Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Listopad 2020. 20:09

Olimpija

Pratim sve vaše postove no ne stižem tipkati
    Evo sad sam ugrabila malo vremena
    Iskrene čestitke novim trudnicama, zelim vam zdrave, školske trudnoce 🤰🤱
    Pupasretno u ponedjeljak 🤞🤞🤞
    Sanjarka razumijem tvoju anksioznost jer i sama godinama muku mučim sa sličnim
    Naime, kod mene se javlja neopravdana nelagoda ako je pažnja usmjerena ka meni, ako me netko duže posmatra…počinje mi biti vruce, obično se crvenim i stvar postaje time gora i gora
    Eto, rekla sam
    Prvi put sam smogla snage o tome pisati
    Nije u pitanju stid, po prirodi sam borbena i vjerujem u sebe
    To je jednostavno jače o mene 😔

Sto se tice simptoma vezano za trudnocu/pms ovaj mjesec ne znam sta bi rekla
    Javlja mi se bijeli iscjedak, bol u desnom jajniku, nervoza
    Nista specijalno
    Oprostite na duzem postu 🌹

Neka si rekla 🤗
    Znam da je ovo tema za trudnocu i svima nam je to najveci cilj 
    Al nekako u vama imam veliku potporu u svemu i doslo mi je da se malo pojadam, odmah mi je lakse ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Listopad 2020. 20:11

Pa. Ja se cesto zacrvenim ako se paznja vise ljudi usmjeri na mene, onda mi se rugaju sta sam se zacrvenila i onda meni jos gore 🤦‍♀️

• Mare00
    02. Listopad 2020. 20:14

Sanjarka88 🦋

Mare00

Onda ujutro budem napravila… Jer mslo malo idem piškit dns sam vec bila bar 15puta i imam osjecaj u trbuhu koda cu dobit a opet ko neke leptiriće , nezz kako opisat nekako cudno se osjecam, stim da mi je na gaćicama ko bijeli iscjedak ,

Dobro nam dosla 🙂 cim kasni, mozes napravit bez problema, cekamo sutra ujutro tvoj plus 🤞🤞🤞

Hvala i, i ja se nadam isto jako to želimo , samo da ne dode vještica a nadam se da neće , mozda budemomsrece da se od prve uvatilo 🙈

Sanjarka88
    02. Listopad 2020. 20:18

Mare00

Sanjarka88 🦋

Mare00

Onda ujutro budem napravila… Jer mslo malo idem piškit dns sam vec bila bar 15puta i imam osjecaj u trbuhu koda cu dobit a opet ko neke leptiriće , nezz kako opisat nekako cudno se osjecam, stim da mi je na gaćicama ko bijeli iscjedak ,

Dobro nam dosla 🙂 cim kasni, mozes napravit bez problema, cekamo sutra ujutro tvoj plus 🤞🤞🤞

Hvala i, i ja se nadam isto jako to želimo , samo da ne dode vještica a nadam se da neće , mozda budemomsrece da se od prve uvatilo 🙈

Pa zasto ne, puno ljudi se poklopi iz prve 
    Moje tri trudnoce dvi su iz prve a jedna iz druge, i to sve bez ciljanih odnosa 🙂

• Mare00
    02. Listopad 2020. 20:31

Sanjarka88 🦋

Mare00

Sanjarka88 🦋

Mare00

Moje tri trudnoce dvi su iz prve a jedna iz druge, i to sve bez ciljanih odnosa 🙂

E to je ohrabrujuće za ćut ja se nadam da je jer nisam sigurna jesu jos bili plodni dani tj da linje dan poslijenili ne makar citala sam ako jensve oke s oba dvoje da je moguće ostat trudan i bezobzir na plodne dane 

Sanjarka88
    02. Listopad 2020. 20:42

Mare00

Sanjarka88 🦋

Mare00

Sanjarka88 🦋

Mare00

E to je ohrabrujuće za ćut ja se nadam da je jer nisam sigurna jesu jos bili plodni dani tj da linje dan poslijenili ne makar citala sam ako jensve oke s oba dvoje da je moguće ostat trudan i bezobzir na plodne dane

A gle. Treba pogoditi okvirno 
    Cinjenica je da je jajna stanica spremna za oplodnju samo 24h, sreca u svemu tome je sta tvrdoglavi spermici ( pogotovo ženski 😁) mogu prezivit i do 5 dana nekad, pa eto 5 prije, 1 posli - skoro cijelo jedan plodan tjedan u mjesecu
    S druge strane i kad se sve lipo poklopi ne znaci da ce do oplodnje doci iz xy razloga 
    Ne kazu bzvz da je normalno do godinu dana truda kod zdravih parova bez ikakvih problema 🙂

02. Listopad 2020. 21:11

Andela, ja se ne bi brinula na tvome mjestu nimalo. I sama ti je ginićka rekla da si mlada, a da misli suprotno vjerojatno bi te drugačije tretirala i odmah krenula sa terapijom. Tako da 👊👍
    Ja isto bila danas kod ginićke, preventivno polugodisnja kontrola ali bas sam nesretna s njom. Ja njoj uzbudeno pricala kako radimo prinovi, pijem folio, kako sam pratila plodne dane i zabetonirali... Ona nakon svega nista... Nije mi ni rekla da kad napravim test ako pokaze plusic da je nazovem 🤷 Bas kad sam htjela ugovorit termin kod druge je pocelo ovo s coronom i nemoguća misija.

Nego, je l ima neko da piški za cca 10 dana? 🤔🤗 Kako ste? 

Pupa
    02. Listopad 2020. 21:47

Andela111

Hvala ti Pupa. Mozes mi opisati ukratko kako to ide?

Prije inseminacije ideš kod specijalista humane reprodukcije, kaže ti koje sve pretrage trebaš napraviti ako već nisi, kad skupite sve nalaze, dogovara se koji bi poatupak bio idealan za vas. Ako se radi inseminacija, potrebno je raditi folikulometrije da se vidi kada će nasrupiti ovulacija. Kada ginić kaže da je vrijeme, muž treba dati spermu i ubrizgaju u maternicu. 
    Slobodno pitaj ako te još što zanima

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    02. Listopad 2020. 21:50

Sanjarka88 🦋

Pupa

Sanjarka88 🦋

Sorry cure sta vas malo gnjavim

Neka si sve podijelila s nama. Ja imam isto takve osjećaje i strah me da mi je nešto. Zato već cca godinu dana imam povremenih problema s probavom, a nalazi krvi ok. Stalno mislim da imam nešto gore i to me opterećuje. Zato sam ove godine u 6. mj. krenula kod psihologa i lakše mi je. Sve je zapravo počelo od operacije kraljržnice prije 3 god. i od tada sam stalno ppd nekim streso.
    Šaljem ti ogroman zagrljaj ❤️

Kako si se odlucila za psihologa?
    Ja sam uvik sebe smatrala jakom osobom pa me ovo malo i iznenadilo 🤦‍♀️

Pa mislila sam da mi može pomoći razgovor sa stručnjakom jer se nisam dobro osjećala. Trebala sam se pokrenuti, nije bilo lako, ali sad mi je drago da jesam. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

02. Listopad 2020. 22:53

Sanjarko tako nekada i meni bude, nema veze sto je tema trudnoća nekad je lijepo i kad o nečemu drugome pišemo 🥰🥰 držim fige da ti m dođe pa da možeš u nove pobjede 💪🏻
    Anđela draga ništa se ne brini bude sve u redu, napokon znaš sto je i kako, već ces ti u skorije vrijeme nama vrištati od sreće kad ugledaš plusic 
    Novim damama želim dobrodošlicu 

Uživajte u vikendu i hopsajte pogotovo vi kojima počinju plodni dani 😍🥰😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.