Pozdrav svima, da se malo i ja javim . Sve vas citam ali nemam ništa pametno za napisati. Danas ce mi biti ovi drugi hormoni I brisevi pa sam malo nervozna zbog toga. Javim svakako sta je bilo.
Sve nove koju su se prikljucile, dobro dosle I jos brze otisle sa ove teme 💕
Upratila sam da je Amy spominjala neke vaginalete ? O cemu se tu radi, koje su to ?
Sretno s nalazima i bez stresa❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Dok ja u miru sve procitam i natipkam prodje pol dana
Jucer smo hodocastili po gostima, nije nas uopce bilo doma pa se nisam stigla ni javiti
Mare12345 dobrodosla, samo nastavi dalje s lh i hopsanjem, tamnit ce to
buducamama2021 zao mi je sto si se morala prebacit na ovu temu, drzim fige da sto prije ugledas novi plusis i da ovaj put bude sve uuredu s bebom ❤️
zuzuzujalica zao mi je za neg hcg, ali jos je rano tako da samo opusteno, simptomcici zvuce obecavajuce 😃😃😃
lunaluna dobrodosla
rea_30 lagano se trakica budi, nastavi pratiti, pocet ce to tamnit
Mare ti si meni cudo ahaha tolka pozitivna non stop da je to nevjerojatno 🥰🥰🥰 a tvoju M od 2ipol dana necu ni komentirat mene moja zeza 7 dana i onda jos smedjarenje, 7-10 dana sam out totalno, a najnapaljenija tada
🙈🙈
Marty zao mi je za takav kenjkav vikend i jos te ulovila migrena nema mi gore boli od te 😘
Sandricak tocno te mogu razumijet, tu tugu, ljutnju, frustraciju, sve u jednom imala ja jedan takav dan prosli tjedan....mislim da je kljucno da mi sebi ne stvaramo presing a onda i njima jer kad je odnos na silu meni prvoj nije gust. Saljem veliki zagrljaj ❤️
Bella nek je bar krenula kak spada kad je vec morala doc, izvadi hormone i onda u novi pokusaj 💪🏻
Kod mene se nista ne desava, jucer sam kao osjetila nekakvo lagano probanje al moguce da sam si i umislila
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Dok ja u miru sve procitam i natipkam prodje pol dana
Jucer smo hodocastili po gostima, nije nas uopce bilo doma pa se nisam stigla ni javiti
Mare12345 dobrodosla, samo nastavi dalje s lh i hopsanjem, tamnit ce to
buducamama2021 zao mi je sto si se morala prebacit na ovu temu, drzim fige da sto prije ugledas novi plusis i da ovaj put bude sve uuredu s bebom❤️
zuzuzujalica zao mi je za neg hcg, ali jos je rano tako da samo opusteno, simptomcici zvuce obecavajuce😃😃😃
lunaluna dobrodoslarea_30 lagano se trakica budi, nastavi pratiti, pocet ce to tamnit
Mare ti si meni cudo ahaha tolka pozitivna non stop da je to nevjerojatno 🥰🥰🥰a tvoju M od 2ipol dana necu ni komentirat
mene moja zeza 7 dana i onda jos smedjarenje, 7-10 dana sam out totalno, a najnapaljenija tada
🙈🙈
Marty zao mi je za takav kenjkav vikend i jos te ulovila migrena nema mi gore boli od te😘
Sandricak tocno te mogu razumijet, tu tugu, ljutnju, frustraciju, sve u jednom imala ja jedan takav dan prosli tjedan….mislim da je kljucno da mi sebi ne stvaramo presing a onda i njima jer kad je odnos na silu meni prvoj nije gust. Saljem veliki zagrljaj❤️
Bella nek je bar krenula kak spada kad je vec morala doc, izvadi hormone i onda u novi pokusaj💪🏻
Kod mene se nista ne desava, jucer sam kao osjetila nekakvo lagano probanje al moguce da sam si i umislila
Malena moja divna...🥰🥰🥰 Sad ces ti nama ubrzo na odbrojavanjeee💪💪 i sa debelimmm plusićem.. Ja ti rekla.. 😘😘
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Stigli brisevi, svi uredniiiiii 🥳🥳🥳🥳🥳
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Stigli brisevi, svi uredniiiiii 🥳🥳🥳🥳🥳
Bravooooo.... Superrr drago mi jee😘😘💪💪🥰
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
I kod mene brisevi uredni, imala sam dobar feeling da će tako i bit 😁. Jedna briga manje 💃🤸♀️💃!
Još čekam nalaz spolnih hormona, valjda kroz nekih 15-tak dana. A nekad iza O idem privatno vadit i dodatno par stvari...
Ovaj ciklus sam posvećena zdravlju, a od danas-sutra i hopsanju 😎.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
uuuf rijeci ti se pozlatile ❤️❤️❤️❤️
Sunshine10 suuper za briseve 👏🏻👏🏻👏🏻
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
I kod mene brisevi uredni, imala sam dobar feeling da će tako i bit 😁Jedna briga manje 💃🤸♀️💃!
Još čekam nalaz spolnih hormona, valjda kroz nekih 15-tak dana. A nekad iza O idem privatno vadit i dodatno par stvari…
Ovaj ciklus sam posvećena zdravlju, a od danas-sutra i hopsanju 😎.
Odlicno bas mi je drago
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Wonderer & Sunshine10 Odlično za brisevee 🤞🤞❣
https://ibb.co/m4MSdfV Evo i moje trakice.
Znaci izludjuje me ovaj cikluss. Bas se oteglooo. 🙄❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Skategirl Uzvraćam zagrljaaj. 🤗🤗😘❤
🙎♀️29