Amy nasla sam ih , I ja bas nesto razmisljam da narucim te pahuljica vaginalete . Vidim da ima bas bas dosta pozitivnih iskustva 🤔🤔
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Amynasla sam ih , I ja bas nesto razmisljam da narucim te pahuljica vaginalete . Vidim da ima bas bas dosta pozitivnih iskustva 🤔🤔
Ja sam ih narucila jucer, 185 kn sa postarinom. Vidjeti cu da li ce pomoci.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Wonderer,Sunshine bravo za briseva,super💪😎
Sandričak a bas te zezaju. Baš ne izgleda da će skoro.🤔 samo ti pišaj te lh i hopsni ako ćete biti pri volji danas. Možda će O tek kroz par dana.
Lara super za papu👍 ne znam stvarno što znači to na papi.
Lejla super da je sve u redu 🤗🤗
Sarita ma hops je u dobro vrijeme bio tako da ima šanse 🤞🤞
Zuzuzujalica Haha super bi to bilo da toplomjer čita betu👍😁😁😁 ali rano je fakat 8dpo. Stvarno je. Na tvom mjestu ne bi jos odustala.🤞🤞 kak veli Mare, odzujati ćeš ti na vrh liste 😁😎😘🤞
Skategirl pisnucuu posle ponovo,ali verujem da nece biti neke razlike. 😶😘
SweetdreamHvalaa tii,veceras cemo valjda hopsnuti ,pa mozda bude nestoo . 😣 Drago mi je zbog tebe,uživaj u trudnoći 😘❤
Lejla Ni meni nikad aplikacije ne pogode ovulaciju. Vise ovako okvirno gledam kad trebam da dobijem. 😘
Sarita_00 Nekad je dovoljan samoo jedan hops 🤗😘 Nikad se ne znaa 🥰
Držim 🤞 da ostane, u mom slučaju je uspilo jer sam držala noge ko svijeću 😂 i hopsali smo nakon 3 dana kad je prošla O i tjt. Pa eto ja sam uspila tako, iako se nisam nadala al čuda su moguća pa eto nadam se da ćeš i ti 🙏 hvalati ❤️
Zuzuzujalice Mozda taj pozitivan LH nesto govori. Ja se nadam da da. 🥰😍😍Drzim palcevee 🤞❤
Moja temperatura te buni jer ima 3 dana da sam merila u pola 5 ujutru . A ostale dane merim u 9h. E sad,pokušala sam da ne napisem te temperature, ali onda FF izbaci kao da mi je ovulacija bila 5. Dan ciklusa,sto je nemoguće. 🙂A trakicee teek. To me teek bunii,pa izgleda da nece ovulacija jos par danaa. 🙄🙄 ne znaam stvarno
Evo opet sam piskila
https://ibb.co/Y4srxN6 nema pomaka.
Sta li je se desava sa ovim ciklusoom 😭
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
zuzujalica ja sam poprilično sigurna da ovaj lh testic pozitivan znaci nešto !!!!!!!
a i NEMOŽEŠ MI TO RADIT FAKAT NIJE FER . Napravit test i ne ga poslat u grupu :( WHYYYYY?? Oću test odmah tu ovdje sada. I nemoj niti da kazes da je u smeću jer cu te natjerat da ides kopat :P
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sandričak nemoj očajavati tek ti je 15 DC ima još vremena da trakica potamni . Ona kroz ciklus bude malo svijetlija pa malo tamnija ... nebrini ulovit ćeš pik kroz dan, dva , tri siguna sam
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Zuzuzujalice bas taman lh woohooo 🤞🤞
Sandricak pa tamni 🤔🤞 i ja cu sad jedan, nisam prije stigla.
Oprostite, procitala sam samo zadnje dvi str, saljem svima 😘 i 🤗 moji doma svi rigaju osim mene pa mi je veselo 🤣🤣🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Citam ovdje po forumu. Ja bas cekam da stignu lh trakice i mislila sam da sam sve skuzila do sad. Pa mi ovo nije jasno sa zuzuzujalicom 😂
Znaci crtica je svijetla, pocinje tamnit, dok je ovulacija najtamnija i sto onda nakon ovulacije? Pocinje svijetlit ili ostaje tamna?
Sandričak nemoj očajavati tek ti je 15 DC ima još vremena da trakica potamni . Ona kroz ciklus bude malo svijetlija pa malo tamnija … nebrini ulovit ćeš pik kroz dan, dva , tri siguna sam
Znaam Maso, nego meni je ovulacija inace 13. 14.dc. a sad se bas oduzilo. Zato kukam 😭😅😘❤
Zuzuzujalice bas taman lh woohooo 🤞🤞
Sandricak pa tamni 🤔🤞 i ja cu sad jedan, nisam prije stigla.
Oprostite, procitala sam samo zadnje dvi str, saljem svima 😘 i 🤗 moji doma svi rigaju osim mene pa mi je veselo 🤣🤣🙈
Citam ovdje po forumu. Ja bas cekam da stignu lh trakice i mislila sam da sam sve skuzila do sad. Pa mi ovo nije jasno sa zuzuzujalicom 😂
Znaci crtica je svijetla, pocinje tamnit, dok je ovulacija najtamnija i sto onda nakon ovulacije? Pocinje svijetlit ili ostaje tamna?
Pocinje da tamni kako se bliži ovulacija . A kod Zuzuzujalice tamna jer je mozda trudnaa. 🤞😍 Inace pred ovulaciju je bas tamna,tj obe crte ,ili testna crta bude tamnija,to znaci da ce ovulacija za nekih 12 do 36h i da je tad najveci procenat lh u telu(pik). A onda kad prodje taj pik , trakice krecu da svetle.
E sad ,ja sam nasla da ti objasnjavam a i mene moje trakice zezajuu 😁😘❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji