Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • teichmmb
    23. Prosinac 2021. 11:49

LaVi

teichmmb

Lavi čudno mi je da ti dr nije pratio ovulaciju uz klomifene jer uz njih je moguće da dođe i do višeplodne trudnoće, a i debljinu endometrija je trebalo provjeriti. No, bez obzira na to mislim da ciklus još uvijek ne trebaš otpisati jer je moguće da je ovulacija bila kasnije, držim fige da je tako.

Bila sam u koroni i nisam mogla na folikulometriju inače sam imala termin za to
    A ništa čekam M još koji dan a onda kod doktorice da mi da duphastone i dalje što bude
    Moji ciklusi si nikakvi tako da ja pratit O ne mogu osim tako da dr prati
    Vidit ćemo što je klomifen napravio kad odem na preglea

Aha onda ok. Da sam na tvom mjestu ako ne dođe m ponovila bih test sutra ili prekosutra, moguće da će plusić čekati ispod bora. 😉

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Bbebach
    23. Prosinac 2021. 11:54

Bok drage cure! Kod mene gužvaaa i nikako odvojit vremena malo da pročitam, a kamo li se javiti...uf, biti će još više gužve narednih dana tako da možda neću ni čitati toliko redovito. Posla na poslu, pa kod kuće itd... Kako bilo, pišite lijepe stvari, šaljite nam pozitivu, što više plusića i što više sreće nek je na ovoj temi i na sljedećoj nakon ove! Ja sam trenutno smušena i smotana, čekam uskoro vrijeme za akciju i vidjet ćemo! I veselim se i strah me i sve je to za ljude! Pusa svima vama i pišite da imamo što lijepo za čitati!

• LaVi
    23. Prosinac 2021. 12:01

teichmmb

LaVi

teichmmb

Lavi čudno mi je da ti dr nije pratio ovulaciju uz klomifene jer uz njih je moguće da dođe i do višeplodne trudnoće, a i debljinu endometrija je trebalo provjeriti. No, bez obzira na to mislim da ciklus još uvijek ne trebaš otpisati jer je moguće da je ovulacija bila kasnije, držim fige da je tako.

A ništa čekam M još koji dan a onda kod doktorice da mi da duphastone i dalje što bude
    Vidit ćemo što je klomifen napravio kad odem na preglea

Aha onda ok. Da sam na tvom mjestu ako ne dođe m ponovila bih test sutra ili prekosutra, moguće da će plusić čekati ispod bora. 😉

Misliš?
    A ne znam,vidit ću,možda ponovim ali sumnjam
    Ne znam ima li smisla uopće 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

• Lion32
    23. Prosinac 2021. 12:28

BlairWaldorf

Lion32

BlairWaldorf

Draga andela !!!! Evo me ❤️ nisam se jedno vrijeme javljala i da da bila sam vani sa curkama, super je bilo 😄 baš mi je to trebalo.
    Čestitam ti od ❤️ da bude uredna, školska trudnoća ❤️🌈
    Cure sretan vam Božić i šaljem puse svima. 💋

Taman sam dosla na forum pitat gdje si ti i da li je sve ok..
    Nadam se da si dobro…❤

Zoe samo hrabro, ima jos sanse, vidis kako se cuda dogadjaju🥰

Dobro sam ! Hvala ti 😄 kak si ti ?

Pa ok sam, cekam da iduce godine dodje M da mogu na tu folikulometriju  :)

• mmmm1
    23. Prosinac 2021. 12:47

LaVi

mmmm1

LaVi

teichmmb

Vidit ćemo što je klomifen napravio kad odem na pregled

Meni je i uz Duphastone znao ciklus preskociti jedan mjesec

Meni uz duphaston dođe,jednom mi je samo dosta kasnila
    A ništa ja sam zvala i idem u ponedjeljak po duphaston pa ćemo vdiit

Nadam se da ces ili dobiti ili nek ti se plusic pokaze, ali navijam za plusic 🤞🤞🤞🤞
    Jer znam kak je kad te drzi u neizvjesnosti to sve, i onda kad napravis test i bude negativan, a ne znas zasto kasni nema goreg, bar je meni tako 🙄

nina23
    23. Prosinac 2021. 13:29

Poz svima novina i starima. MAMA ANDELA CETSTITAMMMMM BAS MI JE DRAGO ZBOG TEBE ❤❤❤🥳🥳😘😘😘😘

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

natalie19
    23. Prosinac 2021. 16:06

Kakva su vam iskustva s femometer testom za trudnocu? Dobila sam jih s Lh trakica, a prije jih nisam nikad koristila. ☺️ Poslala bi sliku da vidite koji test je to ali neznam kak/di se pošalje. 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Bachata
    23. Prosinac 2021. 18:27

Kejsy

LaVi

Sad ću pitat jedno glupo pitanje ali zanima me baš ako je bila kasna O,jel moguće da tesr još ništa neće pokazati
    S obzirom na moj pcos
    Vjerojatno nije moguće ali pitam 😔 sad sam tužna baš
    Rekla sam da neću biti i nek bude kako treba biti ali nešto mi neda mira

Draga naravno da je moguce, meni nije kasnila ovulacija bila bas 14 dc i tek je blagu sjenu pokazao test 4 dana nakon kasnjenja.. Lako moguce da je kasna ovulacija, ako ti kasni vjestica i jos je nema nek i ne dolazi … samo polako jos je sve moguce. Meni sejavila zena koja kaze da je prvi pozitivan test imala tek pazi sad dvije sedmice nakon sto joj kasinilo.. tako da sve je moguce, glavu gore

Ma ja sam ti tipičan primjer da se ne žalostiš.....Evo ja sam imala stvari zadnji put 1.11 i od tada je kasnila a kako pratim bazalnu vidim da nije bilo ovulacija, radila 1.test i naravno negativan. Dobijem terapiju duphastol 7 dana i popijem je i nema stvari još. Napravim u Pon 2 TESTA i oba dva NEGATIVNA. Kako me uhvatio išijas mislim se ja imam sve simptome il da ću dobit il sam T pa idem ja lipo izvadit betu pa ako nisam T da primim injekciju za leđa. Izvadim betu i beta 13,2(znači da sam T) a to jutro radila 2 testa i neg bila. Tako da sam danas radila opet betu kako mi je ginićka rekla da vidimo jel raste kako treba i Bogu hvala raste. Tako da ne trebaš se bedirat možda i jesi T jer ti je ovulacija kasnila. Izvadi betu to ti je najmjerodavnije po mom mišljenju. 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Bachata
    23. Prosinac 2021. 18:32

Ali mene sada nešto dr zanima. Meni je danas beta 112,2 šta po googlu ispada da je to cca 4.tjedan trudnoće a mene je ginićka naručila da dođem 29.12 da me na ultrazvuk pregleda prije godišnjeg njenog jer da se može vidit s 5 tjedana gestacijska i zrno malo. Mene zanima jel to može šta štetiti plodu ako tako rano ulazi dole? Ja sam joj rekla da bi ja tamo kad po mojoj računici bude 8.tjedan al ona kaže kako sam imala spontani prošle god da možemo napravit mi i s 5 tjedana da vidimo da je sve ok al mene je strah nekako, pa ima li tko da je radio tako rano i da je sve bilo ok ili se bzv brinem jer imam ptsp?
    P. S. Pijem svaki dan Andol 100 jednu tabletu jer imam 3 mutirajuća gena koja sam otkrila nakon 1.i nadam se zadnjeg spontanog prošle godine .

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

Bachata
    23. Prosinac 2021. 18:37

Weeeee ima nade onda :)
    Thanxyć
    P. S. I sve je ok bilo?

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.