Cure sad sam imala maloprije vodenast iscjedak ne znam sto to znaci ali pise da se blizi vrijeme O kad je takav iscjedak, jer stvarno mi je cudno sad to, inace nikad nisam imala za vrijeme O onaj prozirni rastezljiv iscjedak, ovaj je bio vodeni-bijeli iscjedak ne znam sto da mislim ❤️💋🙄🤔
👱♂️25
👱♀️25
🤵👰 24.10.2015.
👶👣 29.2.2016.
Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
Papa test 2/2021. 👌✅
Folikulometrija 3/2021. 👌✅
Lh trakice 3/2021.👌✅
Zadnja M 26.2.2021.
RioMare sve znam sta pricas ,ali juce sam bila preumorna za bilo kakvo striptizovanje 🙈😅 hehhe. I bila sam malo vise u fazonu daj da odradimo to da ne propustimo dan,jos 14.dc helloo. 😂 Ali eto ,nije nam se dalo. Valjda nece biti kasno ni danas,msm da ce ovulacija tek prekosutra mozda. Onda nije kasno. 🙄😆
Ja stvarno uvek hocu i mogu,ali ne znam sta sa njim više da radim. Uvek razmisljam na foru heej čoveče osvesti se,imas mlađu zenu,lepu (usta moja hvalite me 😂) pa valjda treba da mu imponuje to i da se malo više trudi ,jos pogotovo jer hocemo bebu. Ne znam stvarno, moracemo da pričamo malo ozbiljnije . Grlim tee ❣❤
Bella hvala na podršci,moracemo da porazgovaramo. Ljubim i grllim 😘❤
Wonderer hvala ti na odgovoru. Veruj mi i ja ne računam na to da smo nešto preterano pokusavali u ovih godinu dana, kad nemamo bas nesto preterano redovan seks. Malo nas je ova korona ubila,ja kod kuce non stop,on isto malo,pa radi umoran, a ja odmorna i spremna za akciju stalno. Možda smo se i smucili jedno drugome 😂😁 salim se,ne verujem,ali mislim da nam treba promena . Npr kad odemo negde na odmor to je vec stalno non stop hopsanje. Nego sto se nikako ne poklopimo sa plodnim danima i odmorom ,steta.grlim tee ❤😘
Razumijem sve... Ako jos nije O svakako nije kasno... Danas malo drugaciji način i vidjet ces kako ce hops biti magičannn.... 💜💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
RioMare sve znam sta pricas ,ali juce sam bila preumorna za bilo kakvo striptizovanje 🙈😅 hehhe. I bila sam malo vise u fazonu daj da odradimo to da ne propustimo dan,jos 14.dc helloo. 😂 Ali eto ,nije nam se dalo. Valjda nece biti kasno ni danas,msm da ce ovulacija tek prekosutra mozda. Onda nije kasno. 🙄😆
Ja stvarno uvek hocu i mogu,ali ne znam sta sa njim više da radim. Uvek razmisljam na foru heej čoveče osvesti se,imas mlađu zenu,lepu (usta moja hvalite me 😂) pa valjda treba da mu imponuje to i da se malo više trudi ,jos pogotovo jer hocemo bebu. Ne znam stvarno, moracemo da pričamo malo ozbiljnije . Grlim tee ❣❤
Bella hvala na podršci,moracemo da porazgovaramo. Ljubim i grllim 😘❤
Wonderer hvala ti na odgovoru. Veruj mi i ja ne računam na to da smo nešto preterano pokusavali u ovih godinu dana, kad nemamo bas nesto preterano redovan seks. Malo nas je ova korona ubila,ja kod kuce non stop,on isto malo,pa radi umoran, a ja odmorna i spremna za akciju stalno. Možda smo se i smucili jedno drugome 😂😁 salim se,ne verujem,ali mislim da nam treba promena . Npr kad odemo negde na odmor to je vec stalno non stop hopsanje. Nego sto se nikako ne poklopimo sa plodnim danima i odmorom ,steta.grlim tee ❤😘
Razumijem sve… Ako jos nije O svakako nije kasno… Danas malo drugaciji način i vidjet ces kako ce hops biti magičannn…. 💜💜💜
❤❤😘 hvalaa ti na podršci Maree mojaa 😍❤
A Mare12345, taj iscedak je normalan oko ovulacije,i on pomaze spermicima da brze dodju do j.celije,tako da to je dobroo 😍
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Juuuj, drage cure, hvala što tako vjerujete u mene. Samo se bojim da ne zacopramo 🤭 što bude, bude. vidjet ćemo.
Malo sam u gužvici pa ne mogu baš svakoj pojedinačno odgovarati (obećavam, budem kad dođem doma), samo sam htjela naglasiti Sandričak - ufffff, moj je ISTI! :D Sav neki lijen, sav trom, što mi inače ne smeta (još mi i simpatično zna biti), ali kad su plodni dani u pitanju, ubila bih ga 😅😅
Bella, Rio Mare.. ❤️😘
Sandričak, oni to shvaćaju kao forsiranje i teško je promijeniti taj sklop u glavi.. Jer baš tada moraju! Zato sam ja rekla da više neću spominjati da su plodni dani, samo zaskočiti! Zabranila sam mu i da gleda moje testiće i kad me pita da li je smajl, NIJE! Ali onda zavrtim guzom, sjednem u krilo i hop! Nema da ne ide.. 🤣
Zuzuzujalice staa,zadavila bih ga da sam mogla sinoc. Pa besnaa sam bilaa. 😡 ovako 🤣 Ali sad me polako proslo. 😂😘❤
Bambina Moj mene pita kaoo i ,kad su plodni dani. 🙄😂 Znaci da i on hoce ,pa mu se posle ne da ,ne znam sta vise da radiim sa njim. Jaoo ali bice bolje valjda. ❤😘
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
https://ibb.co/phK3mFF
Evo ne znam sta da kazem ista je kao i ove dvije prethodne, ova je od danas 🤔❤️🙄
👱♂️25
👱♀️25
🤵👰 24.10.2015.
👶👣 29.2.2016.
Papa test 2/2021. 👌✅
Lh trakice 3/2021.👌✅
Zadnja M 26.2.2021.
Evo ne znam sta da kazem ista je kao i ove dvije prethodne, ova je od danas 🤔❤️🙄
To jos mora da tamni....❣️A zab sam koji si dan ciklusa... Možda stvarno da nam stavis dole ilo ovu trakicu ili nesto da te pratimo... Ko to može sve popamtiti🤣🤣❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
To jos mora da tamni….❣️A zab sam koji si dan ciklusa… Možda stvarno da nam stavis dole ilo ovu trakicu ili nesto da te pratimo… Ko to može sve popamtiti🤣🤣❣️❣️❣️
25 dan ciklusa, s tim da su meni kasno O, tako da ne znam sutra idem na folikulometriju da vidimo sta ce mi rec ginekolog koliki je folikul i da li je ista narastao, a nadam se da bude 🙄❤️💋 meni su inace ciklusi duzi od 30 dana, sto znaci, 31,34,36 itd kako kada
👱♂️25
👱♀️25
🤵👰 24.10.2015.
👶👣 29.2.2016.
Papa test 2/2021. 👌✅
Lh trakice 3/2021.👌✅
Zadnja M 26.2.2021.
Pozdrav svima, da se malo i ja javim . Sve vas citam ali nemam ništa pametno za napisati. Danas ce mi biti ovi drugi hormoni I brisevi pa sam malo nervozna zbog toga. Javim svakako sta je bilo.
Sve nove koju su se prikljucile, dobro dosle I jos brze otisle sa ove teme 💕
Upratila sam da je Amy spominjala neke vaginalete ? O cemu se tu radi, koje su to ?
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Sortiraj odgovore
Najstariji