020. 21:53

Ja se jutros uhvatila kuće jer jucer nisam nista. Bili do mojih na rucak, posli s mamom i malcem u šetnju uz more, ljetni dan bio skroz 🤪 popile kavu... 
    Vecera, tusiranac i spavanac 🙂
    Nadam se da ste i vi lipo provele vikend 
    Menga od starta dosta obilna, vidit cemo ostale dane kako ce biti i koliko ce trajati. Bolova nema 🤞
    Sutra zovem ginekologa da dogovorim pregled 
    Ovaj mjesec s obzirom da vjerovatno necemo uspiti uhvatiti plodne dane mislim iskoristit pa otic do zubara bar da ovaj Umnjak rijesim dok mogu brufene piti, otic do fizijatra da mi propise kakvu masazu za bolan vrat pa ako bude trebalo slikat vratnu da i to rijesim. I moram na uzv stitnjace da vidim jel cista jos tu i Dal se povećava. Mogla bi je trazit da mi da opet hormone stitne napraviti nisam to Vadila vec 2 godine 🤔 iako mi tsh uvik 1 nesto bude, Al tko zna 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

05. Listopad 2020. 06:46

Jutro dame, piski li nam tko danas?

Ima li itko kakvih simptomcica?

Sanjarka sad to uhvati sve rijesi i onda si iduci mjesec mirna, mozes se bacit u nove pobjede

Ugodan dan svima zelim

Pupa
    05. Listopad 2020. 06:56

Jutro cure. Ja idem na 4. folikulometriju. I dalje smeđarim. Ne znam što će mi reći. Javim se i pusa svima 😘

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

05. Listopad 2020. 07:01

Pupa

Jutro cure. Ja idem na 4. folikulometriju. I dalje smeđarim. Ne znam što će mi reći. Javim se i pusa svima 😘

sretnoooo 😘

Bella🌟
    05. Listopad 2020. 07:16

Jutro☕
    Mareoo ista stvar je i kod mene bila, bila sam 100% uvjerena da sam trudna i da se primilo. Imala sam krvarenje slično implantacijskom i cicke su mi bile napuhnute ali na kraju ništa, obični simptomi pms-a. Bezveze. Sretno u slijedećem ciklusu💪♥️
    Sayuri posto smo imale isti tip spontanog, ja sam bila u 10+ par dana tjednu kad sam saznala i tad sam počela već prirodno se čistiti, vidjela kapljicu krvi i odjurila na hitnu a plod je bio veličine 7+1, a trebao je biti 10+. I rekli su mi u bolnici da to ne znači da je s toliko tjedana stalo srceko jer kod misseda plodu stane srce i tijelo ti to ne prepoznaje i ne krene se odmah čistiti pa dok ti skužila već se plod počne razlagati. Bila sam na pregledu sa 7+4 i srce je kucalo i vjerujem da je negdje krajem 8. Tjedna prestalo jer sam tad izgubila neke simptome sad kad se sjetim tog perioda u što znači da mi je oko 2 tjedna trebalo da se tijelo počne samo čistiti. I bila mi je dovoljna 1 tableta da se sve o očisti, nisam trebala uzimati drugu turu. Tako da sretno, možda još i krene kako kaže Sanjarka♥️ prebroditi ćeš ti to, znam da je teško ali budeš jer moraš i možeš♥️♥️
    Sanjarka još malo, obaviš te briseve, ovaj mjesec obaviš još sve što treba i ♥️
    Pupa javi se poslije foliko kako je prošlo🤞

Lindsay
    05. Listopad 2020. 07:27

Jutro cure, sretno svima u svojim pothvatima za male bebice u stomacima 🤞🤞
    Javite se 🤗

Sanjarka88
    05. Listopad 2020. 07:30

Pupa

Sretno 🤗

Sanjarka88
    05. Listopad 2020. 07:32

Irenaa0809 - ❤️➕
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
    Lollypop - 01.10.  - 4 dana kasni ♥️
    Missy87 - 04.10. - 1 dan kasni ♥️
    Olimpija - 06.10. - 1 dan ❤️
    Mirjam2 12.10. - 7 dana ❤️
    Inana1- 15.10. - 10 dana❤️
    Chloe - 17.10. -  12 dana ❤️
    Freya_444 - 20.10. - 15 dana♥️ 
    Andela111 - 22.10. - 17 dana❤️
    Ancioo- 27.10. - 22 dana ♥️
    Anabelaaaa - 29.10. - 24 dana❤️
    Sanjarka88 - 31.10. - 26 dana ❤️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Bella- 02.11 -  28 dana♥️

Sanjarka88
    05. Listopad 2020. 07:33

Lollypop, Missy javite seee

INA 🧸
    05. Listopad 2020. 07:59

Sanjarka koji si ti dpo imala pozitivan test?

🧔31 👩30 🧒4 👶1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.