Ja nekako mislim da tebi te trakice nisu pasala 🤷
I ja sam to mislila dok nisam kupila one iz ljekarne, isto pokazujuKakve sam gadne srece, ne znam sta mi je, ja se nadala da ce biti pn pogodak
A gle moguće da si ga jednostavno propustila uloviti 🤷 a gle sad preostaje čekanje ne možemo ništa drugo 😬 i ananas 😂 da znamo da smo napravile s naše strane ono što možemo.
Gdje nam je lavica 😎
Nadam se da sam ga propustila da je bio brzi od mene, i da sam pokrila dovoljno, to bi mi bila najdraza opcija Da u Novu Godinu udjemo sa tim pokloncicem, i sinoc lezim i zamisljam, svekrvin rodjendan 7 januara, i zamisli rekoh budem T, pa ja u pokloncic ubacim sliku s uzv, ili joj na cestitki napisemo da ce postati nensi
Mislim da bi joj to bilo draze od bilo kakvog poklona
Masta moze svasta, kazu, ali ova mojaaa nadmasuje sve granice
.
.
Lavica i Inna92 nam se dugo nisu javile, nadam se da je sve ok. Loza takodjer, mozda je bila na prvom pregledu
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Blair ja mislim da bi ovaj put za trudnoću samo sestri i mužu rekla. Sigurna sam samo da nebi vise pogriješila i rekla sinu. Jer one suze prosle godine nakon spontanog su me bolile vise nego sami spontani...😔
Blair i mama andjela ja se veselim vasim testicima koji ce bit uskoro kao da su moji🤣
Moram bit aktivnija da ne propustim..🥰
Ja sam jučer bila na razgovoru kod ginekologa. Nalazi i moji i MM su skolski i kaze da stvarno ne vidi u cemu je problem osim da moje tijelo bas ne zadrzava to neko zuto tijelo pa zato puno krvarim. Iduci mjesec ce mi prepisati Duphastone a za ovaj mjesec je preporucila puno kuhanog vina i veseli Božić 🤣🤣🤣
Kejsy svojim optimizmom svakako uljepšaš dan svima nama tu😁😊
Ja se isto nadam da ćemo imati puno plusića ove dane i tjedne što su pred nama 😊🥰 da nam uljepšaju ove blagdane što sz pred nama
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Pozdrav ljudi, ima li netko voljan tko bi mi pobliže objasnio postupak, a da je u Osijeku, iskustva, savjeti…??
Hvala 🥰
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Lion32, i ja se nadam da cemo uskoro poceti ispracati se jedna po jedna s ovog foruma na ljepse teme, a da cemo ovdje svratiti ponekad i dati savjet, lijepo iskustvo i ohrabriti nove cure Super sto su vam nalazi uredni, to je dobra vijest zaista, i od sledeci mjesec kada krenes s Duphastonom, nadam se da ce ti upaliti odmah
Poslusaj doktora, nemoj da manjka vina na trpezi
.
Keysi, uvijek treba biti pozitivan i zadrzati taj jedan dio djeteta u sebi, i ja to isto radim, i uvijek se radujem kraju godine jer uzivam u tim filmovima i serijama, dok moj muz to ne voli Ja kazem aaaa vidii film o Djeda Mrazu, kaze e izgleda da ga neces gledati
A prosle godine sam vecinom bila sama doma pa sam gledala, a ove cu se nekako iiizboriti da gledamo skupa
Evo kaze, duhovna poruka za utorak :Kada ti život da stotinu razloga da se slomiš i plačeš, ti mu pokaži da imaš jednako toliko razloga za osmijeh. Kad ne znaš što napraviti u nekoj situaciji, moli se.
.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
😘 Bas tako. Ma nema druge nego da nadjete neki kompromis. Tako je i kod mene.. muz nije bas ljubitelj tih filmova, ali popusti nekad. Ali mene sin spasava i on voli pa mi dmo u većini, tako da tati otmemo daljinac 😂. Ja sam veliki protivnik programa, zbog mora reklama i nametanja programa. Pa onda imamo tv na kojem gledamo samo tako filmove i serije sa neta… bilo smo bez TV-a skoro 7 godina i super smo psihički se odmorili, ali nam dosadilo da gledamo filmove na laptopu, pa nasli kompromis kupimo tv, ali bez kablovske i nista programi.. trudim se da sto manje robujemo nametanju razno - raznom. Mozes mislit kad iskopam kolekciju praznicnih filmova, negde na netu, pa jedan za drugim krenem da gledam 🤣🤭
I ja isto tako dok sam studirala tv nisam niti koristila i onda dosla doma, nemam potrebu uopste za tv, sve preko laptopa gledala. Eh sad imam, obicno gledam film neki, ili u skorije vrijeme Masterchef, to mi je interesantno, dok s druge strane uzasno mrzim utakmice i dnevnike, koje moj muz voli da gleda. I kad sjedim na kafi sa svekrom i svekrvom, svi smo protiv utakmice, tako da muz mora prebciti nesto sto nam je svima interesantno. Kao mala sam morala gledati tv zbog djeda i bake, tako da muza uvijek nazivam djedom od 70 godina, kad kaze da tise pricam dok gleda dnevnik
I tacno kao robovi, ja sam u brak usla prvi dan 2020 godine kada je nekako korona krenula, pa dnevnici poceli pricati o tome, to je bio buum, bjezala sam maksimalno od svega kao i sada od vakcine. Iako su moji svi vakcinisani i svekar i svekrava pitaju kada cu ja, ali sam se s muzem usaglasila da sada ne bih dok i ako ne budem morala, i rekoh nemoj nikom da pricas taj razlog, sta neko mora znati moje planove
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Pozdrav!
Danas sam prvi put išla na VV zbog obrade neplodnosti.
Nađen mi je polip na cerviksu, imala sam ga i prije trudnoće te sam odmah nakon uklanjanja istog zatrudnila...
Sada mi je doktorica dala da pijem Duphastone jer misli da će možda tako nestati polip...pa nakon par ciklusa bi na odstranjivanje...nije mi jasno zašto ga nebi odma odstranila i bok, ovako gubim mjesece?
Ima li koja od vas iskustva sa Duphastonom i polipom? Guglala sam i ništa ne piše da je uzrok polipima hormonske prirode već infekcije itd.
Već sam nestrpljiva a pogotovo što moram gubiti mjesece bzvz...
JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
MM48, oligoastenozoospermija
Hej cure…
Jel me netko trazio? 😂
Oprostite, trebala sam malu "pauzu" od svega…
Vikend je bio katastrofalan… imali smo goste i sve su nam upropastili…
Mozda se neka od vas sjeca one cure sto je i prvi put i drugi put zatrudnila odmah iz prve… eto, zbog nje.. da ne duljim i ne budem dosadna samo cu reci da mi se gadi kakve komentare ima i jedna recenica "oni nemaju djecu" itd itd..ne zelim se vise prisjetiti svega sto je rekla, sto je, izvinite, srala sta imamo i sta ne valja u nasoj kuci.. nikad vise ih ne zelim vidjeti..pa nek si ga misli zasto nema prijatelje..
Ugl.kod mene nista novo.. Cekam, pokusavam ne misliti o nicemu 😁
Blair opet isti datum 🥰
Ja necu raditi test, nisam ga kupila i ne mislim ga kupiti.. Ne nadam se previse.. Ali temp.je dalje povisena, jedan dan 37.28..da nisam mjerila, nebi ni znala jer se osjecam dobro 😂
Nadam se da ste mi vi dobro… nisam uspjela sve procitati…
Lavica, strasnoo kakva je, uzas.. ne opterecuj se mnogo time, nemoj dopustiti da te rijeci neke spodobe od zene uvrijede i bace u depru. Samo se rijesi nje, niti ju posjecuj a kada zeli da dodje, odi negdje s dragim da nema priliku i nekada ce odustati sasvim😊 Kako zene nekad znaju biti koze, da drugacije ne kazem, jer zena bi ipak zenu bar u ovim stvarima trebala podrzati, ali nee, ima tih izuzetaka sto ne ukljuce mozak prije nego jezik puste u pogon 😌 Drago mi je da si dosla sebi, temp ti je sada odlicna, nadamo se najboljem 🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Veče drage moje danas sam malo bolje borim se da sve dobro prodje i da se sve riješi ubrzo .... 🤲🙏
Eh ovako sutra bi vještica trebala da stigne
Malo mi je čudno jer do sada uvijek prije na dan dva bude smedji iscjedak ovaj put ništa to me malo kopka
U donjem dijelu ledja me bole grudi me na neke dodire bole i smeta mi
Radila sam test danas ali oko 5 uveče pila sam kafe jela i bio je minus kao kuca ma ni male sjene
Vidjet ćemo sutra
Piskim više nego inače nekako nemam osjećaj da ću dobiti ili je to samo silna želja
Šta vi mislite da li sam u krivo vrijeme napravila test po kalendaru ovulacija je bila 24 ili 25 Pa sad vidimo sutra šta će biti
Ljubim vas sve i još jednom hvala na ogromnooj podršci 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗🙏🙏🙏🙏💗💗💗🤗🤗🤗🤗
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Vecer cure 😊 Obzirom da bih voljela otici na pregled, interesuje me da li je neka od vas isla na pregled nakon O, i da li je doktor tada mogao vidjeti da li je O stvarno bila ili nije? Nikad nisam bila u to vrijeme na pregledu i obzirom da sam vec na 26 DC , O je trebala biti da je ima, i idem sa sumnjom da nije bila i voljela bih da i on utvrdi je li ili nije i da vidim sta dalje. Svakako bih trazila neki novi lijek il nesto, ovaj Inofolic bi za 6 mjeseci valjda treba popraviti stanje, jer on kao djeluje i na ovulaciju i svasta nesto, visefunkcionalan je. Tako da ako O nema, mislim da nema smisla a i ako je bila a T se ne ostvari onda zelim nesto drugo da probam. Zato me zanima da li se to tacno moze vidjeti, jer sam citala na netu da kao moze, pa da potvrdim😊 Mozda ne bi bilo dobro da dole sada neko pregleda ako recimo zena treba uskoro saznati da je T, ako je bila uspjesna O i odnosi, i o tome razmisljam, ali obzirom da nisam pozitivna po tom pitanju, otisla bih😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji