Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Rujan 2020. 09:39

Mimi20 - ♥️➕
    Lala - ♥️ ➕
    Tam7 - ♥️➕
    Nikkas -♥️ ➕
    Alehandra - ♥️➕
    Lussi - ♥️➕
    Zepa555 - ♥️➕
    Tinceee2205 - ♥️➕
    Pupa - ♥️➕
    ODBROJAVANJE 9.MJESEC ➕:
    Ancioo- 21.09 -  3 dana ♥️
    Freya_444 -21./22.09. - 3 dana ♥️
    Valentina_23- 23.9. - 5 dana ♥️
    Andela111 - 23.09. - 5 dana ❤️
    Tissa- 25.09. - 7 dana♥️
    Lindsay - 25.09. - 7 dana
    Mokosh - 27.09. -  9 dana ❤️
    Leoni - 28.09. - 10 dana ❤️
    Maša25 - 29.09. - 11 dana ❤️
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
    Irenaa0809 - 01.10. - 13 dana♥️
    Lollypop - 01.10.  - 13 dana♥️
    Bella- 03.10. - 15 dana ♥️
    Missy87 - 04.10. - 16 dana ♥️
    Anabelaaaa - 5.10. - 17 dana♥️
    Olimpija - 06.10. - 18 dana ❤️
    Divna_Sa -07.10. - 19 dana ♥️
    Inana1- 15.10. - 27 dana♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Rujan 2020. 09:40

Pupa sretno danas ❤️❤️❤️

Pupa
    18. Rujan 2020. 09:45

Evo današnja beta 66.4
    I dalje smeđi iscjedak. Rekli su mi da moram čekat do ponedjeljka i vadit opet, ako ne dobijem M. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

valentina98
    18. Rujan 2020. 09:54

Sanjarka88 nadam se da je tako🤞 jucer ujutro kad sam isla piskit je bilo dooosta vodenasto iscjedka,ali nije ovulacijski nego ne znam kako bi to opisala, i pritisak u maternici, bol u ledjima i oni grcevi kao pred m cijeli dan, stanu pa krenu 🤷🏻‍♀️ I navecer sam jela jagoode i dobijem zgaravicu sto nikad nisam poslije jagoda dobila zgaravicu🤷🏻‍♀️😒 ali nigdje smedjeg ili krvavog iscjedka, jel on uopce mora biti prisutan kad je implantacija u pitanju? 

Pupa zasto ne odes kod ginekologa da ti da nesto da to smedjarenje prestane? Mislim da je beta dobra jer se poduplala, ali to smedjarenje 🤔 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Sanjarka88
    18. Rujan 2020. 10:08

Pupa

Evo današnja beta 66.4
    I dalje smeđi iscjedak. Rekli su mi da moram čekat do ponedjeljka i vadit opet, ako ne dobijem M.

Dobro da se poduplala 🤞
    Nazalost nista vise od toga i ne mozes nego cekat 😔
    Opusti se koliko mozes ionako ne mozes nista prominit a stresom mozes naskodit trudnoci 

Sanjarka88
    18. Rujan 2020. 10:09

valentina_23

Sanjarka88 nadam se da je tako🤞 jucer ujutro kad sam isla piskit je bilo dooosta vodenasto iscjedka,ali nije ovulacijski nego ne znam kako bi to opisala, i pritisak u maternici, bol u ledjima i oni grcevi kao pred m cijeli dan, stanu pa krenu 🤷🏻‍♀️ I navecer sam jela jagoode i dobijem zgaravicu sto nikad nisam poslije jagoda dobila zgaravicu🤷🏻‍♀️😒 ali nigdje smedjeg ili krvavog iscjedka, jel on uopce mora biti prisutan kad je implantacija u pitanju?

Pupa zasto ne odes kod ginekologa da ti da nesto da to smedjarenje prestane? Mislim da je beta dobra jer se poduplala, ali to smedjarenje 🤔

U ni jednoj t do sada nisam imala implatacijsko smeđarenje ili krvarenje 🙂

Sanjarka88
    18. Rujan 2020. 10:12

Andela111

Sinoc me je mucila mucnina u zeludcu, zgaravica…. danas sam super, cak nemam ni grceve vise. Samo jako bolne grudi i bradavice, i onaj smedji iscjedak ….

Andela ako nije t u pitanju otiđu ti kod gin zbog tog smeđarenja mozda se nesto poremetilo 

valentina98
    18. Rujan 2020. 10:15

Sanjarka88 sad mi je lakse😊 ali stalno imam grceve i osjecaj kao da ce M doci 🙄

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

18. Rujan 2020. 10:27

Divna Sa sretno danas na folikulometriji
    Pupa drzim od sveg srca fige da se dupla jos vise, jedino da odes do doktora pa da ti nesto da za to smedarenje
    Missy87 evo nista uzivamo na poslu, skoro nista ne radim i radujem se jer je petak
    Valentina meni su grcevi priszutni isto od O pa sve do danas, jucer me bol srusila odnosno grcevi potajno se nadam ali sam jako skepticna, kroz dan dva eto nje al ti imas lijep graf pa ti drzim fige
    Andela jel jako to smedarenje ili?

vanja137
    18. Rujan 2020. 10:36

Pozdrav svima:)
    Nova sam ovdje,  i zapravo bi htjela ovdje malo olaksati dusu. 
    Vidim da ima puno tema i puno raznih slucajeva, u svakom slucaju ,svima koji  zeljno iscekuju plusic kao i mi ,od seca to zelim.
    Ja sam u ove godine ostala trudna. 8 dana nakon izostanka menstruacije,napravila sam test koji je bio pozitivan. Vitamine pijem vec dugo jer smo to htjeli,sve sam odradila  kako treba, medutim prokrvarila sam,zavrsila na ginekologije. 6+1,biokemijska trudnoca, samo se tijelo ocistilo:(. Poslije toga sam nastavila a vitaminima,bila sam na pregledu nakon prve menstruacije,doktorica kaze da je sve u redu,da se to tako nekada dogodi. Na svoju ruku dam odradila pregled stitnjace ,krv, dve je u redu. Nakon krvarenja menstruacija je dosla nakoj 40 dana,zadnja menstruscija mi je bila 6.8. Do danas nista, po kalendaru kasni 3 dana,od prvog dana ciklusa proslo je 44 dana.
    Znam da ne kasni puno dana ,ali ne mogu se rijesiti razmisljanja o plusicu,a svjesna sam i sto se nedavno dogodilo.
    Kako se vi nosite s tim?
    Hvala :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.