Drzim na fige iako od mene nista ovaj mj, od O sam imala lagane grceve, pocela se znojiti i danas me toliko ledaaaa bole, znam da sve moze bit slicno simptomima trudnoce al nekak poznavajuci svoje tijelo osjecam da cu dobit
Žao mi je 😬😬 ali ja nekako još ne odustajem od tebe dok službeno ne dođe. Iako razumijem te, kad poznaješ svoje tijelo znaš otprilike već dal' će doći ili ne. Al zbilja se nadam da neće .🤞♥️
Hello cure 🙂
Lindsay i Olimpija dobro nam dosle i nek vec ovaj mjesec bude dobitan 🤞🤞🤞🤞❤️
Valentina 3 su opcije. Ili implantacijski pad ili nisi imala ipak o jos, ili stize m 🤔 bit ces sutra pametnija, nek bude ovo prvo 🤞❤️
Pupa kako si danas? 🙂
Sta se bete tice ja sam se spizdila zbog nje skroz. Znaci skroz. A nema smisla, zaista nema.
Neka si je napravila. Cisto radi tog smeđarenja. Imala si kasnu implantaciju tako da po meni je tvoja beta super. 🤞🤞🤞🤞 Za sutra ❤️
Kako si ti draga? jesi uspjela pospremat kucu
Haha jesam nesto 🤣
Vratila se jucer radit pa sta sam sredila sredila sam 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hello cure 🙂
Lindsay i Olimpija dobro nam dosle i nek vec ovaj mjesec bude dobitan 🤞🤞🤞🤞❤️
Valentina 3 su opcije. Ili implantacijski pad ili nisi imala ipak o jos, ili stize m 🤔 bit ces sutra pametnija, nek bude ovo prvo 🤞❤️
Pupa kako si danas? 🙂
Sta se bete tice ja sam se spizdila zbog nje skroz. Znaci skroz. A nema smisla, zaista nema.
Neka si je napravila. Cisto radi tog smeđarenja. Imala si kasnu implantaciju tako da po meni je tvoja beta super. 🤞🤞🤞🤞 Za sutra ❤️
Jutrooo. Ma dobro sam, ali ipak zabrinuta zbog tog smeđeg iscjetka. Izgleda kao kad mi M završava. Malo zatezanje osjećam u donjem dijelu trbuha. Nadam se da će sutra beta biti dobra.
Imam jedno pitanjce. Budu li rezultati odmah isti dan u bolnici? Jučer sam vadila privatno pa sam dobila nalaz nakon sat i pol.
Meni sad kad su vadili u bolnici rekli su da ako cu cekat nalaz da bude za cca 2h
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala Bella, vidjet cemo ako ne bude ovaj mjesec onda iduci necu silazit sa muza ako treba na bolovanje cemo otic
Sanjarka ma vjerujem ja da si ti to sve sredila
Andela drago mi je da si opet s nama, u mislila si mi bila stalno, ljubim vas cure
Andela meni ovo zvuci super ,daje nadu svakako ♥
A i bilo bi vrijeme jel tako?!!!
Clio mozes mi molim te napisati koje si spolne hormone vadila i dal si placala privatno ili u bolnici?
Hvala ti 😍♥
Ni ja ne silazim s muza ovaj mjesec,gadamo tu Ovulaciju svim sredstvima 😂
Sad mu i ananas kupujem svaki dan da poboljsa spermu 😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Andela, drzim 🤞 da je to to ovaj mjesec 😍
I ja sam u klubu onih koje ce udubuce raditi test ako izostane.
Posto sve pretrage radim privatno, barem ne moram bacati novac na testove iz dm-a. Nakupi se fina svotica a plusica nema 😏
Bellla, svaka cast na otvaranju teme, to se zove optimizam, tako treba razmisljati 🤩🤩
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Andela drago mi je da si opet s nama, u mislila si mi bila stalno, ljubim vas cure
Od srca ti zelim plusic, znam i sama kako to vec izluduje to cekanje 😩♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hvala Bella, vidjet cemo ako ne bude ovaj mjesec onda iduci necu silazit sa muzaako treba na bolovanje cemo otic
Sanjarka ma vjerujem ja da si ti to sve sredila
Od srca ti zelim plusic, znam i sama kako to vec izluduje to cekanje 😩♥
hvala draga al ne vjerujem da je ovaj mj dobitan, sad guglam ko budala simptome trudnoce jer me leda ubise :D hvatam se za slamku hahahaha
jesi se odlucila u koju ces kliniku?
Cure, evo nakon skoro godinu dana pokušavanja, bila sam kod ginekologa i pitala ga sto sada. Uputio me u KBC Split na humanu reprodukciju na pregled. Danas sam dobila termin iz Splita, sljedeći petak ujutro. Ima li koja od vas iskustva s tim pregledom na tom odjelu?
Kod mog ginekologa sam bila u travnju na pregledu, vadio mi je papu i još neke briseve. Bilo je sve uredu. Inače, ciklusi su mi vise manje redovni, 30-31 dan većinom, pratim ovulaciju svaki mjesec, uvijek ju imam. 🙏
Radimo na bebi od 11/2019.
Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
Ovulacije ✅ ciklusi ✅
27 godina 🥰
Bella vidjet cemo kako ce biti, kad sam isla piskiti bas je nekakav cudan pritisak bio u maternici😱 provjeravala sam cerviks, skroz je viiisok jedva sam ga dokucila, bas je mekan-meksi nego za vrijeme O, poslije O 2-3 dan (citaj,ne sjecam se koji dan) mi se spustio i bio tvrd (kao vrh nosa) i sad je opet bas bas mekan 🙈
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji