Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    04. Listopad 2020. 15:47

Tinceee2205

Hej curke, citam vas vec danima a nikako.da se javim, vidim.da se svasta izdesavalo i jez ga, drzite se cure bude to sve u redu na kraju, nakon svake kise dolazi sunce tako i to😊

Hey🤗🤗 kako si ti? Koji tjedan si već?

Tincee2205
    04. Listopad 2020. 16:27

Bella🍁

Tinceee2205

Hej curke, citam vas vec danima a nikako.da se javim, vidim.da se svasta izdesavalo i jez ga, drzite se cure bude to sve u redu na kraju, nakon svake kise dolazi sunce tako i to😊

Andella hvala ti ❤
    Bella evo sad sam 7tj, bila sam prosli tj kod ginica, beba se ravija, srceko je prokucalo jedino me jos zeza to krvarenje neko unutra, ovako ne krvarim ali pored ploda se vidi i onda se moram paziti dok to ne prode kako nebi nedaj boze doslo do pobacaja.
    Jos pijem tablete za ocuvanje i tak... mucnine me zezaju ne mogu jest bas, pogotovo ne meso... ali sve u svemu je super😊

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Bella🌟
    04. Listopad 2020. 18:23

Tinceee2205

Bella🍁

Tinceee2205

Andella hvala ti ❤
    Bella evo sad sam 7tj, bila sam prosli tj kod ginica, beba se ravija, srceko je prokucalo jedino me jos zeza to krvarenje neko unutra, ovako ne krvarim ali pored ploda se vidi i onda se moram paziti dok to ne prode kako nebi nedaj boze doslo do pobacaja.
    Jos pijem tablete za ocuvanje i tak… mucnine me zezaju ne mogu jest bas, pogotovo ne meso… ali sve u svemu je super😊

Sretno i samo polako, uzmi dan po dan i uživaj u ovom prekrasnom razdoblju ♥️ 

anabelaaaa
    04. Listopad 2020. 18:32

Kako ste zenice? Ja da prijavim,procurila danas.Sljedecu (ne) ocekujem 29.10 I radujem se ponovo novim pokusajima nakon kratke pauzice.Malo sam odmorila od telefona,nisam vas bas pratila puno.. uglavnom zenicama koje su dobile plusice cestitam.Ostalim koje idu u nove pokusaje puno srece I bez odustajanja ...❤🤔🤞

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Tincee2205
    04. Listopad 2020. 18:41

Bella🍁

Tinceee2205

Bella🍁

Tinceee2205

Andella hvala ti ❤
    Jos pijem tablete za ocuvanje i tak… mucnine me zezaju ne mogu jest bas, pogotovo ne meso… ali sve u svemu je super😊

A to definitivno, ma pre sretna sam i daj boze da bude sve okej, bebica bi se trebala roditi oko mog.rodendana hehe tako da bas lijepi rodendanski poklon hihi... mene samo brine sad kad mi predavanja krenu kako cu haha bas sam nasla pravo vrijeme za upisivat faks😂

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Bella🌟
    04. Listopad 2020. 19:33

Tinceee2205

Bella🍁

Tinceee2205

Bella🍁

Tinceee2205

Andella hvala ti ❤

A to definitivno, ma pre sretna sam i daj boze da bude sve okej, bebica bi se trebala roditi oko mog.rodendana hehe tako da bas lijepi rodendanski poklon hihi… mene samo brine sad kad mi predavanja krenu kako cu haha bas sam nasla pravo vrijeme za upisivat faks😂

Baš lijepi datum da🤗😁 ma budeš nekako, ili ćeš pauzirati pa šta bude 😁 bude se sve to nekak rijesilo.

04. Listopad 2020. 20:25

Tinceee sve će to doći na svoje, ne brini se za predavanja :) 
    Anđela ja nisam čula od tom Dh kako si napisala zaista mi je nepoznato, meni od utorka počinju plodni dani pa se nadam hopsanju 🥰 
    Moramo biti jedna drugoj podrška, inače bi sve spizdile 😬😬🤭 zaista mi bude drago kad moje rijeci nekome puno znače te im pruže nekakvu utjehu, tu sam za vas i da vam mogu bilo kako pomoći ajme bila bi najsretnija ❤️❤️ 
    Sayuri nadam se da će sve biti ok 😘
    Uživajte još malo u nedjelji, hopsajte i ujutro pijemo kavicu ☕️☕️

• Mare00
    04. Listopad 2020. 21:41

Pozdrav curke ,test nismo uspjeli napravit dns dosla vjestica nažalost 😔 a sve je ukazivalo da se uvatilo 😔😔

Sanjarka88
    04. Listopad 2020. 21:45

Mare00

Pozdrav curke ,test nismo uspjeli napravit dns dosla vjestica nažalost 😔 a sve je ukazivalo da se uvatilo 😔😔

Novi ciklus nova nada 🥰🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Listopad 2020. 21:46

SAYURI

Ma kakvi, nista kod mene ne ide , ni smedje ni crveno. Sve se drzi, cekamo jos koji dan pa u petak na kliniku da to vakumiraju…ja sam se pomirila, desava se, jedva cekam da sa vama piskim trakice opet…sacekati cu barem dva ciklusa pa onda…ali ja vas redovno pratim..

Ja ipak drzim 🤞🤞🤞 Da krene samo od sebe, ima vremena do petka 🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.