Mene je sram bilo pricat o anksioznosti i svemu tome.. dakako to nije nista cega bi se covjek trebao sramiti, ali mene je bilo sram.. ja uz anksioznost sam i hipohondar.. ja uvijek mislim da imam neku bolest od koje cu umrijeti, i onda me hvata panika …
Ivyyy tako je i meni bilo, doslovno sam svaki dan bila uvjerena da umirem i da je to to. Onda sam prelomila jer to nije bio nikakav zivot i sama sebi rekla ok, nije ti nista - prestani dramit! Trajalo je, al evo sad je stvarno punoooo bolje.
Eto, samo da znas da nisi jedina :)
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Ivyyyy nisi sama u tome 🤗 nije bas najugodnije pricat o tome jer ljudi su i dalje poprilicno zadrti.
Ja sebe smatram potpuno normalnom osobom. Funkcioniram na svim poljima.
Uspjesna sam u poslu, prilagodljiva i društvu, potpora svima oko sebe, spremna za šalu, smatram se uspjesnom majkom i ženom. A ova tjeskoba sta me pati je ocito rezultat nekih životnih situacija koje su me oblikovale.
Mene zanima kako se ti nosis sa hipohondrijom?
Imas li fizicke simptome koje ti tome doprinose ili samo opceniti strah od bolesti? Googlas li simptome pa ti bude gore ili trcis doktoru non stop?
Ja sreca nemam neke napade panike. Najvise sta mi se srce uzlupa no to brzo rijesim. Recimo najgore sta kad me uhvati strah i panika tesko gutam. To mi je najgora fizicka manifestacija napada straha i panike
Sanjarka, ovo za gutanje sam i ja prolazila, mislila sam da mi se grlo suzava i da cu ostat bez zraka. Meni je u tome pomogao bioenergeticar koji je "izbacio" te negativne nakupine iz mene. Moram priznat da nisam previse vjerovala u to, ali pomoglo mi je.
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Nego, je l ima neko da piški za cca 10 dana? 🤔🤗 Kako ste?
Jaaa, mislila sam vec iduci vikend. Doktor mi je potvrdio ovulaciju proslu nedjelju.
Od simptoma imam probadanje i jajniku i danas me zagrcilo onako kao kad m dolazi. Jel imas ti kakvih simptoma?
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Jaaa, mislila sam vec iduci vikend. Doktor mi je potvrdio ovulaciju proslu nedjelju.
Od simptoma imam probadanje i jajniku i danas me zagrcilo onako kao kad m dolazi. Jel imas ti kakvih simptoma?
Ja isto mislila u subotu mozda. Ja ko da sam u PMSu. Zivcana sam, plače mi se, stalno gladna, plinovi, napuhnuta, neka temperaturica oko 37°C svaku vecer. Ja sad ne znam jesam li ja svaki pms ovakva. Obracam paznju na svaku sitnicu 😂 Dobro, osim apetita i promjene raspoloženja.
Ja isto ovulirala u nedjelju. Sretno nam 🙏🤗
Ja isto mislila u subotu mozda. Ja ko da sam u PMSu. Zivcana sam, plače mi se, stalno gladna, plinovi, napuhnuta, neka temperaturica oko 37°C svaku vecer. Ja sad ne znam jesam li ja svaki pms ovakva. Obracam paznju na svaku sitnicu 😂 Dobro, osim apetita i promjene raspoloženja.
Ja isto ovulirala u nedjelju. Sretno nam 🙏🤗
Haha a kazu da su jako slicni simptomi i jednog i drugog, paaa drzimo fige 🤞🤞🤞
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Curke!
Jel ovo pik? 12DC sam i mislim da sam ga uhvatila! Hopsanjeeee ☺☺🤩🤞🤞🤞
Lucija 16.12.2021.💗
https://ibb.co/hLj6zVQ
Navali 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Andela nikako da ti napisem da ce sve biti u redu, rjesenje je na vidiku! Super pa si isla vaditi hormone sada cete ciljano rjesavati problem ♥ a mozda se i primi prirodno, sve je moguce 🙏
Lindsay sto je s nalazom od M? Jesi uspjela koga pitati/saznati?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji