Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Listopad 2020. 23:09

Bit će bolje, nemoj sve gledati tako crno, doći će on uskoro kući i moći ćete privatno napraviti pretrage 
    Nemoj se toliko već sada bedirat 😢😢 glavu gore 
    Sat će Bog da nalaz bude ok i da ćete uskoro uživati sa mrvicom 🥰🥰

Lindsay
    03. Listopad 2020. 23:10

watson009

lindsay

I da napomenem, poslala sam sliku ovdje u grupu mpo i misljenja djevojaka su podjeljena. Nitko nikada nije vidio takav nalaz cak ni cure kojima muzevi imaju azoospermiu tocno su pisale 0 i dijagnoza. Neke misle da je krivo uzet uzorak,kontaminiran, ili da te pretrage manjkom opreme nisu ni radjene, a neke misle da je toliko lose da se nije moglo niti ocitati vrijednost kakvoce pokretnih,nepokretnih itd. Evo. NISTA NE ZNAM…

Draga Lindsay dobiti ovakav nalaz bez objasnjenja je kriminal !!!!
    Ovako, po meni ne trebas ocajavati, da necega nema bila bi nula a ne minus,dio nalaza su napravili a dio ne a morali su napisati razlog zasto!
    Ti imas fizicki papir ili su nalaz slali mailom?
    U svakom slucaju,mm je radio privatno i uz nalaz odmah pise dijagnoza, dakako,to rade biolozi-strucnjaci jer je to specificna pretraga.
    Ovakav nalaz nije vjerodostojan i nista se ne grizi i ne padaj u ocaj prije reda.
    U svakom slucaju bi bilo dobro da dragi ako moze ponovi taj nalaz tamo gdje se sada nalazi.

Dr opce prakse je decku poslala mailom jer je bio sprijecen doci po njega zbog misije

Lindsay
    03. Listopad 2020. 23:12

anci00

Bit će bolje, nemoj sve gledati tako crno, doći će on uskoro kući i moći ćete privatno napraviti pretrage
    Nemoj se toliko već sada bedirat 😢😢 glavu gore
    Sat će Bog da nalaz bude ok i da ćete uskoro uživati sa mrvicom 🥰🥰

Hvala ancioo ❤
    Bit cu bolje za nekoliko dana. Za sada mi je srusen svijet... moram to procesuirati...

03. Listopad 2020. 23:16

lindsay

Rado bih, ali to je nemoguce , u vojnoj je misiji.

😞 Izdrzi. Nemam druge rijeci trenutno. Misli pozitivno i pozitivno ce na kraju biti 😉😉

SunnyS
    03. Listopad 2020. 23:55

Lindsay, teško je pročitati da ćeš čekati 5 mjeseci. Meni se svaki dan čini kao vječnost. Je li crtica, sjena, ma nije ništa, kad će M.. a ti imaš 5 mjeseci čekanja da ti dođe dragi.. 
    Hajde ti iskoristi to vrijeme, napravi svoje preglede. Sve će se posložiti, samo je očito pitanje dužeg vremena. Za to vrijeme možeš poduzeti što je za tebe potrebno. 
    Tako bi mi bilo drago da je ovo zamijenjen/kontaminiran/nevaljan nalaz i da ponovljeni pokaže dobre ili puno bolje rezultate..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Sanjarka88
    04. Listopad 2020. 07:20

Irenaa0809 - ❤️➕
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
    Lollypop - 01.10.  - 3 dana kasni ♥️
    Missy87 - 04.10. - danas ♥️
    Anabelaaaa - 5.10. - 1 dan♥️
    Olimpija - 06.10. - 2 dana ❤️
    Mirjam2 12.10. - 8 dana ❤️
    Inana1- 15.10. - 11 dana❤️
    Chloe - 17.10. -  13 dana ❤️
    Freya_444 - 20.10. - 16 dana♥️ 
    Andela111 - 22.10. - 18 dana❤️
    Ancioo- 27.10. - 23 dana ♥️
    Sanjarka88 - 31.10. - 27 dana ❤️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Bella- 02.11 -  29 dana♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Listopad 2020. 07:23

Lindsay zao mi je jako sta si sad u takvoj situaciji i to sljedecih 5mj 😔 ali virujem da je ovo samo prva reakcija i da ces se brzo sabrati
    Kako je netko napisao ovaj nalaz je kriminal. Uopce se nebi obazirala na njega jer nije napravljen kako treba. Ovo je za ic na odjel i napravit scenu 🙄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa
    04. Listopad 2020. 07:38

lindsay

https://ibb.co/phF9ZgM
    Rezultat spermiograma. Zasto ovi minusi kod njegovih vrijednosti gdje trebaju biti upisane? Sta ovo znaci ja ne znam….

Ovo nije uobičajen spermiogram. Takav još nisam vidjela i nema onih vrijednosti koje se inace pojavljuju u spermiogramu (postoci progresivnih, ukupan broj, postoci pokretnih i nepokretnih itd, viskoznost...) Čudno mi je i da ne piše odmah dijagnoza. Mm je radio u KBC Rijeka, nije privatno. 
    Uglavnom, ovo ništa ne znači i sredit će se sve. 😘 Najgore je čekanje, ali po meni ovo nije valjano. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Bella🌟
    04. Listopad 2020. 08:54

Lindsay vici,plači i ljuti se da sve to izdaje van iz tebe i onda stani na loptu i idemo dalje💪 možeš ti to. Napravi svoje nalaze, sve pretrage što se tebe tiče obavi da budeš spremna, a muž kad dođe napravit će ponovo i dobit ćete rezultate brzo. Ovih 5 mjeseci iskoristi za sebe, za svoje tijelo i svoju psihu i sebe pripremi i iskoristi vrijeme u svoju korist. Glavu gore 💛 možeš ti to♥️

Lindsay
    04. Listopad 2020. 09:49

Hvala djevojke ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.