Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    03. Listopad 2020. 18:28

watson009

Andela nikako da ti napisem da ce sve biti u redu, rjesenje je na vidiku! Super pa si isla vaditi hormone sada cete ciljano rjesavati problem ♥ a mozda se i primi prirodno, sve je moguce 🙏
    Lindsay sto je s nalazom od M? Jesi uspjela koga pitati/saznati?

Hjoj pala sam u ocaj.
    Nitko taj nalaz ne zna ocitati ocito kako treba. Ili je tu kod nas neznanje preveliko. Dr opce prakse kaze sve je u redu?! Na biokemiji gde je davao uzorak kazu mi nista ne smijemo reci , nalaz ce vam ocitati dr opce prakse. Nekako uspiju na nagovor decka izreci nesto u stilu- gdje je minus znaci da treba popraviti. Ne tim rijecima i nazalost ne meni nego njemu koji je pola cuo pola ne, niti je smio razgovarati na poslu niti nista. Dodjem do e maila jedne biologinje na mpo kaze los nalaz ali dokle god ima pokretnih u zadnjoj napomeni mi s tim mozemo raditi. Dodjem preko veze do jedne ginekologice kaze ovaj nalaz ne valja pa radjene su samo osnove (volumen sperme, ph i to ) u smisku kao ne smije biti minus a da je pretraga napravljena ili smije uz opasku da nema validnih spermija za obradu kakvoce kvaliteta i po njoj je to nenapravljena pretraga ili kontaminiran uzorak.

Lindsay
    03. Listopad 2020. 18:30

Dakle drage moje cure ta gorcina s kojom ja sada moram biti u nezanju 5 mjeseci dok se decko ne vrati s terena i ne ponovimo spermio privatno gdje rade sve kako treba( negdje cemo otici u Zg) ne zelim vam da nikada to osjetite. Svijet mi se srusio preko noci. Jer po rijecima biologice moze biti teski oblik olighoo ili astenoo ali nevjeruje jer pise da ima pokretnih.

Lindsay
    03. Listopad 2020. 18:31

Jucer sam drzala fige da spermici izdrze u meni 3 dana do o , ispratila dragog na put i saznala ovaj nalaz. What a day 😪😥

Lindsay
    03. Listopad 2020. 18:34

Iskreno, po iskustvima svojih dobrih prijateljica mislim da imamo problem. 3 frendice iz dugih veza usle u trudnocu prvim pokusajem. Od njih 3 dvije su mi kume a jednoj sam kuma djetetu. Iz prve. To je sigurno. Mislim da je to ono najgore sto se nisam usudila izgovoriti, mislim da cemo morati lijeciti njegovu neplodnost i poceti u postupak mpo a ni ja jos nisam bila na brisevima niti vadila hormone i nista. Ceka nas dug put.... 

Lindsay
    03. Listopad 2020. 18:47

I da napomenem, poslala sam sliku ovdje u grupu mpo i misljenja djevojaka su podjeljena. Nitko nikada nije vidio takav nalaz cak ni cure kojima muzevi imaju azoospermiu tocno su pisale 0 i dijagnoza. Neke misle da je krivo uzet uzorak,kontaminiran, ili da te pretrage manjkom opreme nisu ni radjene, a neke misle da je toliko lose da se nije moglo niti ocitati vrijednost kakvoce pokretnih,nepokretnih itd. Evo. NISTA NE ZNAM...

watson009
    03. Listopad 2020. 20:16

lindsay

I da napomenem, poslala sam sliku ovdje u grupu mpo i misljenja djevojaka su podjeljena. Nitko nikada nije vidio takav nalaz cak ni cure kojima muzevi imaju azoospermiu tocno su pisale 0 i dijagnoza. Neke misle da je krivo uzet uzorak,kontaminiran, ili da te pretrage manjkom opreme nisu ni radjene, a neke misle da je toliko lose da se nije moglo niti ocitati vrijednost kakvoce pokretnih,nepokretnih itd. Evo. NISTA NE ZNAM…

Draga Lindsay dobiti ovakav nalaz bez objasnjenja je kriminal !!!! 
    Ovako, po meni ne trebas ocajavati, da necega nema bila bi nula a ne minus,dio nalaza su napravili a dio ne a morali su napisati razlog zasto! 
    Ti imas fizicki papir ili su nalaz slali mailom? 
    U svakom slucaju,mm je radio privatno i uz nalaz odmah pise dijagnoza, dakako,to rade biolozi-strucnjaci jer je to specificna pretraga.
    Ovakav nalaz nije vjerodostojan i nista se ne grizi i ne padaj u ocaj prije reda.
    U svakom slucaju bi bilo dobro da dragi ako moze ponovi taj nalaz tamo gdje se sada nalazi.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

03. Listopad 2020. 20:51

Lindsay, strasno nesto 😞
    Sad ne znam gdje tvoj muz radi na terenu ali jeste li razmisljali da pretrage naprave tamo gdje on radi? Posto se istrazuju njegovi spermići. Bit ce te produktivniji ako se on vec sa gotovim nalazima i mogućim rjesenjem problema vrati pa da krenete odmah na posao. 🤷 

Lindsay
    03. Listopad 2020. 23:06

Rado bih, ali to je nemoguce , u vojnoj je misiji.

03. Listopad 2020. 23:08

Jao lindsay bas mi je zao 
    Freya večeras navali 

Lindsay
    03. Listopad 2020. 23:08

Nazalost, ne mogu naci jednu dobru stvar od jucer u svemu tome... nista nam ne ide od ruke...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.