Kejsy, hvala na informaciji vezano za tablete, tri vas je to napisalo tako da se nadam da je sve okej Hvala i na cestitkama, mnogo.
nekako se bojim tog ranog cestitanja, pogotovo nakon ovog svega sto sam prosla, strah me prati, ali biti ce sve dobro ako Bog da
Trenutno sam na poslu, danas najavila se na pregled pa budemo vidjeli, molim se da je sve okej.
Eh sad informacije: Trakice sam radila na 10, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 i 25 DC. Na 24 DC mi je bila najveca vrijednost ali i to mnogo slaba, ni blizu tamnoce kao kontrolna crta. Na 26DC sam isla na pregled, doktor kaze ne vidi da je uopste bila ovulacija. Moj ciklus zadnja 3 mjeseca traje 35 dana, bas redovno dobijem tako. Eh dalje trakice nisam radila niti sam imala odnose nekih 10 dana(zadnji imala na 24DC) jer sam bila lose raspolozena. Eto, to bi bilo to. Test je ovaj, prvi puta sam ga koristila, kosta oko 5 eur .. https://www.amazon.co.uk/Tests-Bundle-Midstream-Pregnancy-Detection/dp/B07GFLRR49 .
.
Lion32, hvala ti draga na lijepim rijecima i takvoj reakciji. Da bog da da uskoro sve prozivite te suze radosnice. https://www.amazon.co.uk/Tests-Bundle-Midstream-Pregnancy-Detection/dp/B07GFLRR49 evo ga i testic
.
Buhtlica, hvala ti draga Znam i sama koliko se radujem tudjim testovima, a koliko sam bila bezveze zadnjih deset dana, mislila sam da svoje dvije crte necu vidjeti ni na ovulac trakicama a kamo li gdje vise
.

🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Mama andjela molim sve simptome napisi tu,da se i mi nadjemo u njima😁😁
Simptomi, subota i nedjelja bas osjecaj da cu dobiti, iscjedak je malkice isao i nosila sam ulozak za svaki slucaj. Medjutim nista se nije desilo, cijelo vrijeme sam napuhana uzas a apetit sam izgubila, a ja bas volim da jedem, slatkise pogotovo. U zadnje vrijeme bas slabo, al vidim na vagi kilaza ista znaci ko bumbar sam. Jutros tek 1,5 kg manje ali sam jos napuhana. U donjem dijelu imam pritisak, valjda jos vise i od uzbudjenja, to sam sinoc skontala nakon testa koliko me sve obuhvatilo bilo. Bradavice me peckaju na momente, ne cesto, umorna sam danima, nenormalno, mislila sam da je to zbog dolaska M. Na bradavicama nema promjene sto se tice boje, iscjedak imam evo cijeli dan, pomalo curika, vazda sam u wc provjeravam boju. I dva zadnja dana kada sam nos ispuhala bilo je malkice krvi. Eto to bi bilo to, uglavnom umor, napuhanost, i pritisak u donjem dijelu, imam osjecaj da ce sve iz mene da izleti

🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Kejsy, hvala na informaciji vezano za tablete, tri vas je to napisalo tako da se nadam da je sve okejHvala i na cestitkama, mnogo.
nekako se bojim tog ranog cestitanja, pogotovo nakon ovog svega sto sam prosla, strah me prati, ali biti ce sve dobro ako Bog da
Trenutno sam na poslu, danas najavila se na pregled pa budemo vidjeli, molim se da je sve okej.
Eh sad informacije: Trakice sam radila na 10, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 i 25 DC. Na 24 DC mi je bila najveca vrijednost ali i to mnogo slaba, ni blizu tamnoce kao kontrolna crta. Na 26DC sam isla na pregled, doktor kaze ne vidi da je uopste bila ovulacija. Moj ciklus zadnja 3 mjeseca traje 35 dana, bas redovno dobijem tako. Eh dalje trakice nisam radila niti sam imala odnose nekih 10 dana(zadnji imala na 24DC) jer sam bila lose raspolozena. Eto, to bi bilo to. Test je ovaj, prvi puta sam ga koristila, kosta oko 5 eur .. https://www.amazon.co.uk/Tests-Bundle-Midstream-Pregnancy-Detection/dp/B07GFLRR49 .
Eh Kejsy, hajde ti sada skuzi ovo stanje Trakice nisam radila samo prvih 9 dana ciklusa, od kojih su 4 bila M, sansa i da je tad bila O, doktor bi valjda vidio na UZV. A opet od 26 dc pa nadalje nisam osjetila nikakvu ni bol ni nista, nista znacajno a ni odnos nisam imala, tako da je mene to zato i bunilo. Zato se ja pribojavam tog lazno pozitivnog testa

🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Ajme ajme ajme pa mama anđela čestitam !! Nek je uredna i školska i da sve bude kako treba ❤❤❤❤❤❤❤
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Uglavnom sad ti ne preostaje nista drugo nego uletiti u zadnji vlak na Ljetnice jer pripadas tamo, ja sam prije točno 4 god na isti dan ugledala plus i zadnja m mi je bila 30.11 i termin 24.08 tako daaaaaaaaaaa
Ako je zadnja menga bila 30.11. termin je 06.09., a to su već jesenske bebe.🙈 Vi sa ljetnih ste vec odmakle, nasa mama andjela ce u jesenske, da joj se mi uskoro sve skupa pridružimo, i budemo u istom razredu. 😅😅😅
Ljetna ili jesenska, nek' je zdrava i ziva bebica, i nek' bude sve u redu. 🙏🤰🤗
Navijam i za sve nas ostale da uskoro ugledamo plusice. Bas je ohrabrujuće procitati ovakve vijesti. 😍
Sretno svima! 💕🥳🎊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozdrav svima, pratim vas već neko vrijeme ali sad se i službeno prijavljujem na ovu temu. Ovaj mjesec sam počela koristiti LH trakice i jučer sam ulovila pik na 16 dc tako da ovulaciju očekujem danas ili sutra.
Veselim se druženju s vama i želim nam svima da se što prije preselimo na ljetne ili jesenske bebe 🙂
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Dobrodošla Teich i od mene!🥳
Evo ja upravo procurila. 3 dana mi je uranila sto nije nikad prije, ali barem nisam dobila na Bozic. 🤷🏼♀️🤭
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hvala cure na dobrodošlici 😊
Kamilica držim fige da je sljedeći ciklus tvoj, vjerujem da će nam svima 2022.g biti puno ljepša i plodnija 😀
Ja sad išla ponovno piškit hh trakicu i izgleda da je još uvijek pik, znači jučer i danas jednako tamna... ovo će biti jedan dug ciklus izgleda...
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Evo ja radila u pon briseve i izolirana mi ureaplasma nazalost, pa moramo ja i dragi piti antibiotik. Sad citam u uputama da se nikako ne preporucuje u trudnoci,a ja jos ne znam jesam li trudna ili ne. Sad da li da pricekam mengu ili krenem odma piti?🤔🤔
Evo ja radila u pon briseve i izolirana mi ureaplasma nazalost, pa moramo ja i dragi piti antibiotik. Sad citam u uputama da se nikako ne preporucuje u trudnoci,a ja jos ne znam jesam li trudna ili ne. Sad da li da pricekam mengu ili krenem odma piti?🤔🤔
Ovisi o kojem antibiotiku se radi? Ako je slučajno Doksiciklin koji se nikako ne smije u trudnoći ja bih pitala doktora da mi prepiše nešto drugo što je sigurnije u ranoj trudnoći ako je slučajno do nje došlo. Ili još bolje da pričekaš mengu pa ćeš onda točno znati na čemu si, vjerujem da par dana neće igrati neku ulogu u izliječenju.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji