Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sekica89
    22. Prosinac 2021. 19:26

Kejsy

Sekica89

Evo ja radila u pon briseve i izolirana mi ureaplasma nazalost, pa moramo ja i dragi piti antibiotik. Sad citam u uputama da se nikako ne preporucuje u trudnoci,a ja jos ne znam jesam li trudna ili ne. Sad da li da pricekam mengu ili krenem odma piti?🤔🤔

Mislim da je bolje da pitas doktora, kojeg god mozes kontaktirati, jer generalno svi znaju sta u toj situaciji, ako nemas puno do menge sacekaj, ako je vise od 5 dana, probaj kontaktirati nekog za savjet..

A trebam tocno za 5 dana dobiti,pa cu za svaki slucaj pricekati. Kad krene menga onda krecemo sa terapijom

natalie19
    22. Prosinac 2021. 19:28

Čestitam mama anđela! Nek bude školska i mirna truđnoča.🥰
    Cure, ko još čeka svoju vješticu, meni danas 31 dan, inače dolazi 30/31 dan, ali mi se prošli mjesec sve malo produžilo radi bt. Sad sam opet u iščekivanju. 😁🙉

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

natalie19
    22. Prosinac 2021. 19:29

LaVi jesi uradila test? Mislim da te svi čekamo ☺️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• natanata
    22. Prosinac 2021. 23:01

Deste zenice🥰
    Citala sam zadnja 2 dana bas dosta nova sam pa dok se malo uklopim u sve ovo
    Svi iste mukice mucimo, ja i moj muz radimo vec oko 8 mjeseci na bebcetu i svaki mjesec jedno te isto😤
     Ali se ne damo razocarati trudimo se svim silama
    Pa me zanima malo i vasa neka misljenja, relativno sam mlada pa nisam bas toliko ni upucenaa
    Nadamo se sto vi zene kazete da ce nam sledeca godina dati dosta plusica🤞🤞

Mama_anđela
    23. Prosinac 2021. 00:07

Reaa, hvala na lijepim zeljama♥️♥️
    .
    Kamiliceee, ja sam prodle godine bil u gruoi zimske i proljetne jer je bio februar termin, tako da i sada nije problem da budem i na ljetnim kao i proljetnim, samo neka sve bude kako treba 😊😊 Ici cu uvijek na grupe gdje imam cure koje poznajem od ranije kao sve vas sada🤗🤗❤ Pratiti cemi se😊 Neka ti to budr zadnja M, sada nakon praznika kreni spremnija no ikad🤗
    .
    Kejsy, nisi dosadna ni najmanje, prija mi to, i sama sam takva, volim da istrazujem, analiziram, sinoc sam tako, muz gleda u mene kaze nemoj da se mucis, odi na pregled i saznati ces sve. Stani, rekoh, ja moram da pokusam provaliti detalje🤣🤣 Fino je znati vise stvari, ti imas dosta znanja o ovim temama i nimalo ti ne moze skoditi🤗♥️  a evo sad stvarno da sve te nesuglasice razjasnim, isla sam na pregled, da li je prosli puta uzv zakazao ili nesto, ne znam, uglavnom doktor me pregleda, starost 5 sedmica i 5 dana, daklr poklapa se sa zadnjom M. Dobila odredjene tablete , cak i vaginalete. Za 15 dana ponovo pregled, tada bi ako Bog da trdbali biti otkucaji srca. Do tada trebam uraditi test na trombofiliju da vidi nalaz ak9 bude kiritican  propisati ce mi clexane injekcije. Nadam se da ce mi to biti uredno😊 i eto, on me prati od porodjaja i nekako suosjeca sa mnom, kad me pregledai pruza mi ruke, ja ono ne znam sta cu, kaze dodji da te poljubim i cestitam ti.To me bas odusevilo😪🥰 I eto valjda Onaj gore da da sve dobro bude, a i vi drage cure da prodjete ovako kao ja iznenada, i da ne vnerujuete uvijek sasvim u jedno misljenje jet eto moje jr bilo pogresno😊
    .

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mama_anđela
    23. Prosinac 2021. 00:11

SamoJa, hvala ti od srca♥️🤗
    .
    Brontosaurica, dakle ti menstrualni bolovi znaju dugo trajati. Kod mene je tako bas pritisak, trudit cu se da se sto manje naprezem, manje saginjanja, da mi lakse bude se nositi s tim😊😊
    .
    Natalie,hvala ti mnogo. Nadam se da ce bitu tako♥️🤗 i ti isto brzo da docekas ovo🥰
    .
    Siri, drago mi je da sam ti stvorila takav osjecaj. Pizitiva nam prija, znam i po sebi, koliko sam se radovala svim testicima. Svima ce doci ksd tad, samo se malo treba strpiti❤

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.

🐣surprise 21.12.2021. ➕

Mama_anđela
    23. Prosinac 2021. 00:12

Kejsy, mazenja nikad dosta, vidim da fino pokrivate, samo nastaviite jos dva tri dana, i uzivajte, O je blizuu🥰🥰

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.

🐣surprise 21.12.2021. ➕

Mama_anđela
    23. Prosinac 2021. 00:16

natanata

Deste zenice🥰
    Citala sam zadnja 2 dana bas dosta nova sam pa dok se malo uklopim u sve ovo
    Svi iste mukice mucimo, ja i moj muz radimo vec oko 8 mjeseci na bebcetu i svaki mjesec jedno te isto😤
    Ali se ne damo razocarati trudimo se svim silama
    Pa me zanima malo i vasa neka misljenja, relativno sam mlada pa nisam bas toliko ni upucenaa
    Nadamo se sto vi zene kazete da ce nam sledeca godina dati dosta plusica🤞🤞

Caoo i dobro nam dosla 🤗 Da se sto krace zadrzis tu. Napisi malo i podataka o sebi u opisu da se zna ko si, sta, od kada raditr na bebi i sl😊 Da li znas kada imas ovulaciju? Da li imas redovne cikluse? Odnose redovne? Te neke stvari su osnova, da li sama dobro poznaje svoje tijelo🤗 Da li inate neke ustanovljene problemcice da tako nazovem😊

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.

🐣surprise 21.12.2021. ➕

zoeeuzoee
    23. Prosinac 2021. 06:20

Pozdrav cure,da vam javum,beta mi se bas peavilno ne dupla...
    Sa 1600 je dosla na 2200
    Isla sam u bolnicu na pregled geatacijska je 7 mm i nema vise slobodne tekucine...
    Neznam sta ce biti,vele mala trudnoca..
    Mirna sam jedino jer je gestacisjka porasla i u maternici i jer vise nema slobodne tekucine

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    23. Prosinac 2021. 06:23

Mama_anđela

Zene, hvala na svim komentarima vezano za moj ovulacijski testic i ja sam sumnjala da je i ovulacija i svasta nesto. Ali smo bili znatizeljni i muz je otisao u drugu ppstinu po testic i odmah sam ga uradila. Na njemu pise da je dosta osjetljiv, 5 dana nakon inseminacije se moze raditi. Obje crte su se istovremeno skoro ppjavile a ovo je uslikano nakon 1.minhttps://ibb.co/Ltn2CFp .
    Fakat ne znam, sad sam zbunjena, kad se desilo kad je doktor rekao da ovulacije nema a test je bas taman poprilicno, ili je bila poslije pregleda, fakat nisam skontala. I brinem da mi slicajno ne pokazuje plus zbog tabeta siofor koje pijem, mada su one za inz rezistenciju i pocela sam piti prije 12 dana, pa sad me brine da nisu one to izazvale. Sve u svemu, ono ne vjerujem, kao da sanjam sve ovo. Ali cu vidjeti kad odem na prgled sta i kako. Ne cestitajte mi jos, sad me brine da tablete nisu sta odigrale🙄🙄🤗

Ajmeee ajmeee ajmeeeee,jako sam sretna zbog tebeeeeee❤❤❤❤🥰🥰🥰 cudoo,cestitaaaam🥰🥰

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.