Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lara19
    22. Ožujak 2021. 17:21

Stigao mi je nalaz papa testa ginekolog kaze da je uredan, jedino u nalazu pise reaktivne promjene na stanicama koje su povezane s upalom. Rekao mi je da uzmem vaginalete 7 dana zbog blage upale.

A da li tko od vas zna sto znaci endometralne stanice, eritrociti, histiociti?? 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Sandričak
    22. Ožujak 2021. 17:30

Skategirl pisnucuu posle ponovo,ali verujem da nece biti neke razlike.  😶😘
    Sweetdream Hvalaa tii,veceras cemo valjda hopsnuti ,pa mozda bude nestoo . 😣 Drago mi je zbog tebe,uživaj u trudnoći 😘❤
    Lejla Ni meni nikad aplikacije ne pogode ovulaciju. Vise ovako okvirno gledam kad trebam da dobijem. 😘
    Sarita_00 Nekad je dovoljan samoo jedan hops 🤗😘 Nikad se ne znaa 🥰

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    22. Ožujak 2021. 17:31

Lara19

Stigao mi je nalaz papa testa ginekolog kaze da je uredan, jedino u nalazu pise reaktivne promjene na stanicama koje su povezane s upalom. Rekao mi je da uzmem vaginalete 7 dana zbog blage upale.

Javice ti se neko ko zna sta je. Ja stvarno ne znaam. 😘

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Lara19
    22. Ožujak 2021. 17:40

Sandričak

Lara19

Javice ti se neko ko zna sta je. Ja stvarno ne znaam. 😘

Haha svejedno hvala 😉

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅

-tablete bromergon

RiO MArE🐟😅❣️
    22. Ožujak 2021. 17:43

Lara19

Sta se tiče tih endometralnih stanica one se normalni nalaze u brisu do 12 dc a nakon 12dc oznacava neku upalu ili hormobalnu promjenu... Tako je meni moja gin objasnila...😘

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Lara19
    22. Ožujak 2021. 17:47

RiO MArE🐟😅❣️

Lara19

Sta se tiče tih endometralnih stanica one se normalni nalaze u brisu do 12 dc a nakon 12dc oznacava neku upalu ili hormobalnu promjenu… Tako je meni moja gin objasnila…😘

Onda je valjda ok, jer sam bila 6. dan ciklusa kod ginekologa, a pise i blaga upala pa je ginekolog rekao samo da uzimam 7 dana vaginalete da je sve ostalo ok. Valjda onda je

Hvala ti na odgovoru 😘

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅

-tablete bromergon

buhtlica23
    22. Ožujak 2021. 17:47

Amy, ja sam ih bas jucer narucila, javim dojmove kad stignu i kad ih probam 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

RiO MArE🐟😅❣️
    22. Ožujak 2021. 17:51

Lara19

RiO MArE🐟😅❣️

Lara19

Sta se tiče tih endometralnih stanica one se normalni nalaze u brisu do 12 dc a nakon 12dc oznacava neku upalu ili hormobalnu promjenu… Tako je meni moja gin objasnila…😘

Onda je valjda ok, jer sam bila 6. dan ciklusa kod ginekologa, a pise i blaga upala pa je ginekolog rekao samo da uzimam 7 dana vaginalete da je sve ostalo ok. Valjda onda je

Hvala ti na odgovoru 😘

Ako ti je doktor rekao je sve u stvarno se nemoj sekirati... Najbitnije je da sve srima.. Rijesit ces ru upalicu ubrzo i to je to... 🤞🤞❣️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

22. Ožujak 2021. 18:08

LazyO bilo bi dobro da toplomjer vidi betu 😅 ufff, kako bi sve mi uštedile! :D Kako si mi ti? Uskoro famozni 14dc ❤️
    buducamama2021 dobrodošla, drago mi je da si s nama ❤️
    RioMare prvi put sam sad uzela of Future, i mogu reći da su zaista brzo reagirali. 10 minuta nakon što sam pisala da toplomjer ne radi, oni su mi obećali poslati novi. vidjet ćemo hoće li zaista biti tako. :) kako si mi ti?
    Marty dušo draga ❤️neka, malo si odmaknite misli, malo fokus na nešto drugo, malo vremena samo za vas :) jako si hrabra i puna pozitive, baš sam ponosna na tebe. ne daj da te išta pokoleba, tvoja bebolina dolazi brzo! važno da budete oboje 100% zdravi. 
    Wonderer hvala ti na divnim željama, ufff, kad bi se ostvarile ❤️hvala što misliš na mene, što me bodriš, što si tu. ❤️samo se molim da se ne razočaram, već sam stvarno previše hajp oko svega, a zapravo nemam nekog "opipljivog" razloga biti jer na testiću nema ni sjenice :) pardon, sjeBice :) Jupiiiiii za uredne briseve ❤️❤️
    curka držim fige da papa bude super 🍀
    Sandricak drži mi se ❤️sve će biti okej :) moram priznati da me baš zbunjuje i tvoja temperatura i trakice.. 
    Bella držim fige da nalazi budu super i da sve bude školski ❤️drago mi je da te ne boli jako M, držim fige da ovaj ciklus bude za pamćenje. doživotno ❤️❤️
    skategirl kako si ti? što ima kod tebe? :) 
    Lejla hvala ti što si se javila, čestitam na urednoj trudnoći, neka bude školska do kraja ❤️ da, baš neobično za ovako kasnu O, nisi mjerila temp ni trakice koristila? samo si kalendar pratila? 
    Lara ni ja se baš najbolje ne razumijem, ali ako doktor kaže da je uredan, onda mu vjerujem 😉
    .
    što se mene tiče - ja sam i danas piškila HCG, užasna sam 😅😅snješko je.
    ali ono što me buni je da mi je LH prilično tamna.. https://ibb.co/XYYp6tN
    ne znam, živciram samu sebe, prerano piškim, onda se čudim kako nema 😅 pa guglam milijun stranica "positive hcg at 8dpo" samo da se uvjerim kako se nekim ženama to zaista i događa. bojim se da nismo dobro pokrili, da smo krive dane ciljali i da cijeli ovaj moj kaos sa trakicama, tempicom, i ostalim čisti promašaj. 

RiO MArE🐟😅❣️
    22. Ožujak 2021. 18:15

Zujka nasa… ❣️❣️ Da si viidla mene svaki dpo gugl radio na najjace.. Trebala bi dobit neku plaketu za najvise trazenih pojmova... 🤣🤣🤣
    A meni se ti bas cinis kao da ces odzujati na vrh stranice... Jer haloo znamo sta pokaže pozitivna lh trakica hmhmmh (ako me razumiješ) ❣️❣️ natavno nebi da se razočaras ali ono... Stvarno je dobar filing za tebe...
    Ti da nisi dobro pokrila? Koja ima 2 datuma na listi hahahha...
    Ne sekiraj se... Svi mi navijamo za tebe u svakom slučaju...
    Ima li jos sta osim testova? 
    Ma ja sma vrh lako za mene ja tek krećen u napad na mališana... 😁😁🤣🤣❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.