Ah, pa jesam okej, radicu sve kako bih poboljsala sansu za zacece. Okej sam…. ali naravno briga je tu. Ima sanse naravno…. trudicu se. Ne mogu promeniti stanje zaliha jaja ali kvaliteta je tu i bar me to smiruje.
Želim ti svu sreću Andela♥️
Sorry cure sta vas malo gnjavim
Neka si sve podijelila s nama. Ja imam isto takve osjećaje i strah me da mi je nešto. Zato već cca godinu dana imam povremenih problema s probavom, a nalazi krvi ok. Stalno mislim da imam nešto gore i to me opterećuje. Zato sam ove godine u 6. mj. krenula kod psihologa i lakše mi je. Sve je zapravo počelo od operacije kraljržnice prije 3 god. i od tada sam stalno ppd nekim streso.
Šaljem ti ogroman zagrljaj ❤️
Kako si se odlucila za psihologa?
Ja sam uvik sebe smatrala jakom osobom pa me ovo malo i iznenadilo 🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo mene sa pregleda…. u glavnom…. sansa za trudnocu postoji, tako mi je rekla….jer sam mlada. Samo nalaz pokazuje da cu ranije uci u menopauzu najverovatnije vec sa 40. Dalje , danas mi je gledala folikule , ima ih 4,5 vodeca 2…. jedan cak 9 mm na sedmi dan….ali inace bi ih trebalo biti 10 otprilike.Imam srece sto su kvalitetni pa i ta dva od kojih jedan se izdvoji kvalitetan je zbog moje mladosti. Prepisala mi je Klomifen , uzela sve briseve…. malo mi je tanji endometrij… i pojavila mi se cista folikularna 3 cm. Ako za tri mjeseca do cetiri ne dodje so zaceca, uz kombunaciju lekova onda predlaze inseminaciju. Dakle od sl mjeseca Klomifen i 8 dan kontrola. Ancioo, rekla mi je sve sto i ti.
Dobro je, nista nije izgubljeno. Mlada si, postoji načina na koji ćeš začeti i bit će sve u redu. Partner/muž ti je zdrav? Je li radio pretrage?
U svakom slučaju, koji god put da te donese do bebe, nek ti uz svu sreću podari zdravu bebu.
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Ja sad cekam nalaze svih mogucih bakterija plus papa, pa cemo videti hocu li uopste i tu biti okej.. . pre godinu ipo je bilo…
Ma bit ce 🙂🤞🤞🤞
Meni krenulo smeđarenje, trebala bi menga sutra /preksutra 🙂 sto bi znacilo da se nista nije poremetilo 🤞
Hvala vam cure. Muz je zdrav. Sve ok sa njim. Spermio preko 90 pokretljivost
90 pokretljivost 🤩🤩🤩🤩 predobro!!! Tako brzi će sigurno doći do cilja 💓
Radimo na bebi od 11/2019.
Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
Ovulacije ✅ ciklusi ✅
27 godina 🥰
Curke ppudeav ,nova sam ovdi i tribala bi vašu pomoć
Zadnja M bila 7.9. Poslije toga plodni dani cikuls mi je nekih 28 dana, trebala sam dns dobit međutim jos nistamuz je bio erudio negdje odprilike zandjimplodni dsn i dan iza plodnog sad jucer am imala gin pregled di na ultrazvuku mi nije mogal bas nesto vidit jer nije siguran da li trudnoća ili ce M doc , dao mi je vadit krv ali nezz ne vidim da ima di za betu, sad rko je da sacekam ponedejak da napravim test a minzene ko zene nestrpljive , i da imala sma zadnjih dva dana 37.5.37.2.37.1 temp , sto mislite jesam li mozda trudna inda li je rano da napravim danas ilinsutra test ?☺️
Curke ppudeav ,nova sam ovdi i tribala bi vašu pomoć
Zadnja M bila 7.9. Poslije toga plodni dani cikuls mi je nekih 28 dana, trebala sam dns dobit međutim jos nistamuz je bio erudio negdje odprilike zandjimplodni dsn i dan iza plodnog sad jucer am imala gin pregled di na ultrazvuku mi nije mogal bas nesto vidit jer nije siguran da li trudnoća ili ce M doc , dao mi je vadit krv ali nezz ne vidim da ima di za betu, sad rko je da sacekam ponedejak da napravim test a minzene ko zene nestrpljive , i da imala sma zadnjih dva dana 37.5.37.2.37.1 temp , sto mislite jesam li mozda trudna inda li je rano da napravim danas ilinsutra test ?☺️
Ako ti je M trebala doći, a nije došla, ja bi napravila test na tvom mjestu.
Onda ujutro budem napravila... Jer mslo malo idem piškit dns sam vec bila bar 15puta i imam osjecaj u trbuhu koda cu dobit a opet ko neke leptiriće , nezz kako opisat nekako cudno se osjecam, stim da mi je na gaćicama ko bijeli iscjedak ,
Pratim sve vaše postove no ne stižem tipkati
Evo sad sam ugrabila malo vremena
Iskrene čestitke novim trudnicama, zelim vam zdrave, školske trudnoce 🤰🤱
Pupa sretno u ponedjeljak 🤞🤞🤞
Sanjarka razumijem tvoju anksioznost jer i sama godinama muku mučim sa sličnim
Naime, kod mene se javlja neopravdana nelagoda ako je pažnja usmjerena ka meni, ako me netko duže posmatra...počinje mi biti vruce, obično se crvenim i stvar postaje time gora i gora
Eto, rekla sam
Prvi put sam smogla snage o tome pisati
Nije u pitanju stid, po prirodi sam borbena i vjerujem u sebe
To je jednostavno jače o mene 😔
Sto se tice simptoma vezano za trudnocu/pms ovaj mjesec ne znam sta bi rekla
Javlja mi se bijeli iscjedak, bol u desnom jajniku, nervoza
Nista specijalno
Oprostite na duzem postu 🌹
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Onda ujutro budem napravila… Jer mslo malo idem piškit dns sam vec bila bar 15puta i imam osjecaj u trbuhu koda cu dobit a opet ko neke leptiriće , nezz kako opisat nekako cudno se osjecam, stim da mi je na gaćicama ko bijeli iscjedak ,
Dobro nam dosla 🙂 cim kasni, mozes napravit bez problema, cekamo sutra ujutro tvoj plus 🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji