Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Rujan 2020. 09:27

Mimi20 - ♥️➕
    Lala - ♥️ ➕
    Tam7 - ♥️➕
    Nikkas -♥️ ➕
    Alehandra - ♥️➕
    Lussi - ♥️➕
    Zepa555 - ♥️➕
    Tinceee2205 - ♥️➕
    Pupa - ♥️➕
    ODBROJAVANJE 9.MJESEC ➕:
    Ancioo- 21.09 -  4 dana ♥️
    Freya_444 -21./22.09. - 4 dana ♥️
    Valentina_23- 23.9. - 6 dana ♥️
    Tissa- 25.09. - 8 dana♥️
    Mokosh - 27.09. -  10 dana ♥️
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
    Irenaa0809 - 01.10. - 14 dana♥️
    Lollypop - 01.10.  - 14 dana♥️
    Bella- 03.10. - 16 dana ♥️
    Missy87 - 04.10. - 17 dana ♥️
    Anabelaaaa - 5.10. - 18 dana♥️
    Divna_Sa -07.10. - 20 dana ♥️
    Inana1- 15.10. - 28 dana♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Rujan 2020. 09:29

Mimi20 - ♥️➕
    Lala - ♥️ ➕
    Tam7 - ♥️➕
    Nikkas -♥️ ➕
    Alehandra - ♥️➕
    Lussi - ♥️➕
    Zepa555 - ♥️➕
    Tinceee2205 - ♥️➕
    Pupa - ♥️➕
    ODBROJAVANJE 9.MJESEC ➕:
    Ancioo- 21.09 -  4 dana ♥️
    Freya_444 -21./22.09. - 4 dana ♥️
    Valentina_23- 23.9. - 6 dana ♥️
    Tissa- 25.09. - 8 dana♥️
    Lindsay - 25.09. - 8 dana
    Mokosh - 27.09. -  10 dana ♥️
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
    Irenaa0809 - 01.10. - 14 dana♥️
    Lollypop - 01.10.  - 14 dana♥️
    Bella- 03.10. - 16 dana ♥️
    Missy87 - 04.10. - 17 dana ♥️
    Anabelaaaa - 5.10. - 18 dana♥️
    Divna_Sa -07.10. - 20 dana ♥️
    Inana1- 15.10. - 28 dana♥️

Snoopyiica95
    17. Rujan 2020. 09:29

Hvala vam cure, divne stee 🥰🌷❤️

Sanjarka88
    17. Rujan 2020. 09:33

Hello cure 🙂

Lindsay i Olimpija dobro nam dosle i nek vec ovaj mjesec bude dobitan 🤞🤞🤞🤞❤️
    Valentina 3 su opcije. Ili implantacijski pad ili nisi imala ipak o jos, ili stize m 🤔 bit ces sutra pametnija, nek bude ovo prvo 🤞❤️
    Pupa kako si danas? 🙂
    Sta se bete tice ja sam se spizdila zbog nje skroz. Znaci skroz. A nema smisla, zaista nema. 
    Neka si je napravila. Cisto radi tog smeđarenja. Imala si kasnu implantaciju tako da po meni je tvoja beta super. 🤞🤞🤞🤞 Za sutra ❤️

17. Rujan 2020. 09:34

Sanjarka88 🦋

Hello cure 🙂

Valentina 3 su opcije. Ili implantacijski pad ili nisi imala ipak o jos, ili stize m 🤔 bit ces sutra pametnija, nek bude ovo prvo 🤞❤️
    Pupa kako si danas? 🙂
    Sta se bete tice ja sam se spizdila zbog nje skroz. Znaci skroz. A nema smisla, zaista nema.
    Neka si je napravila. Cisto radi tog smeđarenja. Imala si kasnu implantaciju tako da po meni je tvoja beta super. 🤞🤞🤞🤞 Za sutra ❤️

Kako si ti draga? jesi uspjela pospremat kucu

Pupa
    17. Rujan 2020. 09:48

Sanjarka88 🦋

Hello cure 🙂

Pupa kako si danas? 🙂

Jutrooo. Ma dobro sam, ali ipak zabrinuta zbog tog smeđeg iscjetka. Izgleda kao kad mi M završava. Malo zatezanje osjećam u donjem dijelu trbuha. Nadam se da će sutra beta biti dobra. 
    Imam jedno pitanjce. Budu li rezultati odmah isti dan u bolnici? Jučer sam vadila privatno pa sam dobila nalaz nakon sat i pol. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Bella🌟
    17. Rujan 2020. 09:49

valentina_23

Bella 8dpo 😄 ja sretna jer sam ulovila O ovaj mjesec 😂 i sto sad pocinju oni dani kad mogu razmisljat dal ce M doci ili ce biti T na kraju 🙈

Ja sam ti u mjesecu kad sam ostala trudna nekih 6dpo imala tako lagane menstrualne grčeve. Gotovo neprimjetne, i prolazili su i dolazili. I tako su bili sve do nekog kraja 5. Tjedna trudnoće😁 tako da🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    17. Rujan 2020. 10:21

Andela111

Menstrualni grcevi su mi od dana O i ne prestaju. A grudi bakon dugo vremena bolne, pogotovo bradavice koje se bojim pipnuti.

Držim ti fige da ti pokaže plus, kad planiraš test?

Btw žene, ja sam otvorila danas novu temu Ljetne bebe2021 u koje se nadam da ćemo se sve preseliti🤭😁 tema se ionako uskoro treba otvoriti jer će krenuti ljetni termini pa eto da znate kamo se selimo nakon pluseva sad😂

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

17. Rujan 2020. 10:23

Bella🍁

Andela111

Menstrualni grcevi su mi od dana O i ne prestaju. A grudi bakon dugo vremena bolne, pogotovo bradavice koje se bojim pipnuti.

Držim ti fige da ti pokaže plus, kad planiraš test?

Btw žene, ja sam otvorila danas novu temu Ljetne bebe2021 u koje se nadam da ćemo se sve preseliti🤭😁 tema se ionako uskoro treba otvoriti jer će krenuti ljetni termini pa eto da znate kamo se selimo nakon pluseva sad😂

hahha koja si ti kraljica 😂
    Drzim na fige iako od mene nista ovaj mj, od O sam imala lagane grceve, pocela se znojiti i danas me toliko ledaaaa bole, znam da sve moze bit slicno simptomima trudnoce al nekak poznavajuci svoje tijelo osjecam da cu dobit

17. Rujan 2020. 10:26

Andela111

Planiram test na dan izostanka M. Vec sam se puno puta nadala i prenadala , bojim se razocarenja, pa cu cekati.

draga andela tako i ubuduce moramo, ne ovak se testiramo pa sjene pa ih nema pa milijun akcija, od sada i ja testiram se samo ako bude kasnila ili na dan M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.