Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    17. Rujan 2020. 19:53

Hvala ti za Betu plus,cula sam za njih...odtavljam si ovaj mjesec prostora sa folikulometrijom pa iduci vec svakako krecem u nove pobjede.
    A trebao bi i M novi spremio napraviti jer kazu jedan nije dovoljan za postavljanje dijagnoze,mada je moj gin uvjeren da cu uskoro ostati T, po njemu je to ok nalaz.
    Vidjeti cemo...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    17. Rujan 2020. 19:54

Mimi20

Heej cure evo ja došla sa pregleda😇 tek smo 6+6, jako smo malecki, sve je u redu hvala Bogu, srceko maleno kucaa❤️ imamo još za vaditi krv i još nešto ali mama ima zaboravljivi mozak pa nije zapamtila🙄

Prekrasno Mimi,uzivaj u tom blagoslovu i za sve nas cekalice ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Maša🤰🏼
    17. Rujan 2020. 20:10

Valentina, izgleda mi ko da se nije posusio , hm cudno.
    Ali ja vidim crticu !!

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

17. Rujan 2020. 20:56

Anđela hvala ti ❤️❤️❤️❤️ 
    Znam da nemam razloga bit toliko tužna al valjda smo preosjetljive pa eto, evo upravo gledam sto ću online naručiti 🤪🤪 
    Hvala ti još jednom na divnim riječima zaista si mi falila na forumu 😬😬 

Watson vidiš mogla bi i ja sebi radler otvorit 🍺🍺

valentina98
    17. Rujan 2020. 21:35

Masa da kasnije sam i ja skuzila da se razlila boja i da nije urin dosao do kraja testica, nevazeci je zato pisi propalo😅 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Bella🌟
    18. Rujan 2020. 06:46

Jutro ženice, što ima novoga kod vas?☕
    Kod mene ništa, mislim da mi je taman O prošla ali pošto ne pratim trakicama niti necime drugim zapravo ne znam ali rekla bi da je. Danas mi je 16. dan ciklusa. Nešto sam umorna zadnja dva dana i malo me imunitet zeza al inače ništa baš od simptoma novo.
    Da vas pitam, vi koje pratite O trakicama ili temp., kakav iscjedak imate par dana prije O, kakav na dan O i kakav poslije?

Pupa
    18. Rujan 2020. 07:14

Bella🍁

Kod mene ništa, mislim da mi je taman O prošla ali pošto ne pratim trakicama niti necime drugim zapravo ne znam ali rekla bi da je. Danas mi je 16. dan ciklusa. Nešto sam umorna zadnja dva dana i malo me imunitet zeza al inače ništa baš od simptoma novo.
    Da vas pitam, vi koje pratite O trakicama ili temp., kakav iscjedak imate par dana prije O, kakav na dan O i kakav poslije?

Jutroooo... Ja sam uvijek imala egg cca 3 dana, dakle prije O i za vrijeme O, uz to i bolove u jajniku. Nakon O  mi bude kremast

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

18. Rujan 2020. 07:16

Bella🍁

Jutro Bella :) evo kavica se pije, htjela sam jutros test pravit ali zaista nema smisla, sinoc mi je bas bilo lose, muka mi je bila i dole me toliko bolilo da mi se plakalo. Tako mi bude uvijek pred M, sad ce me muciti bolovi do te mjere da necu moci ustat iz kreveta
    E ovako bude kod mene, nakon M imam osjecaj da sam ko Sahara, onda se pojavi iscjedak koji bude onak gusci i ljepljiv i kad je O bude vodenast te poslije opet dosta gust, nadam se da sam ti malo uspjela pomoci

Pupa
    18. Rujan 2020. 07:18

anci00

Bella🍁

Jutro Bella :) evo kavica se pije, htjela sam jutros test pravit ali zaista nema smisla, sinoc mi je bas bilo lose, muka mi je bila i dole me toliko bolilo da mi se plakalo. Tako mi bude uvijek pred M, sad ce me muciti bolovi do te mjere da necu moci ustat iz kreveta
    E ovako bude kod mene, nakon M imam osjecaj da sam ko Sahara, onda se pojavi iscjedak koji bude onak gusci i ljepljiv i kad je O bude vodenast te poslije opet dosta gust, nadam se da sam ti malo uspjela pomoci

Napravi testić 😍 mene je bolilo kao da sam dobila M, a bila je implantacija 🤞🏻

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

18. Rujan 2020. 07:18

Pupa

Bella🍁

Jutroooo… Ja sam uvijek imala egg cca 3 dana, dakle prije O i za vrijeme O, uz to i bolove u jajniku. Nakon O mi bude kremast

Da, meni je O bas bolna, osjetim tocno jajnike kako rade svoje :D ovaj puta su mi toliko titrali :D
    Pupa javi se danas kad ponovno betu izvadis

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.