Ajme ajme ajme pa mama anđela čestitam !! Nek je uredna i školska i da sve bude kako treba ❤❤❤❤❤❤❤
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Uglavnom sad ti ne preostaje nista drugo nego uletiti u zadnji vlak na Ljetnice jer pripadas tamo, ja sam prije točno 4 god na isti dan ugledala plus i zadnja m mi je bila 30.11 i termin 24.08 tako daaaaaaaaaaa
Ako je zadnja menga bila 30.11. termin je 06.09., a to su već jesenske bebe.🙈 Vi sa ljetnih ste vec odmakle, nasa mama andjela ce u jesenske, da joj se mi uskoro sve skupa pridružimo, i budemo u istom razredu. 😅😅😅
Ljetna ili jesenska, nek' je zdrava i ziva bebica, i nek' bude sve u redu. 🙏🤰🤗
Navijam i za sve nas ostale da uskoro ugledamo plusice. Bas je ohrabrujuće procitati ovakve vijesti. 😍
Sretno svima! 💕🥳🎊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozdrav svima, pratim vas već neko vrijeme ali sad se i službeno prijavljujem na ovu temu. Ovaj mjesec sam počela koristiti LH trakice i jučer sam ulovila pik na 16 dc tako da ovulaciju očekujem danas ili sutra.
Veselim se druženju s vama i želim nam svima da se što prije preselimo na ljetne ili jesenske bebe 🙂
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Dobrodošla Teich i od mene!🥳
Evo ja upravo procurila. 3 dana mi je uranila sto nije nikad prije, ali barem nisam dobila na Bozic. 🤷🏼♀️🤭
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hvala cure na dobrodošlici 😊
Kamilica držim fige da je sljedeći ciklus tvoj, vjerujem da će nam svima 2022.g biti puno ljepša i plodnija 😀
Ja sad išla ponovno piškit hh trakicu i izgleda da je još uvijek pik, znači jučer i danas jednako tamna... ovo će biti jedan dug ciklus izgleda...
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Evo ja radila u pon briseve i izolirana mi ureaplasma nazalost, pa moramo ja i dragi piti antibiotik. Sad citam u uputama da se nikako ne preporucuje u trudnoci,a ja jos ne znam jesam li trudna ili ne. Sad da li da pricekam mengu ili krenem odma piti?🤔🤔
Evo ja radila u pon briseve i izolirana mi ureaplasma nazalost, pa moramo ja i dragi piti antibiotik. Sad citam u uputama da se nikako ne preporucuje u trudnoci,a ja jos ne znam jesam li trudna ili ne. Sad da li da pricekam mengu ili krenem odma piti?🤔🤔
Ovisi o kojem antibiotiku se radi? Ako je slučajno Doksiciklin koji se nikako ne smije u trudnoći ja bih pitala doktora da mi prepiše nešto drugo što je sigurnije u ranoj trudnoći ako je slučajno do nje došlo. Ili još bolje da pričekaš mengu pa ćeš onda točno znati na čemu si, vjerujem da par dana neće igrati neku ulogu u izliječenju.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Zene, hvala na svim komentarima vezano za moj ovulacijski testic i ja sam sumnjala da je i ovulacija i svasta nesto. Ali smo bili znatizeljni i muz je otisao u drugu ppstinu po testic i odmah sam ga uradila. Na njemu pise da je dosta osjetljiv, 5 dana nakon inseminacije se moze raditi. Obje crte su se istovremeno skoro ppjavile a ovo je uslikano nakon 1.minhttps://ibb.co/Ltn2CFp .
Fakat ne znam, sad sam zbunjena, kad se desilo kad je doktor rekao da ovulacije nema a test je bas taman poprilicno, ili je bila poslije pregleda, fakat nisam skontala. I brinem da mi slicajno ne pokazuje plus zbog tabeta siofor koje pijem, mada su one za inz rezistenciju i pocela sam piti prije 12 dana, pa sad me brine da nisu one to izazvale. Sve u svemu, ono ne vjerujem, kao da sanjam sve ovo. Ali cu vidjeti kad odem na prgled sta i kako. Ne cestitajte mi jos, sad me brine da tablete nisu sta odigrale🙄🙄🤗
💞 ČESTITAM! Obe linije jednako crvene! Super super
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Teich, Kejsy hvala cure 🤗 Nadam se da ce nam se svima uskoro pokazati plusici. Samo strpljivo. 🙏🤰🎊🥳💕
Ovisi o kojem antibiotiku se radi? Ako je slučajno Doksiciklin koji se nikako ne smije u trudnoći ja bih pitala doktora da mi prepiše nešto drugo što je sigurnije u ranoj trudnoći ako je slučajno do nje došlo. Ili još bolje da pričekaš mengu pa ćeš onda točno znati na čemu si, vjerujem da par dana neće igrati neku ulogu u izliječenju.
Da doksiciklin je, ipak cu pricekati jos par dana za svaki slucaj.
Sortiraj odgovore
Najstariji