Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2020. 10:22

Ivyyyy

Hej cure, samo da vam se javim, citam vas cesto,ali se ne ukljucujem jer nemam nista pametno za rec.. Nakon kemijske, nisam nesto vise ja, izvana super iznutra bolujem..
    cestitam svima na +, neka bude sa srecom🤞🤗
    A curkama koje pokusavaju isto zelim ogromni plusic od srca💕
    Drago mi je da postoji ovaj forum i da ste jedna drugoj velika podrska, i ja sam vam svima podrska, ali trenutno sam se malo iskljucila iz svega.. mislima sam u

drzi se i tu smo za tebe 🤞🤗💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Sanjarka88
    02. Listopad 2020. 10:22

Bella🍁

Pupabiti će kasnija O u pitanju, vidjet ćeš još u pon što kažu. A i moguće da se malo poremetilo.
    Sanjarka ja jesam po prirodi anksiozna, nije isto ko i kad imaš dijagnozu. Ali upoznata jesam s dijagnozom, znam kako to funkcionira i izgleda i poznajem ljude koji se bore s tim.
    Ivyyy zao mi je što ti je teško, i nadam se da će biti bolje♥️

Kako to izgleda kod tebe?
    Nemam ni ja dijagnozu ni blizu 
    Al sam blizu tome da si je sama postavim 🙄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

02. Listopad 2020. 11:30

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Pupabiti će kasnija O u pitanju, vidjet ćeš još u pon što kažu. A i moguće da se malo poremetilo.
    Sanjarka ja jesam po prirodi anksiozna, nije isto ko i kad imaš dijagnozu. Ali upoznata jesam s dijagnozom, znam kako to funkcionira i izgleda i poznajem ljude koji se bore s tim.

i mene zanima :)

Andela javi nam se danas od doktora!

SunnyS
    02. Listopad 2020. 12:39

Mokosh

Sanjarka88 🦋

Cure
    Jedno pitanje vam teme
    Jel koja od vas pati od tjeskobe? Ili mozda anksioznosti potvrđene ili ne potvrđene?

Mene zna uhvatiti. To je jedan od razloga zasto sam isla vaditi hormone stitnjace.

Kad si vadila hormone štitnjače? Gdje?
    Upravo to pitanje sam postavila na 886. stranici..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Bella🌟
    02. Listopad 2020. 13:13

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Recimo, u stresnim periodima života mi se događalo da me uhvati panični napadaj, to mi je neka 3 puta bilo - nisam imala zraka, počela bi se nekontrolirano plakati i imala sam osjećaj da ću umrijeti u tom trenutku, a tome je prethodila anksioznost. A anksioznost mi se znala manifestirati fizički tako da osjetim da mi je tijelo u grču, osjećam se iziritirano, smeta me svaki jači podražaj- kad je puno buke, kad se bilo što oko mene intenzivno događa i u tom trenutku bi mi trebala tišina i mir jer dobijem dojam da mi je svega previše. Imala sam nekoliko i takvih anksioznih napadaja.
    A po prirodi imam recimo anksioznost kad trebam pričati pred velikom skupinom ljudi, ili u novim situacijama s nepoznatim ljudima ali tu se javlja blaga nelagoda i nervoza i nije kao ovo prije opisano.

Kako je to kod tebe? 

watson009
    02. Listopad 2020. 13:35

Andela cekamo tvoje javljanje♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    02. Listopad 2020. 13:36

Bella 

Nisam nikad imala panicni napadaj
    Prije 2 godine sam otkrila oscilirajući visoki tlak uz otkucaje srca oko 100
    Od tada kreće moja tjeskoba koja je bila podnošljiva do zadnja 3 mjeseca
    U principu sve mi se svodi na strah da ce mi nesto biti i da ce mi djeca rasti bez mame. Svaki simptom svog tijela osluškujem i onda do iznemoglosti guglam simptome i pronalazim najgore bolestine i onda se dugo osjecam fizicki jako napeto i tjeskobno te se budim i ljezem s mislju da mi je nesto i da je gotovo, srce mi se uzlupa. 
    Tada sam zbog tlaka prosla puno pretraga i na kraju je dijagnoza stres. Tada je bio fizicki stres
    Sad nakon spontanog su mi poceli trzat misici po tijelu od kapka do noge ono svugdje Al povrmeno. 
    Vrat me uzasno boli, prate me povremene glavobolje itd. Sad naravno brijem na svasta a u biti sam svjesna da je to odraz napetosti i grca koji je izrazen vec mjesecima konstantno.
    Samo nisam sigurna jel to anksioznosti, hipohondrija ili oboje skupa. Nadam se da organski uzrok ipak nije 
    Pokusavam se sabrat prije nego krenem na milijun pretraga. 
    Nisam u depresiji, funkcioniram sasvim dobro i s djecom i muzem i društvom Al stalno ta neka glupa tjeskoba 
    To sa nepoznatim ljudima i javnim nastupima je isto i kod mene

SAYURI
    02. Listopad 2020. 13:40

Ja imam neki blagi anksiozni poremecaj, nemam napade panike ali recimo strasno mi se neki problemi cine vecim nego sto jesu, utjece mi na raspolozenje i funkcionisanje, i stalno ocekujem nesto najgorez nisam optimista....i shvatila sam da namjerno stalno nesto rovim po zivotu, zparavo trazim da se oko necega bezveze brinem..
    Realno pola strahova su bili neopravdani...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Lindsay
    02. Listopad 2020. 13:47

https://ibb.co/phF9ZgM
    Rezultat spermiograma. Zasto ovi minusi kod njegovih vrijednosti gdje trebaju biti upisane? Sta ovo znaci ja ne znam....

Sanjarka88
    02. Listopad 2020. 13:48

SAYURI

Ja imam neki blagi anksiozni poremecaj, nemam napade panike ali recimo strasno mi se neki problemi cine vecim nego sto jesu, utjece mi na raspolozenje i funkcionisanje, i stalno ocekujem nesto najgorez nisam optimista….i shvatila sam da namjerno stalno nesto rovim po zivotu, zparavo trazim da se oko necega bezveze brinem..
    Realno pola strahova su bili neopravdani…

Ovo i ja radim
    Koliko mi je puta muz reka da napravim dramu oko bilo cega jer ne znam uzivat kad je sve mirno i dobro 
    Nisam prihvaćala to sta mi govori Al mislim da je u pravu 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.