Pupa i Ancioo hvala na odgovoru 🤗
Ancioo baš mi je zao za te bolove, tako i meni bude prije nego dobijem M😔 baš sam navijala za tebe, mislim još nije gotovo dok god ne dođe.
Jutro ženice, što ima novoga kod vas?☕
Kod mene ništa, mislim da mi je taman O prošla ali pošto ne pratim trakicama niti necime drugim zapravo ne znam ali rekla bi da je. Danas mi je 16. dan ciklusa. Nešto sam umorna zadnja dva dana i malo me imunitet zeza al inače ništa baš od simptoma novo.
Da vas pitam, vi koje pratite O trakicama ili temp., kakav iscjedak imate par dana prije O, kakav na dan O i kakav poslije?
Jutroooo… Ja sam uvijek imala egg cca 3 dana, dakle prije O i za vrijeme O, uz to i bolove u jajniku. Nakon O mi bude kremast
Da, meni je O bas bolna, osjetim tocno jajnike kako rade svoje :D ovaj puta su mi toliko titrali :D
Pupa javi se danas kad ponovno betu izvadis
Hoću, naravno 🤞🏻 samo se nadam da će biti dupla 😉
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Kod mene ništa, mislim da mi je taman O prošla ali pošto ne pratim trakicama niti necime drugim zapravo ne znam ali rekla bi da je. Danas mi je 16. dan ciklusa. Nešto sam umorna zadnja dva dana i malo me imunitet zeza al inače ništa baš od simptoma novo.
Da vas pitam, vi koje pratite O trakicama ili temp., kakav iscjedak imate par dana prije O, kakav na dan O i kakav poslije?
Jutroooo… Ja sam uvijek imala egg cca 3 dana, dakle prije O i za vrijeme O, uz to i bolove u jajniku. Nakon O mi bude kremast
Da, meni je O bas bolna, osjetim tocno jajnike kako rade svoje :D ovaj puta su mi toliko titrali :D
Pupa javi se danas kad ponovno betu izvadis
Hoću, naravno 🤞🏻 samo se nadam da će biti dupla 😉
Sretnooo🤞♥️
Jutro Bella :) evo kavica se pije, htjela sam jutros test pravit ali zaista nema smisla, sinoc mi je bas bilo lose, muka mi je bila i dole me toliko bolilo da mi se plakalo. Tako mi bude uvijek pred M, sad ce me muciti bolovi do te mjere da necu moci ustat iz kreveta
E ovako bude kod mene, nakon M imam osjecaj da sam ko Sahara, onda se pojavi iscjedak koji bude onak gusci i ljepljiv i kad je O bude vodenast te poslije opet dosta gust, nadam se da sam ti malo uspjela pomoci
Napravi testić 😍 mene je bolilo kao da sam dobila M, a bila je implantacija 🤞🏻
Pupa e da si mi blizu dobila bi batina ja bi vise vec ista voljela da je implantacija O mi je bila 08.09. ali sam skepticna jer znam te bolove iako ako ce tako boliti neka boli onda do kraja hihi
Kad ides betu vaditi?
Jutro zene 🥰
Ja danas idem folikulometriju na 9dc, vidim da imam sluzi a i muza vise volim 😂 ovulaciji se nadam oko 12 dc. Nadam se da ima dominatnog folikula i da ce biti sve ok.🤞🤲
Svaki odlazak ginicu ja imam toliku tremu, cak i nervozu stomaka, pa tako i danas. Valjda vremenom postane normalno ...
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Svaki odlazak ginicu ja imam toliku tremu, cak i nervozu stomaka, pa tako i danas. Valjda vremenom postane normalno …
Javi kako je prošlo🤗
Jutro zene,evo grafa da mi ga pogledate🤷🏻♀️👀 https://ibb.co/z4KHHrN
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Jutro zene,evo grafa da mi ga pogledate🤷🏻♀️👀https://ibb.co/z4KHHrN
M nece sigurno, ako vjerujemo da je O bila onda moguce implantacija 😁🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro svima!
Ima li sto novoga kod vas?