Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    09. Prosinac 2021. 00:47

mina234

Veče drage moje danas sam malo bolje borim se da sve dobro prodje i da se sve riješi ubrzo …. 🤲🙏
    Eh ovako sutra bi vještica trebala da stigne
    Malo mi je čudno jer do sada uvijek prije na dan dva bude smedji iscjedak ovaj put ništa to me malo kopka
    U donjem dijelu ledja me bole grudi me na neke dodire bole i smeta mi
    Radila sam test danas ali oko 5 uveče pila sam kafe jela i bio je minus kao kuca ma ni male sjene
    Vidjet ćemo sutra
    Piskim više nego inače nekako nemam osjećaj da ću dobiti ili je to samo silna želja
    Šta vi mislite da li sam u krivo vrijeme napravila test po kalendaru ovulacija je bila 24 ili 25 Pa sad vidimo sutra šta će biti
    Ljubim vas sve i još jednom hvala na ogromnooj podršci 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗🙏🙏🙏🙏💗💗💗🤗🤗🤗🤗

Draga, nikad se ne zna. Ne radi test jos vise, sacekaj da okasni bar jedan dan pa onda. Ja kad sam svoj radila, uradila sam u 8 navecer i pokazao je crtu, a nekome kasni dva tri dana pa tek onda ugleda plusic, sve zavisi. A ti si sada i pod stresom vjerovatno jer si imala te neke situacije, tako da bas zbog tog nemoj da zuris i razocaras se ovako prije vremena. Pratila sam i testove drugih cura, nekome na 8 dana poslije O pokaze plus, nekom na 15 dana nakon O, sve je individualno. Ali, ipak ne gubi nadu, mozda mozda bude nesto😊😊😍

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Bbebach
    09. Prosinac 2021. 06:30

Jutro! Znači ovo što sam jučer smrdala s profilom biti će tako 30 dana..tek tada mogu vratiti B. u Bebach...Tako da znate da sam to ja...
    Ovi ružni komentari,miješanje u intimu-kako si u opće netko to može dopustiti. Moj bratić s ženom x puta išao na potpomognutu, još im nije uspjelo i NIKADA NIKADA ih nisam jedne riječi pitala, već je ujna to spomenula i samo sam ju poslušala, ništa pitala. A bliskiji ne možemo biti. To nisu teme za vrtiti uz kavu i čavrljanje. 
    Budite jake, nedajte da vas nevažni ljudi izbace iz takta , jer to je njihov cilj...
    Pada snijegggg!! Počele zimske radosti! Jedva očistila auto
    Ja sam radila trakice, sada tempiramo 8 dana iza menge,pa svaka dva dana ili kako već...to mi je i dr rekla, a i bila na UZV gdje je vidjela ovulaciju. Rezerve po AMH imam, muž je ok. Dosta je jedno 'jaje' da je to to!
    Na drugim temama dobrano se rađaju bebice! 
    Možda sam pisala, ali svaka čast majkama s više djece, 2 cure znam čekaju 5.djete, svaka čast žene!
    Od muža bratići,sestrične  imaju po 3-4 djece dok je kod moje to bilo u prošlosti tako.

• Bbebach
    09. Prosinac 2021. 06:35

Kako sam jučer pisala kupila knjigu 9 mjeseci s Bogom, Eline Landon, 89 kn. Pogledajte ako vas zanima sadržaj,pa si pročitajte ak imate vremena. Meni nešto takvog zaista treba jer je manjak druženja i socijalizacije, pa barem uz knjigu znam da nisam sama. Naravno, zato i forum služi. Cure koje su ga otkrile baš u blagoslovljene. Trebamo biti jedna velika, virtualna obitelj da hrabro idemo ka svome cilju! Pusa

Mama_andjela
    09. Prosinac 2021. 07:08

[ul]
    [li]Trudnice😊[/li]
    [/ul]
    Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa
    Ina85 ➕
    Zoeeuzoee ➕
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄
    Mina234 09.12. - danas ❤️
    Kejsy 10.12. - 1 dan ❤️
    Pikapolonka 13.12. - 4 dana ❤️
    Lavica 14.12. - 5 dana ❤️
    BlairWaldorf 14.12.- 5 dana ❤️
    .Mila 17.12. - 8 dana ❤️
    Mama_andjela 19.12. - 10 dana ❤️
    Reaa 20.12. - 11 dana ❤️
    LaVi 20.12. - 11 dana ❤️
    Nina23 25.12. - 16 dana ❤️
    ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.
    Lion32 04.01.-  26 dana ❤️
    .
    Buhtlica..
    Nina23..
    Lekaa ..
    Baarbaraa34..
    Lavica..
    Inna92 ..
    Malina_30..
    Kamilica ..
    Ameliee   ….
    Zuzujalica …
    Delia…
    Ninach…
    Loza…
    .
    Jutro curkee
    .
    Blair, Lavica jos samo pet dana
    .
    Lavica,ta zenska onda deff nije normalna u nekim situacijama. Razumijem, svrha zivota je imati potomke, ali od davnih dana postoje parovi koji to nisu mogli imati, samo se to toliko nije znalo, nije se raspitivalo, dok sada je to bum, dva mjeseca u braku i odmah pitanje ima li sta novo. Nema svako cilj u zivotu da se sto prije uda i rodi dijete, takvih je malo osoba, pogotovo sto je danas i obrazovanje na visem nivou, i sve moje prijateljice su isle na studij, i udale se tek u 26,27 godini, a neke jos nisu, pa prema tome, ako dijete stigne do 30te biti ce odlicno. Dijete je sreca, nesto posebno, ali sad da se zbog tog toliko raspitujes za nekoga, nema smisla, otkud znas da ja uopste zelim dijete, pogotovo kad evo ja sto sam prosla, nekad sam razmisljala o trudnoci i bojala se da ikad vise ostanem T, dok neko tamo pita sta cekamo itd. Gluposti, toliko drugih tema za pricanje, dijete je sreca, a kad dodje treba da bude sa iskrenom zeljom i iscekivanjem, i da brak ucini ljepsim, i da porodica bude najvise moguce sretna i ispunjena. Sto danas, nazalost, nije slucaj, i tog se bojim, ali vjerujemo da ce biti vise ljubavi, i srece. A to tjeranje nekog da mi napravi dijete ili cu ga napustiti, to je nesto neprihvatljivo..
    .
    I hvala na odgovoru Lavice, odlucila sam otici na pregled i porazgovarati s doktorom malo. Nisam se jos najavila, posto ne pocinje rano s radom, i nadam se iskreno da ce danas imati mjesta za mene. Ovo inace privatno, i on bude u frci al obicno me uzme svaki puta, dok u bolnici je uzas, rade dvije zenske koje uzivaju da se izgalame na trudnice, isprepadaju i iskritikuju..
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    09. Prosinac 2021. 07:15

B.

Jutro! Znači ovo što sam jučer smrdala s profilom biti će tako 30 dana..tek tada mogu vratiti B. u Bebach…Tako da znate da sam to ja…
    Ovi ružni komentari,miješanje u intimu-kako si u opće netko to može dopustiti. Moj bratić s ženom x puta išao na potpomognutu, još im nije uspjelo i NIKADA NIKADA ih nisam jedne riječi pitala, već je ujna to spomenula i samo sam ju poslušala, ništa pitala. A bliskiji ne možemo biti. To nisu teme za vrtiti uz kavu i čavrljanje.
    Budite jake, nedajte da vas nevažni ljudi izbace iz takta , jer to je njihov cilj…
    Pada snijegggg!! Počele zimske radosti! Jedva očistila auto
    Ja sam radila trakice, sada tempiramo 8 dana iza menge,pa svaka dva dana ili kako već…to mi je i dr rekla, a i bila na UZV gdje je vidjela ovulaciju. Rezerve po AMH imam, muž je ok. Dosta je jedno 'jaje' da je to to!
    Na drugim temama dobrano se rađaju bebice!
    Možda sam pisala, ali svaka čast majkama s više djece, 2 cure znam čekaju 5.djete, svaka čast žene!
    Od muža bratići,sestrične imaju po 3-4 djece dok je kod moje to bilo u prošlosti tako.

Nista onda, znamo da si to ti E pa tako razmislja normalna zena, da se ne mijesa bas u nesto sto nije njena briga, niti ce joj donijeti nesto ako ja imam ili nemam djecu. Takvih se treba samo kloniti i tj to. Super ste se isplanirali, nadam se da ce sve biti okej i ovaj mjesec i da ce biiti O. Da pokrijete kljucne dane
    Slazem se to za vise djece, ja ne znam kako te zene sa 3 djece a kamo li vise. Moja zelja je nekako bila uvijek da imam dvoje, a ako budem u mogucnosti, a mozda i iznenada dodje trece

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

BlairWaldorf
    09. Prosinac 2021. 07:59

Cure dobro jutro. ☕Za početak, meni su svi vaši postovi crno boldani... Što se događa? 😬
    B barem začas napišem tvoje ime ako ti nešto želim reći 🤷 samo optimizam 😂
    Lavice to su ti nametnuti prijatelji. Moj frend ima ludu ženu, isto tako sa nenormalnim pitanjima po pitanju svega, izrazito neugodna pogotovo kad popije. I svasta sam tu istrpila... U meduvremenu su se oni preselili u drugu državu pa se vise često ne vidimo.... E sad.... ja sam tu bas bila u neugodnoj poziciji jer sam htjela ispostovati njega pa sam njoj odsutila ali u budućim situacijama neću ... Zasto bi 🤷
    Ugl. Lavice nije do tebe. To su idioti od ljudi. Slazem se s curama treba njima ponekad pokazati zubu i zatvoriti lajavu gubicu 🤗 eh eh bas sam nabrijana nije valjda PMS 😬😯😳
    Sto se tiče pregleda mama anđela svakako idi, neće naskoditi što prije shvatimo kako nam tijelo funkcionira i ako treba pomognemo da jos bolje profunkcionira to ćemo brže doći do željenog cilja. 
    Ja sam jučer (nisam dugo piskila pa rekoh zasto ne ) piskila na onu trakicu iz mullera i bijelo kao snijeg 🥴 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    09. Prosinac 2021. 08:05

Tu trakicu sam jedinu imala doma 😬🤗🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Lion32
    09. Prosinac 2021. 08:13

Lavica 🌸

Mama andjela i Kejsy "problem" je to sto ta zena je "zena" koja je natjerala najbolji prijatelj od mog MM da mu napravi djecu (dala je ultimatum, ili djete ili te ostavim, kratko i jasno o to je ziva istina nazalost).. ja i ona nismo prijateljice, vidimo se svakih par mjeseci i svaki put "jesi bila na preglede, sta kazu, sta ti je, da li su rekli nesto konkretno?" …poludio je i MM na sve to… i rekao je i on dost..on ce se mozda druziti nesto malo s njim..ali ja ne mogu… prevelika bol..

Nikad necu razumjet takve žene.  Kao da se hrani sa tuđim bolom.. jadno i žalosno,  od takvih treba sto dalje... 

Mama andjela taman sam htjela napisat da oni vide ovulaciju ako je bila al cure su sve objasnile vec☺

Blair pusti jos par dana pa napravi opet, bit ce to dobro🤞☺😍

Pikapolonka
    09. Prosinac 2021. 08:22

Jutro svima 
    Lavica žao mi je što si imala tako neugodnu situaciju, sa takvim ljudima stvarno treba biti oštar i maknut ih iz svog života. Nažalost jako puno ljudi ne razmišlja o tome kako sa određenim pitanjima i komentarima mogu povrijediti druge. 
    Mama_andjela ja isto planiram ići do ginekologa da provjeri za ovulaciju ako ovaj ciklus neće biti dobitan. Planiram se naručiti 3-4 dana prije nego što bi trebala biti O. 
    Blair još je možda rano, svakako napravi još koji test na dan kada ne trebaš dobiti, držim fige 🤞🤞❤ Ja planiram raditi test u ponedjeljak, ako me do tada ne iznenadi menga. I dalje nemam nikakvih simptoma 🤷‍♀️

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

Mama_andjela
    09. Prosinac 2021. 08:23

Da cure sinoc sam skontala da je svima sve boldirano, nekako mi previse upada u oci, nadam se da ce biti cim prije rijeseno Apelujemo na admine
    .
    Blair, hvala, svakako cu otici kao sto kazes, kad vec ne znam sama, treba neko da pomogne u razumijevanju tijela, lakse ce nam biti poslije same da prepoznamo neke promjene I neeeemoj padati u ocaj, prvo nez kakve je osjtljievosti ta trakica, nisi napomenula uglavnom da se s njom moze raditi 6 dana ranije, tako da slobodno taj rezultat otpada. Sacekati cemo tih 5 dana, i da se desi nesto lijepo, nadam se
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.