Zujalica sve navijamo za tebe i da je ova tamna lh znak 🤞🤞❤❤❤
Angel ako sam dobro polovila, neka me cure isprave ako sta krivo napisem
lh trakica na pocetku ciklusa je bijela nema crte, kako se priblizava O tako ona tamni, kad je najtamnija znaci da bi O trebala nastupit 12-24h
Ali to nije pokazatelj da je do O stvarno i doslo
Nakon toga ona opet krene svijetlit
Kolko sam popratila kod drugih cura da ukoliko se radi o T da bi lh trebala potamnit u drugom djelu ciklusa
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Hvala cure 😊 nisam skuzila ako poslije ovulacije svijetli ili ostaje tamna. Onda Zuzuzujalica nadam se da to znaci ➕ 🤞😊
Zujka ja se nadam da si se opskrbila testićimaaa❣️❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
skategirlkako si ti? što ima kod tebe? :)
Nema nista, cekam da se nesto pocne desavat 🤣🙈19dc sam tj 5-6 dpo
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
E niste mi smjele to napisat. Sad budem uz test i lh trakice piskila 😂😂😂
RioMare, Bella, Sandricak, Maso, Ginny, Skate, Angel i ostale navijacice, OBOZAVAM VAS 😂❤️❤️❤️
.
Maso, nemoj me tjerati da kopam po smecu, bijel je da bjelji ne moze biti 😂😂 skiljila sam, gledala pod svjetlom u kupaoni, pod bljeskalicom mobitela, na balkonu, nema nist. Nemam sta ni ocekivat 8dpo i to POPODNE 😂😂😂
.
Ne pisam do srijede-cetvrtka, potrosit cu sve testove 😂 ni lude amerikanke nemaju ➕ na 8dpo 😂
.
Nego ajmo mi zapjevati jednu:
.
Sve mi bijelo,
Cije je to djelo.
Sto mi govori moje tijelo?
Da bebu bi htjelo! 😂😂😂
RioMare, Bella, Sandricak, Maso, Ginny, Skate, Angel i ostale navijacice, OBOZAVAM VAS 😂❤️❤️❤️.
Maso, nemoj me tjerati da kopam po smecu, bijel je da bjelji ne moze biti 😂😂 skiljila sam, gledala pod svjetlom u kupaoni, pod bljeskalicom mobitela, na balkonu, nema nist. Nemam sta ni ocekivat 8dpo i to POPODNE 😂😂😂
.
Ne pisam do srijede-cetvrtka, potrosit cu sve testove 😂 ni lude amerikanke nemaju ➕ na 8dpo 😂
.
.
Sve mi bijelo,
Cije je to djelo.
Da bebu bi htjelo! 😂😂😂
Ma nema te Amerika diko nasa🤣🤣🤣🤣
❣️❣️❣️
A ti sandričak čičak moj ne da neće da tamni nego ce toliko potamnit da ces odletit u ZIMSKE! ❣️❣️❣️🤞🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
.
Sve mi bijelo,
Cije je to djelo.
Da bebu bi htjelo! 😂😂😂
Tooooop!! Ovo je vrh!!! Predobro hahahahahah kako zujalica baca rime to je strasno ❤❤❤
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
RioMare, Bella, Sandricak, Maso, Ginny, Skate, Angel i ostale navijacice, OBOZAVAM VAS 😂❤️❤️❤️.
.
.
.
Sve mi bijelo,
Cije je to djelo.
Da bebu bi htjelo! 😂😂😂
Tebe da nema trebalo bi te izmislit.
Drzim fige na najnajnajjace da bude pluscina jer si zasluzila. Mislim sve smo,ali pored toliko rima i pozitive ima da bude +!!
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
.
Sve mi bijelo,
Cije je to djelo.
Da bebu bi htjelo! 😂😂😂
Paaa hahahahha 😂😂😂🤣 hiiit 😂❤
Maree mojaa daaj Bozee. Hvalaa ti na podrscii. 😘❤❤ Divnaa sii. 😇❤ Jesi li ti krenula sa hopsanjem ?😘
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji