Ajme mama andjela rasplakala sam se nasred posla!!!! Čestitam od srca, ne mogu ti opisat kako sam sretna zbog tebe❤❤❤
Divan kraj godine❤
Pozdrav svim trudilicama :))
Svrljala sam malo po forumima i zanima me dali netko od vas pije biljne cajeve za + ,
Citala sam da je caj od Vrkute i marulje odlican ali za vrkutu da se smije pit cijeli ciklus i nekakve prirodne kapi femisan, da to pomaze ostvariti trudnocu
Pa ako itko zna nesto, svaki savijet dobro dode :))
Pozdravv, ja sam koristila femisan kapi 😃 djelovale nisu bas, al to ne znaci da tebi ne bude😊
Za caj od vrukute sam cula samo pozitivne reakcijee
Ja nisam nista koritstila od tog, ali samo da skrenem paznju da sam jako cesto znala procitati da se vrkuta ne pije citav ciklus, pa za svaki slucaj ko je bude koristio, prvo se raspitajte, ima neka fora kako se tacno pije 😘
Ja ju pijem cijeli ciklus 😊 marulja se pije samo do ovulacije a vrkuta stalno 3 mj pa pauza..
Barem ja imam takvu info 🥰
Koliko ju kolicinski pijes? Ja sam ima par godina pa se vise ne sjecam, a sad sam se sjetila da ju imam jos u spajzu 😁 pa vrijedi probati.
Maaamaa andjelaaa ajmeeee cestitaam. Neopisivo mi je drago. Niste mogli dobiti bolji poklon 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Koliko ju kolicinski pijes? Ja sam ima par godina pa se vise ne sjecam, a sad sam se sjetila da ju imam jos u spajzu 😁 pa vrijedi probati.
Pijem dvije šalice na dan. Skuham ujutro, ponesem u termosici na posao i na dva puta popijem :)
Prosli mj nisam bas pila pa sam imala dosta sukrvice prije M, s cim vodim borbu zadnjih mjeseci. Ovaj mjesec pijem redovito pa cemo vidjet da li ima pomaka 😊
Baarbara, hvala ti draga, mnogo A vidjeti cemo sta doktor zna, vidjeti cemo danas. Zvala sam vec, danas se javila na pregled da vidim kako i sta dalje, cisto sumnjam da ce se vidjeti nesto na UZV ali dobro, polako. Uglavnom nisam jos svjesna, vjeruj mi
.
Zoee, mnogo ti hvala Nadam se iskreno da ce tako biti.
.
Lavi, bome si strpljiva, nisi kao ja i moj muz
.
Kamilica, hvala ti draga moja, nadam se da ce biti sve u redu
.
Atinaaa, usla si u pravom momentu Hvala ti na cestitkama, i ako Bog da da sve bude okej, pridruziti cu vam se. Saznati cu detalje nadam se danas, pratimo se
.
Minnie1234, ako sve bude uredno, stvarno najljepsi poklon, za 9 dana nam je i godisnjica braka, tako da bilo bi to sve skupa divno Pij caj, ukljuci sve moguce, samo ne odustaj. Ja sam sinoc prvi puta popila sok od cikle, cula sam da je dobar i natjerala se nekako. Nadu ne gubi
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Kejsy, hvala na informaciji vezano za tablete, tri vas je to napisalo tako da se nadam da je sve okej Hvala i na cestitkama, mnogo.
nekako se bojim tog ranog cestitanja, pogotovo nakon ovog svega sto sam prosla, strah me prati, ali biti ce sve dobro ako Bog da
Trenutno sam na poslu, danas najavila se na pregled pa budemo vidjeli, molim se da je sve okej.
Eh sad informacije: Trakice sam radila na 10, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 i 25 DC. Na 24 DC mi je bila najveca vrijednost ali i to mnogo slaba, ni blizu tamnoce kao kontrolna crta. Na 26DC sam isla na pregled, doktor kaze ne vidi da je uopste bila ovulacija. Moj ciklus zadnja 3 mjeseca traje 35 dana, bas redovno dobijem tako. Eh dalje trakice nisam radila niti sam imala odnose nekih 10 dana(zadnji imala na 24DC) jer sam bila lose raspolozena. Eto, to bi bilo to. Test je ovaj, prvi puta sam ga koristila, kosta oko 5 eur .. https://www.amazon.co.uk/Tests-Bundle-Midstream-Pregnancy-Detection/dp/B07GFLRR49 .
.
Lion32, hvala ti draga na lijepim rijecima i takvoj reakciji. Da bog da da uskoro sve prozivite te suze radosnice. https://www.amazon.co.uk/Tests-Bundle-Midstream-Pregnancy-Detection/dp/B07GFLRR49 evo ga i testic
.
Buhtlica, hvala ti draga Znam i sama koliko se radujem tudjim testovima, a koliko sam bila bezveze zadnjih deset dana, mislila sam da svoje dvije crte necu vidjeti ni na ovulac trakicama a kamo li gdje vise
.
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Mama andjela molim sve simptome napisi tu,da se i mi nadjemo u njima😁😁
Simptomi, subota i nedjelja bas osjecaj da cu dobiti, iscjedak je malkice isao i nosila sam ulozak za svaki slucaj. Medjutim nista se nije desilo, cijelo vrijeme sam napuhana uzas a apetit sam izgubila, a ja bas volim da jedem, slatkise pogotovo. U zadnje vrijeme bas slabo, al vidim na vagi kilaza ista znaci ko bumbar sam. Jutros tek 1,5 kg manje ali sam jos napuhana. U donjem dijelu imam pritisak, valjda jos vise i od uzbudjenja, to sam sinoc skontala nakon testa koliko me sve obuhvatilo bilo. Bradavice me peckaju na momente, ne cesto, umorna sam danima, nenormalno, mislila sam da je to zbog dolaska M. Na bradavicama nema promjene sto se tice boje, iscjedak imam evo cijeli dan, pomalo curika, vazda sam u wc provjeravam boju. I dva zadnja dana kada sam nos ispuhala bilo je malkice krvi. Eto to bi bilo to, uglavnom umor, napuhanost, i pritisak u donjem dijelu, imam osjecaj da ce sve iz mene da izleti
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Kejsy, hvala na informaciji vezano za tablete, tri vas je to napisalo tako da se nadam da je sve okejHvala i na cestitkama, mnogo.
nekako se bojim tog ranog cestitanja, pogotovo nakon ovog svega sto sam prosla, strah me prati, ali biti ce sve dobro ako Bog da
Trenutno sam na poslu, danas najavila se na pregled pa budemo vidjeli, molim se da je sve okej.
Eh sad informacije: Trakice sam radila na 10, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 i 25 DC. Na 24 DC mi je bila najveca vrijednost ali i to mnogo slaba, ni blizu tamnoce kao kontrolna crta. Na 26DC sam isla na pregled, doktor kaze ne vidi da je uopste bila ovulacija. Moj ciklus zadnja 3 mjeseca traje 35 dana, bas redovno dobijem tako. Eh dalje trakice nisam radila niti sam imala odnose nekih 10 dana(zadnji imala na 24DC) jer sam bila lose raspolozena. Eto, to bi bilo to. Test je ovaj, prvi puta sam ga koristila, kosta oko 5 eur .. https://www.amazon.co.uk/Tests-Bundle-Midstream-Pregnancy-Detection/dp/B07GFLRR49 .
Eh Kejsy, hajde ti sada skuzi ovo stanje Trakice nisam radila samo prvih 9 dana ciklusa, od kojih su 4 bila M, sansa i da je tad bila O, doktor bi valjda vidio na UZV. A opet od 26 dc pa nadalje nisam osjetila nikakvu ni bol ni nista, nista znacajno a ni odnos nisam imala, tako da je mene to zato i bunilo. Zato se ja pribojavam tog lazno pozitivnog testa
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji