Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambina
    22. Ožujak 2021. 08:32

Jutroooo.. ❤️😘
    Ja imam za prijavit da su me na 3. dpo (danas sam 5. dpo) počele grudi boliti i dvije noći za redom me probudila tupa bol u 02:00h koja za 20min nestane sama od sebe.. Iskreno, ne znam što bih mislila.. Nikad mi nije tako rano PMS krenuo - grudi me počnu boliti par dana prije M, a čisto sumnjam da bih imala tako rano simptome eventualne trudnoće.. 🤷‍♀️

• Amy_94
    22. Ožujak 2021. 08:35

Znaci tri cure u mom gradu nikako nisu mogle ostati u drugom stanju jedna 2 god jedna 3god jedna 7god i kazu da su uzrle te vaginalete jedan pak su potrosile 10 kom i paf ostale trudne. Isla sam na stranicu na fc i malo pogledala i dosta njih ostane u drugom stanju nakon tih vag.
    Ja cu probati od iduceg ciklusa

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

LazyO
    22. Ožujak 2021. 08:36

Zujalica ma to izbacuje errore kad ocita betu 😜 poslije ti ne treba haha. Ma nek odma salju novi. Ja se stvaaaarno nadam da otvaraš nove plusiće 🥰🥰🥰
    Bella nek je onda došla, sad hormoni i novo odbrojavanje. Ne znam sto bih ti rekla, ja mislim da isto moram provjeriti hormone zbog tih krvaruckanja par dana prije M. Ovaj zadnji ciklus pogotovo, em je dosla ranije em je 2 dana prije vec bilo lagano crvenkasto. Bit će to ok, možda je stres ❤
    Amy vratila si see. Držim 🤞🤗. Hodat ćeš i ti brzo s trbuščićem.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Amy_94
    22. Ožujak 2021. 08:39

LazyO

Zujalica ma to izbacuje errore kad ocita betu 😜 poslije ti ne treba haha. Ma nek odma salju novi. Ja se stvaaaarno nadam da otvaraš nove plusiće 🥰🥰🥰
    Bella nek je onda došla, sad hormoni i novo odbrojavanje. Ne znam sto bih ti rekla, ja mislim da isto moram provjeriti hormone zbog tih krvaruckanja par dana prije M. Ovaj zadnji ciklus pogotovo, em je dosla ranije em je 2 dana prije vec bilo lagano crvenkasto. Bit će to ok, možda je stres ❤
    Amy vratila si see. Držim 🤞🤗. Hodat ćeš i ti brzo s trbuščićem.

Bila sam baš psihički loše... Ali evo mee.
    Hodati ćemo mi svi uskoro sa trbuščićima 🤞🤞🤞🤞

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• buducamama2021
    22. Ožujak 2021. 08:49

t.loza

Budućamama heej žao mi je zbog tvoje situacije, želim ti da uskoro ugledaš svoj plusić ❤️ i ja imam cin 1 i gin mi je rekao pauzu i zaštićene odnose 2mj, tako da sam trenutno na pauzi :) koliko dugo je tebi rekao da pauziraš? I jel moguće da ti je cin utjecao na loš ishod u trudnoći? Sad bi samo trebala jačati imunitet i to bi se trebamo onda povući :)
    LazyO ooo super da će mužić sad bi tu, ma bit ćeš ti debela i trudna dok on ode slj put 🥰🥰 idem sutra kod svog gin da vidimo jel došlo do ovulacije.
    Zuzujalice ma daaaj, imaš ti još vremena za plusić :)))
    Bella joooj jel počela m više? Nadam se da se mrva gnijezdi i da je to to 🤭🤭🥰
    Sandričak sad ćeš ti za koji dan u napad 😁😁
    Ginny kako si ti?
    Mare ženo jesi ti ikad loše volje 😂 baš mi te drago vidjeti da si uvijek raspoložena ❤️
    Buhtlice ti isto hvataš o jel? Nisam upratila što se događa kod tebe pa me malo uvedi 🤗
    Wonderer šta ima kod tebe, kako si?
    Martyć ❤️❤️❤️❤️❤️
    Nove cure dobrodošle, šaljem vam 🤗🤗🤗 svima!

t.loza meni je gin rekla da pauziram samo dok koristim vaginalete tj. 12 dana. Ne vjerujem da jest, prije mislim da sam nakon svega toga i "zaradila" cin 1 jer mi je imunitet bio strasno pao dok sam tad bila u bolnici
    Ali sad sumnjam da sam trudna od ovog ciklusa dok nismo znali da se trebamo cuvati, jutros temp 36,8 a zadnjih nekoliko dana 36,6 a inace je 35,9 s tim da ne ocekujem vjesticu u srijedu i prije 5-6 dana sam imala probadanja u podrucju maternice bas kakva sam imala kad sam prosli put bila trudna 
    Sorry na dugom postu ali ste mi divne sve ovdje i citam vas duze vrijeme pa zelim da vam se prikljucim 

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

RiO MArE🐟😅❣️
    22. Ožujak 2021. 09:02

Morgennn curičkeee divne, drage☕🥰
    Lozaaa a jesaammm ponekad hahha 😁 moramo zraciti pa cemo privlačiti👶👶💓💓
    Kako si mi tiii?? Ocel biti PuknutiKondoma😁😁💓
    Oooo Bellić moj dragi... Mislim vas smo se do zadnjeggg nadale za tebe, nadam se da ce brzo proći i u Božične Bebe upasti💓💓🎄🎁
    Zuzuzujaliceeereklamacijaaa odmah... Inače uzimas od TE Future? Ja sam si sad tamo folnu uzela, vidim da ima dosta stvari za nas trudilice... 😁😁 Kako si danas, mučnina, sise, 😁😁🤞🤞💓💓
     ti si nam na vrhu sada.. Javljaj sta ima😁😁🤞😘
    Saritaaa kako si tiii?
    Nina, Marinci💓💓💓
    Ima li pomakaaa?? 😁😁
    Marty mislimo na tebeee samo da znas💓💓nadam se da odmaraš i da uzivas💓💓
    LazyO jesmo dobro ljenilice naša😁😁💓
    Eeee ja sam jucer predvecer zavrsilaa sa M... Puna 2 ipo dana🤣🤣❣️❣️❣️
    Lec gou po to malo čudo koje ce naž doć na Božićććć🎄🎄🎄🎁🎁🎁🎁🎁

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    22. Ožujak 2021. 09:04

Sandričak čičak moj..kako nam stojis sa trakicama, hopsa li se sta... Kako se odajes zadnjih dana biće se ne skidas sa dragoga pošto si nam utihnula... Kaooooo onaaaa raadiiiii hahhaha
    Da da, al na bebačuuu,🎄🎄❣️❣️💓💓

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    22. Ožujak 2021. 09:20

Bambina

Jutroooo.. ❤️😘
    Ja imam za prijavit da su me na 3. dpo (danas sam 5. dpo) počele grudi boliti i dvije noći za redom me probudila tupa bol u 02:00h koja za 20min nestane sama od sebe.. Iskreno, ne znam što bih mislila.. Nikad mi nije tako rano PMS krenuo - grudi me počnu boliti par dana prije M, a čisto sumnjam da bih imala tako rano simptome eventualne trudnoće.. 🤷‍♀️

Bambinaaa mislim da je rano 3dpo za simptome i M i T mada ja nisam bas kompetentna za to jer ja sve živo moguće osjetima... Al to je normalna reakcija hormona(mada naravno ja uzimam u obzir i T) al moram bit reakna❣️❣️😁😁... Samo neka nastavi sve u dobrom znaku i bit ce tu plusića🤰🤰❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

▪Marty
    22. Ožujak 2021. 09:22

bokic zene☺
    dobrodosle nove cure! 😍 drzim 🤞 da cim prije ugledate plusice!
    Bella znam sve, a i ti znas da je i meni uzasno zao zbog tvoje m sto je opet dosla i izmucila te 😔 kako si danas? meni su bolovi jos prekjucer dok si me pitala bili jaki i otisla sam spavati, a sad su nesto malo popustili, k tome me rastura migrena tako da mi je vikend bio bas 💩 evo upravo jurim na neke pretrage u Zg pa sam i zbog toga nervozna, a sutra idem vaditi hormone. kad ti planiras vadit hormone? bas ti je napeti dan bi jucer, grlim te jaaako! ❤❤❤❤❤ danas je novi dan, novi ciklus i sad definitivno ides po taj plusic 💖 drzi mi se, ljubim te😘
    Buhtlice imas pravo, nekad bas treba uzeti predah. nadam se da si bolje 💜 drago mi je da cete ici do vikendice da maknes misli od svega ovoga.. evo mi cemo krenuti u 2. dio renovacije kuce tako da ce biti jaako puno zanimacije i posla oko toga😊 bitno je naci destriktore kad malo zaglibimo, okupirati se nekim drugim stvarima pa nek nas mrvuske iznenade uslijed svega😘
    Sandricak nisam uspjela uloviti dal si napala 14 dc? nadam se da jesi 😁🤗😘😘😘
    t.loza bit cu ovaj ciklus radije navijac i promatrac, vidis sve vise nas je u tvom klubu 😜😘 saljem pusiceee😘😘😘❤
    Inna bas tako draga ☺ tebi uskoro zavrsava m pa slijedi zanimljiv dio ciklusa😍❤

Mare pusti mene, ima da ti i Bella ugledate plusice ovaj ciklus, sad cu ja i ove svoje zelje i nadanja za sebe preusmjerit na vas pa ima da se ulove vise te pahuljice 💜🎀 predivna si kaj mislis na mene i saljes toliko pozitive, grlimmm🤗🤗🤗🤗❤❤

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    22. Ožujak 2021. 09:22

Ginny heheh zakoon 😁 ako se nama ovaj mj primi na atb bit ce to stvarno vjerovali ili ne 😃😁 necemo sad radit na bebi tako da nema teorije. zato cu ja navijati za tvoj plusic🤞❤
    Zujalice draga, hvala ti❤❤ obozavam tvoje zagrljaje☺ ma kakvi kondomi ne mogu ja tooo 🙈 mrzim ih. necemo "riskirati" ovaj ciklus, vadit cemo 😜 bas cemo se odmorit od rada na bebi i kako sam prije napisala posvetit cemo se renovaciji i napravit cu nalaze u meduvremenu, bildamo spermice tako da cemo odmaknuti misli od trudnoce jer sam ja bila kao u nekom zacaranom krugu i sve se vrtilo samo oko ciklusa i trudnoce a sve ostalo je bilo po strani i za nista drugo i nikog nisam imala volje. 🤷 jedva cekam da nam stavis pozitivni testic ovdje i osvanes na vrhu liste! 🤞🤞🤞🤞🤞💖💖💖🍀🍀🍀
    LazyO predivna zenice moja kako si to lijepo napisala, odmah mi je sve ljepse dok vidim koliko divnih zenica ima ovdje, koliko divnih rijeci podrske i pozitive.. hvala ti❤ odlicno sto ti je muzic doma do daljnjeg, nadam se da ce plus vec ovaj ciklus, drzim figee do nebaa 🤞🤞🤞🤞😘😘😘😘

skategirl hvala ti💖😍😍

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.