Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Rujan 2020. 14:24

lindsay

I tako … ludost zvana testovi za trudnocu 🤣

hahah dobro dosla u klub

Lindsay
    17. Rujan 2020. 14:29

Utjesno je da nisam jedina 🤣
    Kako si ancioo? Bole ledja?

17. Rujan 2020. 14:32

lindsay

Utjesno je da nisam jedina 🤣
    Kako si ancioo? Bole ledja?

nisi ne sekiraj se, pa sad mi je onako tupa bol u ledima i dole onako bol,danas malo jaca tako da osjetim da se glupaca priprema doci, jedino sto me dojke ne bole, jesu natekle al jos ne bole, cas mislim ma nek boli gnijezdi se nes i onda cas evo je stize glupaca i tako u krug 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Lindsay
    17. Rujan 2020. 14:40

Bas bi mi bilo drago zbog tebe
    Dugo citam forum ali tek sam se sada ukljucila
    Vidim da si dosta aktivna i pomazes mnogima. 
    Iskreno, mogli bi biti simptomi T tako da se nadam da ces se odvaziti napraviti testic i s nama podijeliti radost.

17. Rujan 2020. 14:44

lindsay

Bas bi mi bilo drago zbog tebe
    Dugo citam forum ali tek sam se sada ukljucila
    Vidim da si dosta aktivna i pomazes mnogima.
    Iskreno, mogli bi biti simptomi T tako da se nadam da ces se odvaziti napraviti testic i s nama podijeliti radost.

Hvala ti, ma bila sam napravila pa je bio neki razliven kad sam ga rastavila bila je sjenica i sad ne zelim uopce pravit test, budem ja jaka al kad tako glupaca dode srusi me ajme meni, al vec mi budemo ugledale nase plusice i mrvice Dat ce Bog, ako ne ovaj mjesec onda iduci

Lindsay
    17. Rujan 2020. 14:45

Na tvom testu od nekidan se bome vidio plusic 
    Ali dobro kako ti kazes. Cekamo 🤞

Olimpija
    17. Rujan 2020. 15:23

Sanjarka88 🦋

Mimi20- ♥️➕
    Lala- ♥️➕
    Tam7- ♥️➕
    Nikkas-♥️➕
    Alehandra- ♥️➕
    Lussi- ♥️➕
    Zepa555- ♥️➕
    Tinceee2205- ♥️➕
    Pupa- ♥️➕
    ODBROJAVANJE 9.MJESEC➕:
    Ancioo- 21.09 - 4 dana ♥️
    Freya_444 -21./22.09. -4dana ♥️
    Valentina_23- 23.9. - 6 dana ♥️
    Tissa- 25.09. - 8 dana♥️
    Lindsay - 25.09. - 8 dana
    Mokosh- 27.09. - 10 dana ♥️
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC➕:
    Irenaa0809 -01.10. -14 dana♥️
    Lollypop- 01.10. - 14 dana♥️
    Bella- 03.10. - 16 dana ♥️
    Missy87 -04.10. - 17 dana ♥️
    Anabelaaaa- 5.10. - 18 dana♥️
    Divna_Sa-07.10. - 20 dana ♥️
    Inana1- 15.10. - 28 dana♥️

Voljela bih na listu 😊
    06.10. 19 dana ❤ (za rođendan očekujem plus)

+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022

Mimi20
    17. Rujan 2020. 16:36

Heej cure evo ja došla sa pregleda😇 tek smo 6+6, jako smo malecki, sve je u redu hvala Bogu, srceko maleno kucaa❤️ imamo još za vaditi krv i još nešto ali mama ima zaboravljivi mozak pa nije zapamtila🙄

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Bella🌟
    17. Rujan 2020. 16:49

Mimi20

Heej cure evo ja došla sa pregleda😇 tek smo 6+6, jako smo malecki, sve je u redu hvala Bogu, srceko maleno kucaa❤️ imamo još za vaditi krv i još nešto ali mama ima zaboravljivi mozak pa nije zapamtila🙄

Baš mi je drago, odlične vijesti 🤗🥰

freya_444
    17. Rujan 2020. 17:00

Mimi20

Baš lijepo 🥳🥳😊
    Evo meni danas po FF aplikaciji 10dpo, od simptoma nemam ništa posebno, što možda nešto i znači 😅
    Prošli ciklus su me boljela leđa užasno i imala sam glavobolje i grudi su me boljele i bila sam procurila. Obično su mi PMS simptomi dosta izraženi.
    Ovaj put ništa, osim što osjećam neki pritisak dolje i imam grčeve svako malo kao pred M,  a imam još 5 dana do nje 👀. Ne znam što da mislim haha. Bazalna temperatura mi je još uvijek visoka ,samo da ne počne padati 🤞🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.