Hvala Bella, vidjet cemo ako ne bude ovaj mjesec onda iduci necu silazit sa muzaako treba na bolovanje cemo otic
Sanjarka ma vjerujem ja da si ti to sve sredila
Andela drago mi je da si opet s nama, u mislila si mi bila stalno, ljubim vas cure
Od srca ti zelim plusic, znam i sama kako to vec izluduje to cekanje 😩♥
hvala draga al ne vjerujem da je ovaj mj dobitan, sad guglam ko budala simptome trudnoce jer me leda ubise :D hvatam se za slamku hahahaha
jesi se odlucila u koju ces kliniku?
Nis ne googlaj, ja si simptome vec mjesecima nalazim ahahhahaha
Pusti svojim tokom, budi pozitivna ♥👆
Ja sam prosli mjesec isla opusteno kao nikada,bili na godisnjem, uzivali...bas nam je bilo lijepo i nije se primilo , ajd sad budi pametan 😂
Narucila sam se krajem 10.mj na konzultacije tj.pripremu sto dalje ako ne bude plusa do kraja godine, sada su privatne prakse jako opterecene i sve se duze ceka pa sam piknula termin.
Iduci tjedan idem na folikulometriju kod svog gin,da ne placam bas sve..pa me bas zanima sto ce on reci.
Biti ce to sve ok,naravno da ce biti...ja sam uvijek govorila da nema sanse da bih rodila u 7.ili 8.mj.a sad me malo strah kad racunam mogucnosti ahahhahhahahaha
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ivana_sbk moj savjet,obavi si sve sto mozes prije konzultacija,onda ces vidjeti sto ce vam samo ostati pa ces brze biti gotova.
Spermiogram mozes privatno svugdje , to je u biti veliki zalogaj jer je mozda bas tu problem.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ivana_sbk moj savjet,obavi si sve sto mozes prije konzultacija,onda ces vidjeti sto ce vam samo ostati pa ces brze biti gotova.
Spermiogram mozes privatno svugdje , to je u biti veliki zalogaj jer je mozda bas tu problem.
sto bi mogla obaviti? U travnju sam bila kod ginekologa i tamo mi je vadio te briseve. I sad sam bila kod njega i kaže ma šta ću vas Ivana pregledavati, to smo obavili prije par mjeseci, šaljem vas u Split pa će ini reci šta dalje. Jedino sam mislila pitat sestru može li mi dati neke potvrde od tog pregleda u travnju da idem s njima u Split 🙇♀️
Sad kad se sjetim da ću doći tamo i 10 minuta samo pricat s doktorom 😩 najradije bi da mi nešto konkretno odmah kaže ali ne ide to tako brzo🤦♀️
Radimo na bebi od 11/2019.
Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
Ovulacije ✅ ciklusi ✅
27 godina 🥰
Bila danas kod ginica, okej je sve super jedino pored gestacijske vrecice se vidi lagano krvarenje pa dobila da pijem duphaston 2tj do sljedece kontrole… nadam se najboljem da ce sve biti okej
Super za pregled Tinceee, bit će to ok. Probaj se opustiti i zaokupiti drugim stvarima do pregleda. Što ti je još rekla, kako se ti osjećaš?
Ma nis da je ugl sve okej osim tog krvarenja, termin je 16.5 haha taman 6 dana prije rockasa mi hihihi i da ugl moram mirovati i ne smijem nista dizati itd i sljedeci tj moram doc po doznake da odnesem na posao i po uputnice da preglede krenem raditi koje treba
Super, onda samo hrabro i uživaj u ovom prekrasnom periodu💕
Anciooo nikada nije kasno dok M ne dodje. Cure ne zelim da se nadam! Ako bude, bude ako ne sl mesec… ili ko zna kada ali bice😂🤗. Vidite kako Pupa! Tako da samo opusteno! Simptomi su mi obecavajuci, ali mozda je saaaamo PMS.
Hvala ❤️🤞🏻
Pupa nam je pravi primjer!
Slobodno ti nama pisi ❤️
Cure, evo nakon skoro godinu dana pokušavanja, bila sam kod ginekologa i pitala ga sto sada. Uputio me u KBC Split na humanu reprodukciju na pregled. Danas sam dobila termin iz Splita, sljedeći petak ujutro. Ima li koja od vas iskustva s tim pregledom na tom odjelu?
Kod mog ginekologa sam bila u travnju na pregledu, vadio mi je papu i još neke briseve. Bilo je sve uredu. Inače, ciklusi su mi vise manje redovni, 30-31 dan većinom, pratim ovulaciju svaki mjesec, uvijek ju imam. 🙏
Ja ti mogu reći kako je meni bilo u KBC Rijeka. Prvi pregled su zapravo bile konzultacije i upute koje nalaze treba pripremiti prije odluke o vrsti postupka.
Znaci reci će mi da moram vadit ovo ono, neće me pregledavat. Ponadala sam se da će mi tko zna šta dobroga reci, ali vjv će to samo biti popis stvari za obavit 🤧 i onda nakon toga svega vjv ide ono provjeravanje jajnika, ovulacije, spermiogram🙇♀️
Ja sam neke stvari odradila prije, a neke tek kad su mi rekli na konzultacijama. Mislim da na netu imaš popis pretraga pa pogledaj što možeš prije.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Ivana_sbk trazi kopije tih nalaza sto si radila, barem nesto da imas vec gotovo. ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sanjarka opet si me zaboravila dodat na popis :(
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Nema se sto traziti ali da ne ispadne da sam normalna jer NISAM
6dpo https://ibb.co/Vmy7bQ8
Sortiraj odgovore
Najstariji