Jutroooo.. ❤️😘
Ja imam za prijavit da su me na 3. dpo (danas sam 5. dpo) počele grudi boliti i dvije noći za redom me probudila tupa bol u 02:00h koja za 20min nestane sama od sebe.. Iskreno, ne znam što bih mislila.. Nikad mi nije tako rano PMS krenuo - grudi me počnu boliti par dana prije M, a čisto sumnjam da bih imala tako rano simptome eventualne trudnoće.. 🤷♀️
Bambinaaa mislim da je rano 3dpo za simptome i M i T mada ja nisam bas kompetentna za to jer ja sve živo moguće osjetima… Al to je normalna reakcija hormona(mada naravno ja uzimam u obzir i T) al moram bit reakna❣️❣️😁😁… Samo neka nastavi sve u dobrom znaku i bit ce tu plusića🤰🤰❣️❣️
Pa da, za sve to mi je prerano!
Pritisak mi je stalno dolje, a grudi ono, kao da ću sutra dobiti M.. Hormoni opasno nešto rade, malo me i trta.. 😬
Jutroooo.. ❤️😘
Ja imam za prijavit da su me na 3. dpo (danas sam 5. dpo) počele grudi boliti i dvije noći za redom me probudila tupa bol u 02:00h koja za 20min nestane sama od sebe.. Iskreno, ne znam što bih mislila.. Nikad mi nije tako rano PMS krenuo - grudi me počnu boliti par dana prije M, a čisto sumnjam da bih imala tako rano simptome eventualne trudnoće.. 🤷♀️
Bambinaaa mislim da je rano 3dpo za simptome i M i T mada ja nisam bas kompetentna za to jer ja sve živo moguće osjetima… Al to je normalna reakcija hormona(mada naravno ja uzimam u obzir i T) al moram bit reakna❣️❣️😁😁… Samo neka nastavi sve u dobrom znaku i bit ce tu plusića🤰🤰❣️❣️
Pa da, za sve to mi je prerano!
Pritisak mi je stalno dolje, a grudi ono, kao da ću sutra dobiti M.. Hormoni opasno nešto rade, malo me i trta.. 😬
Ne treba te biti trta biti ce to plodonosno 😁🤞🤞❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutroooo trudilice 🤗!
Zuzuzujaliceee, vrvrvrkuticeee, sve nade polažem u tebe za ovaj ciklus 😃😃! Kad je već glupa vještica zeznula Bellu, Marty i Maru, da nam doneseš malo veselja u grupu ❤.
Bella, žao mi je što te ovako zezala M zadnjih dana, kad je već došla, iskoristi za hormone i ostalo što si planirala, sljedeća neće doći 😊.
LazyO, jel krenula akcija? Koji je akcijski plan 😎? Upali li nam ova vrkuta i stolisnik, krecemo u proizvodnju pripravaka za plodnost 🤣🤣.
Ginny, sto ima kod tebe? O je brzo?
Sandricak, jesi se uspjela odmoriti 🙃🙂?
T.lozice moja draga, kako si ti? Jel danas pregled?
Masa, nek si se ti nama vratila i izgustala s muzem na odmoru, vidim u dpo periodu si, javljaj simptome 😘.
Marty, evo teee, bas mi je drago vidjet tvoj komentar 😃. Drzi se, obavi te preglede i uzivaj u renoviranju, a onda nek uleti jedan opusteni plusic, kažu da se tako najčešće i dogodi ❤.
Drage nove curke, dobrodosle, citajte nas i vjerujem da ćete naučiti puno toga što vam je sad nepoznato i neshvatljivo, govorim iz iskustva 😊.
Curka, Anci, Lavanya, Lindsay, Monstera... drage curke, falite nam, nadam se da ste dobro ❤.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Curkiceeee kako ste mi? Ja imam doma radove pa nis ne stignem🤦🤦a jucer sam se bas nekako lose osjecala neka mucnina i glavobolja al danas je okej...jos se nismo bacili u hopsanje al budemo ovaj tj cim radovi zavrse☺️☺️sutra prekosutra bi trebala znati nalaz pape pa sam i zbog tog na iglama☺️☺️
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Dobroo jutro ☕
Rea Trakice su krenule polako. Sad svaki dan pis pis dok ne ulovis pik
Ginny pratimo se. 🤞❤
Bella hvala na savetu ,sad pisem u notes i tu nema reklama 😂❤
Zuzuzujalice pa kakav je to toplomer stvarno. 🤔😑 Moras da uzmes drugi. Super su ti simptomcici 🤞❤
Amy drzi se,doce i tvoje/nase vreme 💋
Ni ja nisam nikad cula za to. ❤
Budućamama ❤❤
LazyO 👋💋❤
RioMare Woow dva i po danaa. Pa vrrh. 🥰 kreces u akciju ❤
Jaoo Maree da je bar tako. Znaci sinoc sam plakala. Jbt znaci cekam ga ceoo dan,ja hoću on kao pa lenj saam . Heej lenj za sex. Pa mu kazem pa plodni su dani znas ,nista on. Znaci cekala sam ga od 1 kako sam dosla sa posla do 10 sinoc. I Jbt prolazi vreme i on se istusirao i otišao za komp,vec doslo pola 12. A ja sam ustala u pola 5 ,pa mrtva sam ceo dan. I dosao, i ja mu kazem,pa najbolje da idemo na VTO ,da dobijemo to dete, nego ovako ni ne trudimo se. Jos on zeza kao da blizanci odmah i završili smo. I kao hocemo li krenu on , ali ja stvarno nisam mogla posle, pa preumorna sam. Treba da imam seks sa poluzatvorenim očima koliko sam umorna a cekak ga ceo dan. Pokupim se u sobu i odem.😔 bas sam bila tuzna,i dalje sam. Udavih vas.
Marty lepaa ,kao što napisah gore,bas smo akcijali,dodje mi da uzmem sve trakice i toplomer da bacim kad se i on ne trudi. Teško mu je i vitamine da pije. 😶😡 uff
Wonderer hvala sto pitaas,jesam. Čak sam i predugo spavala danas. I glava me bolii. Kako si tii, kreces u akciju uskoro. 🥰🥰💋
Curka 🤗❤ Javi nam za nalaze ,bice to sve u reduu. 🥰😘
Grlim sve i koje sam spomenula i koje nisam. I izvinjavam se jer sam vas zapljusnula svojom negativnom energijom. Ljubim vas 😘❣❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Marty 💜💜 hvala na pozitivi.. Kad si divna ženica💜
Wonderer ženoo drzimo fige nasoj zujki neka ode na vrh listee....kako si ti
Curka sve će biti u najboljem redu bez sekirancije... Šalkemo pozitivne vibreee🤞🤞❣️❣️💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Sandričak znaci dovedi mi ga na raport!! 😵😤😤
Nisi udavila, mogu zamislit kako se osjećaš...moj savjet, pokusaj s njim opuštenije da se ne osjeća da "mora" to obaviti, jer i njima je to sigurno stres i osjećaju se da bisi sposobni... Mislom tako ponekad meni moj kaže...malo romantike maženja, onako full kao da je "neobavezno" ako me razumiješ..
Znam da se tu i zezamo kako moramo to "odraditi", naskoci legni neka odradi on i te forice i sve ali taj intimni odnos treba bas biti vriheme za nas sa puno emocija, ljubavi i sve sta ide uz to... Ne kažem da tako i nije ali eto..ja se nadam da si shvatila sta želim reć... Jer jako bi steta bilo sa sad propustite ove dane💜💜💜
Ja npr kad vidim da je moj umoran mu malo zavrtim guzom, neki mini striptiz i da vidis kako se to pretvori u vatromet💜💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Marty draga 💖bolovi su mi čak mrvicu možda manji nego inace,al neću reći prerano da se ne ureknem. Drago mi je da je tebi bolje❤ ići ću sutra vaditi,mislim da je to ok,ovisno kak racunam,sutra će biti najkasnije4 dc,najranije 2dc pa pošto se vade od 2.-5. To je neka zlatna sredina,iako sam jučerašnji dan uračunata u 1.dc. Jesu ove pretrage to ideš danas strašne pošto si nervozna zbog njih? Držim 🤞🤞🤞 da prođu u redu❤❤❤
Zuzuzujalice neka samo bude simptoma😁 uskoro i novi test za kojeg se nadamo da će biti ➕😘❤
Bambina neki put je super što nisu isti simptomi kao u pms-u,i to bude dobar znak😁🤞🤞🤞
LazyO 💖 možda je i stres, a možda se nešto poremetilo ko zna. Al dobro, sad mozgu ispočetka u miru. Nije loše hormone provjeriti ako se počnu čudnije stvari događati s ciklusom ili ako ih dugo nisi radila.
Mare💖💖 sad u novi napad idemo🎁🎉🎄
Wonderer❤❤❤
Cruka🤞🤞🤞 za nalaze😘
Sandričak draga grlim te jako,vidim da ti je teško danas💕💕❤❤ probaj razg s mužem i reći mu kako se osjećaš po tom pitanju i što te smeta da izbjegnete ovakve situacije.
Curka, bit ce papa ok 🤞!
Sandricak, ne bit tuzna, dogode se takvi dani, meni se sto puta dogodilo da bi isla forsirat i na kraju skuzila da nema smisla. Moj dragi i ja imamo totalno suprotan bioritam, a i njegov raspored obaveza je u kontri s mojim, tesko nam se uskladit po potanju hopsanja. Zato i ne racunam proslu godinu kao period pokusavanja jer nismo bas pokrivali plodne dane...
Ali oboje zelimo bebu i zbog toga ga ne krivim previse kad je mrtav umoran ili slicno, pokusamo nadoknadit sljedeci dan 😊. Kako je Mare rekla, malo romantike, vecerica, muzika, ono sto vas opusta i doc ce to na svoje 😘.
Mare draga, ja sam dobro, popodne bi trebala dobit rezultate briseva ali nekako sam mirna, imam osjecaj da ce bit ok. Bumo videli 😊.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
RioMare sve znam sta pricas ,ali juce sam bila preumorna za bilo kakvo striptizovanje 🙈😅 hehhe. I bila sam malo vise u fazonu daj da odradimo to da ne propustimo dan,jos 14.dc helloo. 😂 Ali eto ,nije nam se dalo. Valjda nece biti kasno ni danas,msm da ce ovulacija tek prekosutra mozda. Onda nije kasno. 🙄😆
Ja stvarno uvek hocu i mogu,ali ne znam sta sa njim više da radim. Uvek razmisljam na foru heej čoveče osvesti se,imas mlađu zenu,lepu (usta moja hvalite me 😂) pa valjda treba da mu imponuje to i da se malo više trudi ,jos pogotovo jer hocemo bebu. Ne znam stvarno, moracemo da pričamo malo ozbiljnije . Grlim tee ❣❤
Bella hvala na podršci,moracemo da porazgovaramo. Ljubim i grllim 😘❤
Wonderer hvala ti na odgovoru. Veruj mi i ja ne računam na to da smo nešto preterano pokusavali u ovih godinu dana, kad nemamo bas nesto preterano redovan seks. Malo nas je ova korona ubila,ja kod kuce non stop,on isto malo,pa radi umoran, a ja odmorna i spremna za akciju stalno. Možda smo se i smucili jedno drugome 😂😁 salim se,ne verujem,ali mislim da nam treba promena . Npr kad odemo negde na odmor to je vec stalno non stop hopsanje. Nego sto se nikako ne poklopimo sa plodnim danima i odmorom ,steta.grlim tee ❤😘
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji