[ul]
[li]Trudnice 🤰
Atina ➕[/li]
[li]Marta ➕[/li]
[li]SamoJa➕[/li]
[li]Ina85 ➕[/li]
[li]Zoeeuzoee ➕[/li]
[li]Lozaa ➕[/li]
[li]Pikapolonka ➕[/li]
[li]🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅[/li]
[li]Mama_anđela 19.12. - 3 dana kasni♥️[/li]
[li]LaVi 20.12. - 1 dan kasni ❤️[/li]
[li]Nina23 25.12. - 3 dana ❤️[/li]
[li]Sekica89 28.12. - 6 dana ❤️[/li]
[li]🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄[/li]
[li]Lion32 04.01.- 13 dana ❤️[/li]
[li]Keysi 05.01. - 14 dana ❤️[/li]
[li]Buhtlica 14.01. - 23 dana ♥️[/li]
[li]Baarbara 14.01. - 23 dana ♥️[/li]
[li]Mila 17.01.- 26 dana ♥️[/li]
[li]Reaa 18.01. - 27 dana ♥️[/li]
[li]BlairWaldorf..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]Mina234…[/li]
[li]Nina23..[/li]
[li]Lekaa ..[/li]
[li]Inna92 ..[/li]
[li]Malina_30..[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]Ameliee ….[/li]
[li]Zuzujalica..[/li]
[li]Delia…[/li]
[li]Ninach[/li]
[/ul]
.
Jutroo curee svima :)
.
Lavi, nadam se da M jos nije stigla i da ce testic pokazati plus
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Zene, hvala na svim komentarima vezano za moj ovulacijski testic i ja sam sumnjala da je i ovulacija i svasta nesto. Ali smo bili znatizeljni i muz je otisao u drugu ppstinu po testic i odmah sam ga uradila. Na njemu pise da je dosta osjetljiv, 5 dana nakon inseminacije se moze raditi. Obje crte su se istovremeno skoro ppjavile a ovo je uslikano nakon 1.min https://ibb.co/Ltn2CFp .
Fakat ne znam, sad sam zbunjena, kad se desilo kad je doktor rekao da ovulacije nema a test je bas taman poprilicno, ili je bila poslije pregleda, fakat nisam skontala. I brinem da mi slicajno ne pokazuje plus zbog tabeta siofor koje pijem, mada su one za inz rezistenciju i pocela sam piti prije 12 dana, pa sad me brine da nisu one to izazvale. Sve u svemu, ono ne vjerujem, kao da sanjam sve ovo. Ali cu vidjeti kad odem na prgled sta i kako. Ne cestitajte mi jos, sad me brine da tablete nisu sta odigrale🙄🙄🤗
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Ali, eto, nekako mi je ovo lijepo vidjeti, i bar vama da pokazem
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Jutro trudilice! Par sati me nema, a ono sve novosti da je milina! Koji lijepi dan
Mama_anđela dođe mi toliko milo da su mi se oči istinski napunile suzama! Koji divan plus!
Zaista ovo blagdansko vrijeme nosi nove pobjede!
Ali, eto, nekako mi je ovo lijepo vidjeti, i bar vama da pokazem
mama_anđela, ovo je pun pogodak! :) zelim ti jednu dosadnu, dosadnu skolsku trudnocu, i prelijep kraj godine
Prije nekoliko dana si pisala o nekim simptomima, umor, pospanost, bol u grudima, ali kazes, da ne znas da nije bila O, posumnjala bi na trudnocu.... i gle!
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Mama andjela čestitam od srca!!🥰🥰❤❤
Nek je uredna i školska,mislim da dvojbe nema jer je plusić baš jasan
Kod mene M još nema tako da napravit ću test pa što bude
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
6/25 - Letrozol
Mama andjela izgleda da se cuda stvarno dogadjaju. To je to, mislim da ne moze nikako biti od ljekova. Stvarno od srca cestitam❤❤❤
Siri, hvala sto si izdvojila vrijeme i komentirala moju objavu Hvala i na info za siofor, a znas kako prvo sam bila odusevljena woww, pa se sjetih tih tableta, ovo je za mene bilo bas woww neopisivo. I nadam se da ce ppotvrditi tu tvoju zadnju recenicu, da su i tvrdnje doktora cak pobijene
Hvala od srca
.
Brontosaurica, ne znam vjeruj ni sama ni kada ni kako, Hvala od sveg srca
.
B. hvala na tako lijepom komentaru, nadam se da ce se i tebi uskoro oci napuniti suzama gledajuci u svoj testic sa dvije tamne crte
.
Mila, hvala na lijepim zeljama aaa da, dobro se sjecas, pisala sam to, bradavice me ponekad bockaju, napuhana sam toliko da moram otkopcati dugme na hlacama, i evo danima sam umorna, kazem muzu kako me ovako uhvatilo, cim malo spustim glavu, zaspim nakon 1 min, i takoe vo desetak dana, muz me vazda budi, hajde gledamo film, hajde serija, hajde pocinje ti Masterchef, dok je reklama ja vec zaspala
.
Lavi, hvala na lijepim zeljama Radi testic, sretnoo
.
Sekica, izgleda... stvarno ako to bude to i sve bude uredno, ne znam, to ce biti moje najvece iznenadjenje do sada. SVe sam otpisala bila, nakon pregleda otplakala, nervozna bila, otisla pronasla tablete, pa si mislim sta ako nikad ne zatrudnim, sta ako je i klomifen uzalud. Ali sad sam bas samo brojala dane do M. Hvala na lijepim zeljama, neka se ovakva cuda svima dogadjaju
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Pozdrav svim trudilicama :))
Svrljala sam malo po forumima i zanima me dali netko od vas pije biljne cajeve za + ,
Citala sam da je caj od Vrkute i marulje odlican ali za vrkutu da se smije pit cijeli ciklus i nekakve prirodne kapi femisan, da to pomaze ostvariti trudnocu
Pa ako itko zna nesto, svaki savijet dobro dode :))
Pozdravv, ja sam koristila femisan kapi 😃 djelovale nisu bas, al to ne znaci da tebi ne bude😊
Za caj od vrukute sam cula samo pozitivne reakcijee
Sortiraj odgovore
Najstariji