.
Cure koje ste radile trakice, jedno pitanje da postavim, zanima me da li je na vasim trakicama u momentima O, i kontrolna crta bila tamnija nego prethodnih dana ili se nije ni mijenjala? Ja imam situaciju gdje mi je kontrolna dva dana otprilike bila dosta tamna i to bas po app kada su bila dva dana pred O, ili je to samo slucajna pojava kod mene?
.
Ovo mislim ako ste ih cuvale negdje u notesu kao ja, pa sad kad ih pogledam nakon par dana, vidim promjenu u odnosu na sve prethodne
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
.
Cure koje ste radile trakice, jedno pitanje da postavim, zanima me da li je na vasim trakicama u momentima O, i kontrolna crta bila tamnija nego prethodnih dana ili se nije ni mijenjala? Ja imam situaciju gdje mi je kontrolna dva dana otprilike bila dosta tamna i to bas po app kada su bila dva dana pred O, ili je to samo slucajna pojava kod mene?
.
Ovo mislim ako ste ih cuvale negdje u notesu kao ja, pa sad kad ih pogledam nakon par dana, vidim promjenu u odnosu na sve prethodne
Dobro jutro 🙃
Mislim da se one iscitavaju nakon 5-10min, kasnije vise ne 😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hello curke!! Kako ste?!! Kod mene mraz i magluština! Radim, nemam osjećaj da će uskoro Božić i Nova! Vidjet ćemo dali će ovaj mj biti plusić! Neki dan razgovarala s dr i naravno znam i sama, ali kaže čim ti je psiha mirnija prije će sve sjesti na svoje mjesto! Istina, manje mozgam kad će i dali će? Odmah se laganije i poletnije osijećam!
Pisala sam za prenatalne vitamine, iskreno dr.nisam ni pitala dali i što da pijem... Nalaze radila prije prenatalnih, željezo 22,pa razmišljam možda da ostanem na probiotiku i folnu da uzmem možda. Ranoranioc sam i već me hvata glaad!!
Hello curke!! Kako ste?!! Kod mene mraz i magluština! Radim, nemam osjećaj da će uskoro Božić i Nova! Vidjet ćemo dali će ovaj mj biti plusić! Neki dan razgovarala s dr i naravno znam i sama, ali kaže čim ti je psiha mirnija prije će sve sjesti na svoje mjesto! Istina, manje mozgam kad će i dali će? Odmah se laganije i poletnije osijećam!
Pisala sam za prenatalne vitamine, iskreno dr.nisam ni pitala dali i što da pijem… Nalaze radila prije prenatalnih, željezo 22,pa razmišljam možda da ostanem na probiotiku i folnu da uzmem možda. Ranoranioc sam i već me hvata glaad!!
Koji si dan ciklusa ? Ja pijem prenatalne otkako sam 1. put ostala trudna, kasnije sam samo produzila, možda sam imala pauzu mjesec danas.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hvala cure na podrsci. 💝
Sanjala sam da čekam svoj red za piškenje stapića u nekom nepoznatom wc-u, ispred mene žena na prozoru tog wc-a drži stapić u zraku i očitava rezultat. Vani se nalazi ogromna površina,lijepo uređena sa teresom gdje se pije kava.
Mislim da sam sanjala miss mama forum 😂
Ugl. ne znam da li smo imale plusić. 🤷💆💁
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair 21 dan je danas... Imam i ja neki testić u pričuvi doma, ali dok mogu izdržati niš ne radim..u biti i rano je.
Odlučila sam biti mirne glave i ne misliti previše!
Imam jednu dragu frendicu koja od nedavna zna za moje želje te mi je ona velika podrška kao žena ženi! Baš mi puno znači.. Jedva čekam sutra kofy s njom da mi opet da dozu optimizma
Super su ti snovi! Nice! Također sam svega i svačega zadnje vrijeme sanjuckala, sve nešto slatko i neobično! Kupila knjigu 9 mjeseci s Bogom, danas počinjem čitati... Dosta sam bila i posudila, malo pročitam ,pa stanem itd.
Bebach kužim, tako se i ja trudim ne razbijati glavu, stoviše svaki simptom koji bi mogla povezati sa trudnoćom racionaliziram na način s čime bi isti jos mogao biti povezan. 🤭 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Super su ti snovi! Nice! Također sam svega i svačega zadnje vrijeme sanjuckala, sve nešto slatko i neobično! Kupila knjigu 9 mjeseci s Bogom, danas počinjem čitati… Dosta sam bila i posudila, malo pročitam ,pa stanem itd.
Jel neka od vas ima crnu kosu, bob frizura ? 🤷😂
Jel imas neke simptome, istina jos je rano ali ... ? Mozes li, ako zelis naravno urediti svoj potpis čisto da dobijemo sliku koja je tvoja TTC priča 😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Eh draga..sada išla pokušati UREDITI PODATKE i nešto sam smrdala... Pišem nadimak i kaže on već postoji, pa kao idem pokušati nešto i gle što sam uradila Sad mi piše samo B. Za poluditit! Sad kaže da ne mogu 30 dana raditi promjenu!
U glavno, onaj dio niže na profilu gdje se kao unose podaci kod mene ko da se nema mogućnost unositi, tj.ne pušta me tamo..pomoć please!!
Sortiraj odgovore
Najstariji