Ali mene sada nešto dr zanima. Meni je danas beta 112,2 šta po googlu ispada da je to cca 4.tjedan trudnoće a mene je ginićka naručila da dođem 29.12 da me na ultrazvuk pregleda prije godišnjeg njenog jer da se može vidit s 5 tjedana gestacijska i zrno malo. Mene zanima jel to može šta štetiti plodu ako tako rano ulazi dole? Ja sam joj rekla da bi ja tamo kad po mojoj računici bude 8.tjedan al ona kaže kako sam imala spontani prošle god da možemo napravit mi i s 5 tjedana da vidimo da je sve ok al mene je strah nekako, pa ima li tko da je radio tako rano i da je sve bilo ok ili se bzv brinem jer imam ptsp?
P. S. Pijem svaki dan Andol 100 jednu tabletu jer imam 3 mutirajuća gena koja sam otkrila nakon 1.i nadam se zadnjeg spontanog prošle godine .
Bez brige, ultrazvuk ne može štetiti, biti će mirnija da znaš da je sve na svom mjestu, makar možda još nećeš čuti srčeko.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Ali mene sada nešto dr zanima. Meni je danas beta 112,2 šta po googlu ispada da je to cca 4.tjedan trudnoće a mene je ginićka naručila da dođem 29.12 da me na ultrazvuk pregleda prije godišnjeg njenog jer da se može vidit s 5 tjedana gestacijska i zrno malo. Mene zanima jel to može šta štetiti plodu ako tako rano ulazi dole? Ja sam joj rekla da bi ja tamo kad po mojoj računici bude 8.tjedan al ona kaže kako sam imala spontani prošle god da možemo napravit mi i s 5 tjedana da vidimo da je sve ok al mene je strah nekako, pa ima li tko da je radio tako rano i da je sve bilo ok ili se bzv brinem jer imam ptsp?
P. S. Pijem svaki dan Andol 100 jednu tabletu jer imam 3 mutirajuća gena koja sam otkrila nakon 1.i nadam se zadnjeg spontanog prošle godine .
Ja sam bila 5+4 i vec je srce kucalo. Sve bilo u redu tako da ne sekiraj se nego gledaj na to kao datum vaseg prvog Dejta 🤗 i prilika da mahnes svojoj bebici na ekranu😁
[ul]
[li]Trudnice 🤰
Atina ➕[/li]
[li]Marta ➕[/li]
[li]SamoJa➕[/li]
[li]Ina85 ➕[/li]
[li]Zoeeuzoee ➕[/li]
[li]Lozaa ➕[/li]
[li]Pikapolonka ➕[/li]
[li]🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅[/li]
[li]LaVi 20.12. - 3 dana kasni ❤️[/li]
[li]Nina23 25.12. - 1 dan ❤️[/li]
[li]Sekica89 28.12. - 4 dana ❤️[/li]
[li]🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄[/li]
[li]Lion32 04.01.- 11 dana ❤️[/li]
[li]Keysi 05.01. - 12 dana ❤️[/li]
[li]Buhtlica 14.01. - 21 dan ♥️[/li]
[li]Baarbara 14.01. - 21 dan ♥️[/li]
[li]Mila 17.01.- 24 dana ♥️[/li]
[li]Reaa 18.01. - 25 dana ♥️[/li]
[li]BlairWaldorf..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]Mina234…[/li]
[li]Nina23..[/li]
[li]Lekaa ..[/li]
[li]Inna92 ..[/li]
[li]Malina_30..[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]Ameliee ….[/li]
[li]Zuzujalica..[/li]
[li]Delia…[/li]
[li]Ninach…[/li]
[/ul]
.
Dobro jutro curee :)
.
Zoeeuzoee, ne mora znaciti to nista bar mislim, jer ta beta se i ne dupla bas uvijek, bas da kazes da je to dupli broj, ipake je veca razlika od prosle i rasla je. Molimo Boga da sve bude kako treba
.
Natanata, hvla na info, samo jos nisam shvatila da li znas dobro kada imas plodne dane i Ovulaciju, ili da li ti je ginekolog preko uzv nekad pratio dal se ovulacija priprema. Jasno mi je, mlada si se odlucila na ovaj korak, i radite vec mjesecima, a znam da su nasi doktori prema tom pitanju takvi da sve sto je do godine dana smatraju normalnim kod zdravih parova. Ne zauzimaju se u tim situacijama da pronalaze druga rjesenja dok ne prodje vise od godine dana. Odnose imate redovno, jedino mozda da nekad ides na preglede i da pratis folikule da li se povecavaju, koliko, i onda da ciljano imas odnose, prije nego pokusas nesto dalje. Nadam se da ce vam se uskoro posreciti. Ja nisam neki specijalist, ovdje ima cura koje su mnogo svsta prosle od tih pretraga i svega, ja nisam nikad nista pa tako da obzirom da sam i sama imala probleme sa malkice duzom mentruacijom i izostankom ovulacije, drzim se njih kao prvog faktora
.
Blair, drago mi je da si malo izasla i dala si oduska. Sada ides hrabro naprijed, i ja se nadam vec u januaru da ce biti novi plusic Hvala na lijepim zeljama, da docekas isto cim prije
.
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Lavi, zao mi je zbog negativnog testica. Ali dok nisi dobila, jos nije konacno. Pokusaj da odes na pregled ili da izvadis betu, da znas 100%. Sretnooo
.
Marta96, hvala ti draga na lijepim zeljama nadam se da ce sve biti kako treba, da budem mirnija bar malo vise nego sam sad. Daa, testic vristi, vidjeti cemo da li ce biti muskic ili zenskic, ali ja presretna sto god da bude. Samo neka mi bude zivo i zdravo
Budem se pridruzila kad vidim ako Bog da da prodje dobro drugi pregled, da srceko kuca. Sad sam eto u iscekivanju toga
Nadam se da ce sve proci dobro. Pokusavam da ne brzam, jer sam pred doktorom ko luda trckarala, kritikuje me da usporim
.
Nina23, hvalaa tii puno I tebi zelim da uskoro docekas isto
.
Bachata, drzim fige da sve bude okej. Kod nekog se otkucajii cuju ranije, kod nekog koji dan kasnije, ali biti ce to sve okej. Ono ne treba na pocetku imati previse pregleda, al to je sasvim normalno. I ja sam pregled imala prije 15 dana, pa prije dva dana, i planiran je sledeci ako Bog da za 15 dana. Da se te neke osnovne stvari vvide i onda to ide obicno mjesecno
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Bokic cure,ni 3 bet nije dobra....
Tak da,vjv opet spontanu😞😞
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Bokic cure,ni 3 bet nije dobra….
Kolika ti je beta i kad si vadila?
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Hvala vam na odgovorima i dobrim željama. Također želim svim T uredu trudnoću kao i ostalima da u gledaju uskoro svoj plusić :)
Sretno vam i blagoslovljeno Badnje večer i nadolazeći nam Božić. :)
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Bokic cure,ni 3 bet nije dobra….
Kolika ti je beta i u kojem si tjednu? Možda je sve ok jer duola se u početku a poslije samo raste
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Ma evo došli su mi nalazi štitnjače i antitijela štitnjače jer inače pijem eutirox terapiju najmanju jer smo morali tsh spustit do ispod 2 kako bi zanijela. Sad kako sam ostala u drugom stanju trebala sam sve ponovit. I sve je u redu i tsh, i t3, i t4 i još neki anti-tg ali anti-TPO je 26,2 a intervale je do 16 šta znači da je povećan. Sad me zanima da li itko zna šta to znači? Inače pijem terapiju svaki dan 1 tabl eutiroxa od 25mg a vikende po 2 tabl od 25mg. Već sam se javila specijalistu ali evo ako ko ima sličan slučaj il nešto da vidim u čemu je kvaka dok mi se doktor ne javi jer sam uznemirena baš :(.
Krv mi je uredna, mokraću sam jutros nosila i nadam se da će bit u redu.
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Cure drage, petak jeee, Badnjak jeee....🤩🎄🎊🎉🥂🥳💕
Na dobro vam došla Badnja vecer, i sretan Bozic svima koji slave! Nadam se da ste sretne, ispunjene, i sa svojim najmilijima! 🤗😇💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji