Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaVi
    23. Prosinac 2021. 09:47

Ma zanemarite moje pitanje zato što ni nisam ovulira izgleda 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

Zoe🌸
    23. Prosinac 2021. 09:48

Lavi koji si dpo ? Jedi ovaj ciklus uzimala klomifen?

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

• LaVi
    23. Prosinac 2021. 10:22

Zoe🌸

Lavikoji si dpo ? Jedi ovaj ciklus uzimala klomifen?

A ne znam,zato što nisam pratila O
    Jesam da ali izgleda neuspješno

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara

Zoe🌸
    23. Prosinac 2021. 10:27

Lavi a onda ti negativan test nista ne znaci kad ne znas koji si dpo, i jel uopce bila O.
    Preporucam ti iduci put uz klomifen folikulimetriju, da ne razbijas glavu ovako. Doktor prati rast folikula, jednog ili vise i znas na cemu si tocno
    Klomifen inace jako stanjuje endometrij pa i kad dodje do O plod se ne moze ‘zakaciti’ jer je endometrij pretanak. Uz klomifen je dobro piti bar 2dcl soka od cikle za prokrvljenost😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

• teichmmb
    23. Prosinac 2021. 10:36

Lavi čudno mi je da ti dr nije pratio ovulaciju uz klomifene jer uz njih je moguće da dođe i do višeplodne trudnoće, a i debljinu endometrija je trebalo provjeriti. No, bez obzira na to mislim da ciklus još uvijek ne trebaš otpisati jer je moguće da je ovulacija bila kasnije, držim fige da je tako.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

marta96
    23. Prosinac 2021. 11:10

Mama andjela pa šta je ovo, čestitam ❤️❤️😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ Ajme kako dam sretna. Isto sam dosla samo vidjeti sta se pise i eto jedva sam našla objavu da vidim test. Pravi plusić koji vrišti 😁
    Nek bude sve tip top i čekamo te na ljetnicama😍😍
    Moj i Atinin testić je isto vrištao i obje su curke, samo kažem ❤️❤️❤️ divan Božićni poklon 🍀🍀🍀🍀

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• LaVi
    23. Prosinac 2021. 11:12

teichmmb

Lavi čudno mi je da ti dr nije pratio ovulaciju uz klomifene jer uz njih je moguće da dođe i do višeplodne trudnoće, a i debljinu endometrija je trebalo provjeriti. No, bez obzira na to mislim da ciklus još uvijek ne trebaš otpisati jer je moguće da je ovulacija bila kasnije, držim fige da je tako.

Bila sam u koroni i nisam mogla na folikulometriju inače sam imala termin za to
    A ništa čekam M još koji dan a onda kod doktorice da mi da duphastone i dalje što bude
    Moji ciklusi si nikakvi tako da ja pratit O ne mogu osim tako da dr prati 
    Vidit ćemo što je klomifen napravio kad odem na pregled

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara

• mmmm1
    23. Prosinac 2021. 11:28

LaVi

teichmmb

A ništa čekam M još koji dan a onda kod doktorice da mi da duphastone i dalje što bude

Meni je i uz Duphastone znao ciklus preskociti jedan mjesec

• LaVi
    23. Prosinac 2021. 11:48

mmmm1

LaVi

teichmmb

Meni je i uz Duphastone znao ciklus preskociti jedan mjesec

Meni uz duphaston dođe,jednom mi je samo dosta kasnila
    A ništa ja sam zvala i idem u ponedjeljak po duphaston pa ćemo vdiit 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara

Atina25
    23. Prosinac 2021. 11:49

Kamilica Jojjjj istina da meni je zadnja m bila 15.11 i na kraju je bebač kasnio 2 tjedna pa sam rodila 06.09 termin je bio 24.08  Bila sam u ljetnicama i sama ostala u grupi doslovno hahahahahah zato sam se sad taktički prebacila u ljetnice iako je termin kraj 5 mj  Ma bas kao sta kaže Anđela kako god samo da s bebicom bude sve ok a nadam se da hoćee Kamilica i vama drzim fige da ovaj mj bude zeleni,bez pauze i da se nesto ostvari 
    Lavi Žao mi je, pratila sam i tebe i nadala s plusiću,koje su šanse da je ovulacja bila kasnije pa da još uvijek ima nade? 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.