https://ibb.co/phF9ZgM
Rezultat spermiograma. Zasto ovi minusi kod njegovih vrijednosti gdje trebaju biti upisane? Sta ovo znaci ja ne znam….
Dakle ovo je nepotpun nalaz, sto vam je pisalo na uputnici kada ste nosili uzorak?
Ono najbitnije ne pise ajme mene!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
https://ibb.co/phF9ZgM
Rezultat spermiograma. Zasto ovi minusi kod njegovih vrijednosti gdje trebaju biti upisane? Sta ovo znaci ja ne znam….
Dakle ovo je nepotpun nalaz, sto vam je pisalo na uputnici kada ste nosili uzorak?
Ono najbitnije ne pise ajme mene!
Jeldaaaa mislim sta je ovo?
Morao je doci u bolnicu obaviti, imao klasicnu uputnicu. Mislim jel mene netko zeza?!
Ja imam neki blagi anksiozni poremecaj, nemam napade panike ali recimo strasno mi se neki problemi cine vecim nego sto jesu, utjece mi na raspolozenje i funkcionisanje, i stalno ocekujem nesto najgorez nisam optimista….i shvatila sam da namjerno stalno nesto rovim po zivotu, zparavo trazim da se oko necega bezveze brinem..
Realno pola strahova su bili neopravdani…
Ovo i ja radim
Koliko mi je puta muz reka da napravim dramu oko bilo cega jer ne znam uzivat kad je sve mirno i dobro
Nisam prihvaćala to sta mi govori Al mislim da je u pravu 😏
Razumijem te. Gledaj, moj osobni prijedlog u svakoj takvoj situaciji, ako imaš mogućnost, porazgovaraj s nekim- psiholog,psihoterapeut. To stvarno nije na odmet i dio je mentalne higijene u trenucima kad sam više ne možeš ili ne znaš kako.
Odijeli od sebe osjećaje i misli na način da ih prihvatiš kao nešto što ti se povremeno pojavljuje a da se ne identificiras s njima. Ti si ti, a misli i osjećaji su dio tebe ali nisu ti. Ne znam dal' sam se dobro izrazila. Oni imaju svoju ulogu, misli su tu da misle, osjećaji su tu da osjećaju a ti si tu da im ne vjeruješ svaki put nego ih pusti da prođu, otpustiš od sebe.
Evo mene sa pregleda…. u glavnom…. sansa za trudnocu postoji, tako mi je rekla….jer sam mlada. Samo nalaz pokazuje da cu ranije uci u menopauzu najverovatnije vec sa 40. Dalje , danas mi je gledala folikule , ima ih 4,5 vodeca 2…. jedan cak 9 mm na sedmi dan….ali inace bi ih trebalo biti 10 otprilike.Imam srece sto su kvalitetni pa i ta dva od kojih jedan se izdvoji kvalitetan je zbog moje mladosti. Prepisala mi je Klomifen , uzela sve briseve…. malo mi je tanji endometrij… i pojavila mi se cista folikularna 3 cm. Ako za tri mjeseca do cetiri ne dodje so zaceca, uz kombunaciju lekova onda predlaze inseminaciju. Dakle od sl mjeseca Klomifen i 8 dan kontrola. Ancioo, rekla mi je sve sto i ti.
Ok. Sad znaš kakvo je stanje i imaš detaljan plan. Što i kako. Kako si ti s tim? Jesi ok?
Ja imam neki blagi anksiozni poremecaj, nemam napade panike ali recimo strasno mi se neki problemi cine vecim nego sto jesu, utjece mi na raspolozenje i funkcionisanje, i stalno ocekujem nesto najgorez nisam optimista….i shvatila sam da namjerno stalno nesto rovim po zivotu, zparavo trazim da se oko necega bezveze brinem..
Ovo i ja radim
Koliko mi je puta muz reka da napravim dramu oko bilo cega jer ne znam uzivat kad je sve mirno i dobro
Razumijem te. Gledaj, moj osobni prijedlog u svakoj takvoj situaciji, ako imaš mogućnost, porazgovaraj s nekim- psiholog,psihoterapeut. To stvarno nije na odmet i dio je mentalne higijene u trenucima kad sam više ne možeš ili ne znaš kako.
Odijeli od sebe osjećaje i misli na način da ih prihvatiš kao nešto što ti se povremeno pojavljuje a da se ne identificiras s njima. Ti si ti, a misli i osjećaji su dio tebe ali nisu ti. Ne znam dal' sam se dobro izrazila. Oni imaju svoju ulogu, misli su tu da misle, osjećaji su tu da osjećaju a ti si tu da im ne vjeruješ svaki put nego ih pusti da prođu, otpustiš od sebe.
🤗🤗🤗
Psiholog mi je zadnji korak
Jer sam osoba koja jako tesko skoro pa nikako ne verbalizira svoje osjecaje osim pisanim putem
S tim se borim cili zivot Al jos nista
I muzu pisem poruke kad me nesto uzasno muci u nasem odnosu 🙄🤦♀️
Jednom sam bila u psihologa kad sam davno imala jednu uzasno traumaticnu situaciju u zivotu
Ona je pricala a ja sam šutila 🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sorry cure sta vas malo gnjavim
Ovo i ja radim
🤗🤗🤗
Psiholog mi je zadnji korak
Jer sam osoba koja jako tesko skoro pa nikako ne verbalizira svoje osjecaje osim pisanim putem
S tim se borim cili zivot Al jos nista
I muzu pisem poruke kad me nesto uzasno muci u nasem odnosu 🙄🤦♀️
Jednom sam bila u psihologa kad sam davno imala jednu uzasno traumaticnu situaciju u zivotu
Ona je pricala a ja sam šutila 🤦♀️
Žao mi je što imaš takvo iskustvo,😬
Piši onda ovdje što želiš na tu temu pa ćemo pomoći koliko možemo🤗🤗♥️
Ah, pa jesam okej, radicu sve kako bih poboljsala sansu za zacece. Okej sam…. ali naravno briga je tu. Ima sanse naravno…. trudicu se. Ne mogu promeniti stanje zaliha jaja ali kvaliteta je tu i bar me to smiruje.
Bit ce to dobro ❤️
Sorry cure sta vas malo gnjavim
Neka si sve podijelila s nama. Ja imam isto takve osjećaje i strah me da mi je nešto. Zato već cca godinu dana imam povremenih problema s probavom, a nalazi krvi ok. Stalno mislim da imam nešto gore i to me opterećuje. Zato sam ove godine u 6. mj. krenula kod psihologa i lakše mi je. Sve je zapravo počelo od operacije kraljržnice prije 3 god. i od tada sam stalno ppd nekim streso.
Šaljem ti ogroman zagrljaj ❤️
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Ah, pa jesam okej, radicu sve kako bih poboljsala sansu za zacece. Okej sam…. ali naravno briga je tu. Ima sanse naravno…. trudicu se. Ne mogu promeniti stanje zaliha jaja ali kvaliteta je tu i bar me to smiruje.
Bit će sve ok. Ako slučajno ne bude išlo bez neke intervencije, onda smo zajedno u inseminacijama, a vjeruj mi, ništa strašno. Grlim te ❤️
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji