Mama andjela paaaaaaaa ajme!!! Dodjem skicnuti sta ima kad ono plus!!! Razumijem tvoj strah, ali evo ja bi se ipak isto pridruzila cestitkama! Bozicna prasina je odradila svoju magiju, sta doktor zna!
Kad ces zvati dr??
LaVi cekamo teeeeee!!
I predivna prica sa mamom i sekom!
minnie1234 ja sam pila svasta pa i to nabrojano i meni nije pomoglo, ali sam citala da puno zena s tim uspije ostat trudno tako da samo naprijed, probaj i nikad ne znas!
Brontosaurica mi isto radimo na drugom. S prvim se nacekali, sad vec godinu dana opet ne ide, ali tko ceka...
Mama andjela čestitam od srca!!🥰🥰❤❤
Nek je uredna i školska,mislim da dvojbe nema jer je plusić baš jasan
Kod mene M još nema tako da napravit ću test pa što bude
hajde LaVi, cekamo te i navijamo za plusic :)
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Mama_Andjela cestitam tiii🥰
Nek je skolska i uredna trudnoca🥳
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Omg! 🤩🤩🤩😍😍😍🎉🥳💕🎊
Mama andjela, Lavi…..😍😍😍😍🤰🤰
Pa vi cete ako Bog da medju jesenske bebice! 😍🙏
Ajme, drzim fige da je to to. I da bude sve u redu!🙏
Bas sam sretna zbog vas! 🤗Sretno i drugim curama!
Juhuuu! 🥳🥳🥳🥳🎉🎉🎉🥂🥂🥂🤩🤩🤩
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Loza ako citas, sretno na pregledu, javi nam se sa sretnim vijestima.❤️❤️
Vidim da se Ina92 nije javljala nakon biokemijske, nadam se da ce nam se i ona javiti🥰❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Ženee čekam mužića da dođe s posla pa da testić napravimoo,ja kažek ako ne dođe danas radim evo nema je,nema je ni ma vidiku,bradavice osjetljivije nešto blago na dodir,bijeli iscjedak je tu
Nema ništa drugo eto
Ne znam što da mislim
Bumo vidli🙈🙏
Čim napravim javim rezultate🙏🙏
Nekako se nećkam bi li ne bi ali nemam što čekat
Ii hvala na podršci moj muž već navija za trudnoću tj stalno govori da sam trudna ja reko eto svi znaju ja ne hahaha al iz vaših usta u u Božje uši🙏🙏
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Mama_Andjela Ja sam u šoku!!!!!!! Dođem vidjeti sta ima novoga kod vas cure i naletim na ovoooo TAKO SAM SRETNA ZA VAS, i to ti nikako ne moze biti od lijekova i ničega to je hCg Hormon jedino ako si uzimala hcg injekciju a vidjela sam da nisi pisala za to..
Uglavnom sad ti ne preostaje nista drugo nego uletiti u zadnji vlak na Ljetnice jer pripadas tamo, ja sam prije točno 4 god na isti dan ugledala plus i zadnja m mi je bila 30.11 i termin 24.08 tako daaaaaaaaaaa
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Mama andjela molim sve simptome napisi tu,da se i mi nadjemo u njima😁😁
@Mama_Andjela ajmeee cestitaam ti🥰🥰🥰 dobila si najljepsi bozicni poklon,🎁👶 i sretno dalje da sve bude savrseno do kraja poroda🤞🤞
Moj bozicni poklon se negdje pogubio, ali se nadam novoj godini za nove pobjede i nade 🙏 probacu piti caj tokom ove stanke i drugi ciklus u nove pobjede🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji