Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    17. Rujan 2020. 11:26

Ivana_sbk

Cure, evo nakon skoro godinu dana pokušavanja, bila sam kod ginekologa i pitala ga sto sada. Uputio me u KBC Split na humanu reprodukciju na pregled. Danas sam dobila termin iz Splita, sljedeći petak ujutro. Ima li koja od vas iskustva s tim pregledom na tom odjelu?
    Kod mog ginekologa sam bila u travnju na pregledu, vadio mi je papu i još neke briseve. Bilo je sve uredu. Inače, ciklusi su mi vise manje redovni, 30-31 dan većinom, pratim ovulaciju svaki mjesec, uvijek ju imam. 🙏

Nemam iskustva,ali ti zelim sve najbolje🤞❤️

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    17. Rujan 2020. 11:30

Sanjarka88 sveznalice nasa,hvala ti na odgovoru🌷 sigurna sam da je O bila 9.9, ali hajd ga znaj🤷🏻‍♀️ 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Sanjarka88
    17. Rujan 2020. 11:35

valentina_23

Sanjarka88 sveznalice nasa,hvala ti na odgovoru🌷 sigurna sam da je O bila 9.9, ali hajd ga znaj🤷🏻‍♀️

Zato ces sljedeci ciklus bit pametnija (ako dode do njega a nadam se da nece) 🤞 pa pratit bazalnu od prvog dana ciklusa
    Ovako stvarno ne znas kolika je prije a kolika Posli o kod tebe
    Malo me muci sta ti je ispod 36.5 ali mozda je tvoja prije O npr 35.5 pa je ovo super i Def potvrđuje o

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Rujan 2020. 11:36

Ivana_sbk

Cure, evo nakon skoro godinu dana pokušavanja, bila sam kod ginekologa i pitala ga sto sada. Uputio me u KBC Split na humanu reprodukciju na pregled. Danas sam dobila termin iz Splita, sljedeći petak ujutro. Ima li koja od vas iskustva s tim pregledom na tom odjelu?
    Kod mog ginekologa sam bila u travnju na pregledu, vadio mi je papu i još neke briseve. Bilo je sve uredu. Inače, ciklusi su mi vise manje redovni, 30-31 dan većinom, pratim ovulaciju svaki mjesec, uvijek ju imam. 🙏

Moja kolegica je kod Budimira i ona je zadovoljna 
    Za drugo ti stvarno ne znam 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa
    17. Rujan 2020. 11:36

Ivana_sbk

Ja ti mogu reći kako je meni bilo u KBC Rijeka. Prvi pregled su zapravo bile konzultacije i upute koje nalaze treba pripremiti prije odluke o vrsti postupka. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    17. Rujan 2020. 11:39

Andela111

Anciooo nikada nije kasno dok M ne dodje. Cure ne zelim da se nadam! Ako bude, bude ako ne sl mesec… ili ko zna kada ali bice😂🤗. Vidite kako Pupa! Tako da samo opusteno! Simptomi su mi obecavajuci, ali mozda je saaaamo PMS.

Bravo!!! Nikad ne gubite nadu ❤️🤞🏻😘

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Ivana_sbk
    17. Rujan 2020. 11:46

Pupa

Ivana_sbk

Ja ti mogu reći kako je meni bilo u KBC Rijeka. Prvi pregled su zapravo bile konzultacije i upute koje nalaze treba pripremiti prije odluke o vrsti postupka.

Znaci reci će mi da moram vadit ovo ono, neće me pregledavat. Ponadala sam se da će mi tko zna šta dobroga reci, ali vjv će to samo biti popis stvari za obavit 🤧 i onda nakon toga svega vjv ide ono provjeravanje jajnika, ovulacije, spermiogram🙇‍♀️

Radimo na bebi od 11/2019.
    Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
    Ovulacije ✅ ciklusi ✅
    27 godina 🥰

Tincee2205
    17. Rujan 2020. 11:56

Bella🍁

Tinceee2205

Bila danas kod ginica, okej je sve super jedino pored gestacijske vrecice se vidi lagano krvarenje pa dobila da pijem duphaston 2tj do sljedece kontrole… nadam se najboljem da ce sve biti okej

Super za pregled Tinceee, bit će to ok. Probaj se opustiti i zaokupiti drugim stvarima do pregleda. Što ti je još rekla, kako se ti osjećaš?

Ma nis da je ugl sve okej osim tog krvarenja, termin je 16.5 haha taman 6 dana prije rockasa mi hihihi i da ugl moram mirovati i ne smijem nista dizati itd i sljedeci tj moram doc po doznake da odnesem na posao i po uputnice  da preglede krenem raditi koje treba

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Tincee2205
    17. Rujan 2020. 11:57

Tinceee2205

Bella🍁

Tinceee2205

Bila danas kod ginica, okej je sve super jedino pored gestacijske vrecice se vidi lagano krvarenje pa dobila da pijem duphaston 2tj do sljedece kontrole… nadam se najboljem da ce sve biti okej

Super za pregled Tinceee, bit će to ok. Probaj se opustiti i zaokupiti drugim stvarima do pregleda. Što ti je još rekla, kako se ti osjećaš?

Ma nis da je ugl sve okej osim tog krvarenja, termin je 16.5 haha taman 6 dana prije rockasa mi hihihi i da ugl moram mirovati i ne smijem nista dizati itd i sljedeci tj moram doc po doznake da odnesem na posao i po uputnice da preglede krenem raditi koje treba

Ugl  sam okej, bolucka me tu i tamo a nocas mi muka bilo nisam nista spavala svega 3 sata i to u prekidima.. al sve u svemu je okej

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Ivana_sbk
    17. Rujan 2020. 11:59

Sanjarka88 🦋

Ivana_sbk

Moja kolegica je kod Budimira i ona je zadovoljna
    Za drugo ti stvarno ne znam

Mene su naručili kod dr. Pecovica, malo sam pogledala na internetu i pišu pacijentice da je preodlican. 🤩

Radimo na bebi od 11/2019.
    Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
    Ovulacije ✅ ciklusi ✅
    27 godina 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.