Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    21. Ožujak 2021. 21:41

Budućamama heej žao mi je zbog tvoje situacije, želim ti da uskoro ugledaš svoj plusić ❤️ i ja imam cin 1 i gin mi je rekao pauzu i zaštićene odnose 2mj, tako da sam trenutno na pauzi :) koliko dugo je tebi rekao da pauziraš? I jel moguće da ti je cin utjecao na loš ishod u trudnoći? Sad bi samo trebala jačati imunitet i to bi se trebamo onda povući :)
    LazyO ooo super da će mužić sad bi tu, ma bit ćeš ti debela i trudna dok on ode slj put 🥰🥰 idem sutra kod svog gin da vidimo jel došlo do ovulacije.
    Zuzujalice ma daaaj, imaš ti još vremena za plusić :)))
    Bella joooj jel počela m više? Nadam se da se mrva gnijezdi i da je to to 🤭🤭🥰
    Sandričak sad ćeš ti za koji dan u napad 😁😁
    Ginny kako si ti?
    Mare ženo jesi ti ikad loše volje 😂 baš mi te drago vidjeti da si uvijek raspoložena ❤️
    Buhtlice ti isto hvataš o jel? Nisam upratila što se događa kod tebe pa me malo uvedi 🤗
    Wonderer šta ima kod tebe, kako si?
    Martyć ❤️❤️❤️❤️❤️
    Nove cure dobrodošle, šaljem vam 🤗🤗🤗 svima! 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bella🌟
    21. Ožujak 2021. 22:08

Napokon iščekivanje došlo kraju. Procurila kak se spada,trbuh boli kak se spada i sad je sve po starom😎 već sam se prepala da nije možda vanmaterična. Paničarim bezveze, al kaj ćeš.toliko sam živčana danas bila da vam to ne mogu opisati,a nisam inače živac. prošli i ovaj ciklus su baš neki čudni i jedva čekam sad da te hormone provjerim ovaj tjedan.
    Ivajurjevic Ma svaki drugi će vam biti dovoljno🤞🤞😉😘
    Ginny znači još malo bude O😁
    Mašo evo trebalo ju je prestrašiti testom i odmah je došla🤣🤣🤣odlično za papu, adam se da te neće ni zvat 🤞🤞 a tsh će ti se smiriti od terapije,bar bi trebao. Super što sve polako sjeda na svoje mjesto i vjerujem da ćeš ti ubrzo na druge teme😘
    Mare12345 dobrodošla🤗🤗 ne znam koliko brzo ti inače ovi testovi tamne,ali ja bih rekla da možda sutra,prekosutra bude pik pa dan poslije O? I sretnoo 🤞🤞💖🤗
    Buducamama2021 dobrodošla 🤗🤗  upisana na listu 😘
    Zuzuzujalice ma tebi je tek 7 dpo danas😁 ja imam vjere u tebe😁💖🤞🤞
    Lunaluna upisala sam te na listu😘 bit će ok i sutra odnos. Napravi još jednu trakicu sutra da vidiš jel ce poceti svijetliti tj jel pik prošao. Pokrili ste super i petak i subotu i ok je sutra. Jedni spermici već čekaju,sutra nove ubacite i bit će to ok😉🤞🤞
    Sandričak piši si u notes na mobitelu pa copy paste na forum,i onda ćeš biti sigurna😘
    Rea lh se polako budi😁😁
    T.loza počela napokon, neka se ovaj ciklus ugnjezdi kako god zna, već je prekrdašila🤭 ti sutra na pregled jel?

Maša🤰🏼
    21. Ožujak 2021. 23:42

Bella nek je glupaca dosla ako je vec morala doc 🙈 drugi mjesec nek te se kloni :P

Ma da bas sam sad namiru jos da odradim si taj ultrazvuk stitne i tjt barem znam da sam zdrava pa onda dalje polako 🤩

Zuzuzujalica simptomi su ti top 👌 nebi se ja zamarala sa ovim danasnjim negativnim testo bude to se kasnije promjenilo 😂🤞🤞🤞🤞🤞 na najjjace 🤞🤞🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

22. Ožujak 2021. 06:32

Jutro, drage ❤️ Neka vam dan bude lijep, sretan i blistav ❤️
    .
    Bambina, Sandricak, SweetDream, Rio, Ginny, Masa, Bella, Tloza ❤️
    .
    Ja sam se sinoc tako nazivcirala 😂 pripremil sam si toplomjer kraj kreveta, i bezveze ga idem upaliti, a na njemu “error”. Pokusam jos par puta, i dalje “error”. A kupila ga prije tjedan dana. Uzmem obicni digitalac, on mi svaki put izmjeri drugacije, 3 puta zaredom. Tako da danasnju temp uopce ne izimam u obzir. Moram pisati prituzbu FuturaNaturi, kako je toplomjer prestao funkcionirati nakon tako malo vremena 😥

buhtlica23
    22. Ožujak 2021. 06:41

t.loza

Budućamama heej žao mi je zbog tvoje situacije, želim ti da uskoro ugledaš svoj plusić ❤️ i ja imam cin 1 i gin mi je rekao pauzu i zaštićene odnose 2mj, tako da sam trenutno na pauzi :) koliko dugo je tebi rekao da pauziraš? I jel moguće da ti je cin utjecao na loš ishod u trudnoći? Sad bi samo trebala jačati imunitet i to bi se trebamo onda povući :)
    LazyO ooo super da će mužić sad bi tu, ma bit ćeš ti debela i trudna dok on ode slj put 🥰🥰 idem sutra kod svog gin da vidimo jel došlo do ovulacije.
    Zuzujalice ma daaaj, imaš ti još vremena za plusić :)))
    Bella joooj jel počela m više? Nadam se da se mrva gnijezdi i da je to to 🤭🤭🥰
    Sandričak sad ćeš ti za koji dan u napad 😁😁
    Ginny kako si ti?
    Mare ženo jesi ti ikad loše volje 😂 baš mi te drago vidjeti da si uvijek raspoložena ❤️
    Buhtlice ti isto hvataš o jel? Nisam upratila što se događa kod tebe pa me malo uvedi 🤗
    Wonderer šta ima kod tebe, kako si?
    Martyć ❤️❤️❤️❤️❤️
    Nove cure dobrodošle, šaljem vam 🤗🤗🤗 svima!

Da hvatam,ali nista 😅
    Trakice bijele ko snijeg. Nista od mene ovaj mjesec. Pratim od 8 dc 2x dnevno danas 16 dc ni naznaka drugoj crtici.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bella🌟
    22. Ožujak 2021. 07:53

Jutro☕
    🤰
    Lilimam22 ➕
    Garava123 ➕
    Zoeeuzoee ➕
    TommyFame ➕
    ⬇️🔜🤰
    🌻ODBROJAVANJE 3. MJESEC ➕🌻 (Jesenske/Zimske bebe🍁❄)
    Bebolinoof93 17.03.- čekamo test za potvrdu ❤
    Uplaśena42 20.3. - 2 dana kasni❤
    Buducamama2021 23.03. - 1 dan❤
    Zuzuzujalica 26.3. - 4 dana❤*
    T.loza 27.03. - 5 dana❤
    Sarita_00 27.03. - 5 dana❤
    Zuzuzujalica 30.03. - 8 dana❤*
    Nina5 30.03 -8 dana❤
    Marinci 31.03. - 9 dana❤
    Maša 31.03. - 9 dana❤
    🍀 ODBROJAVANJE 4.MJESEC ➕🍀
    (Zimske bebe❄☃️🌨)
    Skategirl 02.04. - 11 dana❤
    Veroma 03.04. - 12 dana❤
    Ancioo 05.04. - 14 dana❤
    Bambina 06.04. - 15 dana❤
    Buhtlica 07.04. - 16 dana❤
    Lunaluna 07.04. - 16 dana❤
    Ginny 08.04. - 17 dana ❤️
    Monstera 09.04.  - 18 dana ❤️
    LazyO 09.04. - 18 dana❤
    Gumbica - 10.04. -  19 dana ❤️
    Rea_30 - 10.04. - 19 dana❤
    Ivajurjevic92 11.04. -20 dana❤
    Wonderer 12.04. - 21 dana❤️
    RiO MArE  15.04. - 24 dana❤
    Inna_ 15.04. - 24 dana❤
    Bella 19.04. -  28 dana ❤️
    Angel1991 20.04. - 29 dana❤

Bella🌟
    22. Ožujak 2021. 07:56

Jutro☕
    Zuzuzujalice ajoj pa nemres vjerovati desetak brzo pokvario. Napisi pritužbu pa neka ti pošalju novi 😁 kako se osjećaš, kako su simptomi?
    Buhtlice ma daj si još vremena,bar do 20 dc . Možda bi počele tamniti🤞
    Kako ste danas?😘

• Amy_94
    22. Ožujak 2021. 07:58

Jutro svima evo i mene nakon kratke pauze.. 
    Trebala bi dobiti 29.03 i nadam se da necu. 
    Uglavnom u posljednjih mj dana u mom gradu krcato trudnica.. Bas mi je tesko. 
    Uglavnom pronasla sam nesto sto je mnogima pomoglo i zanima me da li je neka od vas probala prirodne vaginalete pahuljica? 

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Bella🌟
    22. Ožujak 2021. 08:27

Amy_94

Jutro svima evo i mene nakon kratke pauze..
    Trebala bi dobiti 29.03 i nadam se da necu.
    Uglavnom u posljednjih mj dana u mom gradu krcato trudnica.. Bas mi je tesko.
    Uglavnom pronasla sam nesto sto je mnogima pomoglo i zanima me da li je neka od vas probala prirodne vaginalete pahuljica?

Upisala sam te na listu😘
    Nisam probala pa ne mogu reći.

22. Ožujak 2021. 08:30

Bella hvala sto pitas za mene, draga. Kad je vec bilo krvarenja, dobro da je M kakva treba biti. Nadam se da si mi okej ❤️ Zao mi je bas sto ovaj mjesec nije bila T, ali idemo u nove pobjede. ❤️ Sto se mene i simptoma tice, i dalje mi je iscjedak. Ostali simptomi su jaaaaaako subjektivni, i ne moraju uopce znaciti da je T u pitanju. Malo mi je muka od vlastitog parfema koji inace volim, ali znam ja imati mucnine prije M, tako da se ne nadam nicemu..
    Amy uff razumijem te, trudnice na svakom cosku. Meni je najteze bilo za Bozic, kad su svi kacili slike ultrazvuka ispod bora 🙂 ali tako je kako je, drago mi je da su te trudnoce koje vidim uredne i zdrave ❤️ Nisam probala nikakve vaginalete, kakve su to?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.