Heej cure evo ja došla sa pregleda😇 tek smo 6+6, jako smo malecki, sve je u redu hvala Bogu, srceko maleno kucaa❤️ imamo još za vaditi krv i još nešto ali mama ima zaboravljivi mozak pa nije zapamtila🙄
Baš lijepo 🥳🥳😊
Evo meni danas po FF aplikaciji 10dpo, od simptoma nemam ništa posebno, što možda nešto i znači 😅
Prošli ciklus su me boljela leđa užasno i imala sam glavobolje i grudi su me boljele i bila sam procurila. Obično su mi PMS simptomi dosta izraženi.
Ovaj put ništa, osim što osjećam neki pritisak dolje i imam grčeve svako malo kao pred M, a imam još 5 dana do nje 👀. Ne znam što da mislim haha. Bazalna temperatura mi je još uvijek visoka ,samo da ne počne padati 🤞🤞🤞
Zvuči obećavajuće... 🤞 Test radiš kad ti izostane ili ćeš ranije?
Heej cure evo ja došla sa pregleda😇 tek smo 6+6, jako smo malecki, sve je u redu hvala Bogu, srceko maleno kucaa❤️ imamo još za vaditi krv i još nešto ali mama ima zaboravljivi mozak pa nije zapamtila🙄
Baš lijepo 🥳🥳😊
Evo meni danas po FF aplikaciji 10dpo, od simptoma nemam ništa posebno, što možda nešto i znači 😅
Prošli ciklus su me boljela leđa užasno i imala sam glavobolje i grudi su me boljele i bila sam procurila. Obično su mi PMS simptomi dosta izraženi.
Ovaj put ništa, osim što osjećam neki pritisak dolje i imam grčeve svako malo kao pred M, a imam još 5 dana do nje 👀. Ne znam što da mislim haha. Bazalna temperatura mi je još uvijek visoka ,samo da ne počne padati 🤞🤞🤞
Zvuči obećavajuće… 🤞 Test radiš kad ti izostane ili ćeš ranije?
Kad izostane 🤞 ako 22.9.ne dođe, radim test 🤞😊
Lucija 16.12.2021.💗
Baš lijepo 🥳🥳😊
Zvuči obećavajuće… 🤞 Test radiš kad ti izostane ili ćeš ranije?
Kad izostane 🤞 ako 22.9.ne dođe, radim test 🤞😊
Još malo😁 držimo🤞🤞
Sanjarka opet si me zaboravila dodat na popis :(
Nije namjerno 🤗
Kada trebas ne dobiti?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sve uredu 😌😌 29.9. 🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
https://ibb.co/3SrTqR3 Sta sad ovo znaci? Glupi test tako stoji otkako sam ga napravila😒🙄
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ivana_sbk trazi kopije tih nalaza sto si radila, barem nesto da imas vec gotovo. ♥
Zvat ću med sestru ako mogu to dobit od travnja. I da, muž je rezervirao spermiogram dva sata prije mog pregleda u KBC-u u nekoj poliklinici 👌 i taman ću sa tim rezultatima na pregled 💪
Radimo na bebi od 11/2019.
Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
Ovulacije ✅ ciklusi ✅
27 godina 🥰
Freda držim figeeee na najjače 🤞🏼🤞🏼
Mimi ajme prekrasno 🥰🥰🥰
Anđela ja trebam NEdobit 21.09. U pon i sve sam vise uvjerenija da će doći, danas sam bas bila tužna
Pričala s mužem on govori šta se brineš pa imamo još vremena ispred sebe bit će, a meni teško 😩😩😫😫
Valentina meni test kao da je nevaljali
Da napraviš još jedan?
Watsoon htela sam ti reci da U Beti plus ja idem na preglede i tamo je moj ginekolog…tako da njih preporucujem zdusno. Predivni su ….Malo su skuplji, ali sta god mi treba , tu su.
Evo napunila sam si casu Aperola ,ostavila metlu ivprasinu i umirem na tvoje poruke...😂
Shopping lijeci i moje rane,mozda je grozno za cuti ali meni skrene misli i bas si odlicno izgledam u necemu novome 👆
Kad dode beebica nece biti mjesta za mene pa gustam dok mogu hehe
A ovo gore si super rekla, sve cemo mi ostvariti svoj cilj, ne odustajemo naravno! Vec nas vidim da idemo u onu novu grupu ljetne bebe sto je neka kraljica od nas napravila 😂😂😂😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji