Blair, da da znam u kojem periodu se očitava, ali obzirom da radim sve iste baš mi se pojavi velika razlika u kontrolnoj crti, čak i u prvih 10 min a i poslije kad sve testove uporedim, mislila sam da moza i to ima neke veze, istrazujem
San ti je odlican hahah Vidi spod kojim si opterecenjem svim time, nisam vam ja napisala svoj san, u nedjelju ja ustala oko 7 na wc, i rekoh taman jjos malo odspavam i onda poslije 10 pisnuti trakicu. I zaspim i sanjam kako je vec skoro 11 sati, kako trebam na wc i da ponesem trakicu. Toliko je stvarno bilo, i ja ustanem, pogledam na tel, 10 sati
Skoro pa kao alarm, ali bas onda sama sebi kazem vidis koliko ti je to u podsvijesti
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ako si vidjela neku sa ovako nesredjenim obrvama, https://ibb.co/GVVHQcp , ta sam😅😅😅
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Moj ti je savjet (onako kako sam ja slusala od žene doktorice koja snima videa za premom ) uslikati kada se trakica osusi i voditi se onda za rezultatima aplikacije. Koji si dan ciklusa danas ? Koliko si pokrila dana ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ma da vidi kako nam podsvijest radi, nevjerojatno nešto. 💆
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Moj ti je savjet (onako kako sam ja slusala od žene doktorice koja snima videa za premom ) uslikati kada se trakica osusi i voditi se onda za rezultatima aplikacije. Koji si dan ciklusa danas ? Koliko si pokrila dana ?
U redu :) Danas sam 25 DC. Po app danas sam 3DPO, mada to je znaci mmozda ali vodit cu se po app da ne bude zbunjujuce kad ti pisem, a pokrili smo dva dana prije O, na dan O bas bas rano, tek sto je nastupio dan iza ponoci, i sinoc za svaki slucaj. Nisam se odmah tusirala, malo odlezim i tako, to su bile te neke stvari kako sam postupala
👩27 g.
🤵♂️36 g.
U redu :) Danas sam 25 DC. Po app danas sam 3DPO, mada to je znaci mmozda ali vodit cu se po app da ne bude zbunjujuce kad ti pisem, a pokrili smo dva dana prije O, na dan O bas bas rano, tek sto je nastupio dan iza ponoci, i sinoc za svaki slucaj. Nisam se odmah tusirala, malo odlezim i tako, to su bile te neke stvari kako sam postupala
Pa super ! Pokrili ste ključne dane. Sad je vrijeme za papanje 🍍
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pa super ! Pokrili ste ključne dane. Sad je vrijeme za papanje 🍍
Po app su kljucni, ali po trakicama... bojim se da ne Ali eto kako god, necu gubiti nadu, znam da ce je biti bar malo, opet sam sada imala odnos priblizno tim danima, nego prosli mjesec,, 7 dana prije i opet sam se nadala i imala neke lude simptome.
Doktor mi nije bio slobodan, jucer bih ja otisla da vidi dal ima nesto. Nekako bih voljela da me pregleda i ako nema nicega da mi od pocetka sl cxiklusa da neku promjenu vitamina, cega god
A tacno cu da provjerim da li ima ananas u radnji, nisam ga jela ne pamtim
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Ja nekako mislim da tebi te trakice nisu pasala 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
I ja sam to mislila dok nisam kupila one iz ljekarne, isto pokazuju Kakve sam gadne srece, ne znam sta mi je, ja se nadala da ce biti pn pogodak
👩27 g.
🤵♂️36 g.
I ja sam to mislila dok nisam kupila one iz ljekarne, isto pokazujuKakve sam gadne srece, ne znam sta mi je, ja se nadala da ce biti pn pogodak
A gle moguće da si ga jednostavno propustila uloviti 🤷 a gle sad preostaje čekanje ne možemo ništa drugo 😬 i ananas 😂 da znamo da smo napravile s naše strane ono što možemo.
Gdje nam je lavica 😎
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.