Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    07. Prosinac 2021. 08:40

Zoee, tvoja trakica je super bila na 12 ili 13 DPO, sjecam se, bas su tamne bile, dok ja tu tamnocu nikad postigla nisam. Jucer bas bas jedva se vidi, odraditi cu i danas jer sam procitala da ppojedine zene imaju lutealnu fazu cak 9 dana, tako kratko. Znas ono kad kazu, ocajnik se i za slamku hvata, eto ja tako koliko god vidjela koliko su lose, opet pomisljam da mozda samo jos nije vrijeme. Po rvoj T znam da mi je T razlikovala po uzv i zadnjoj M, cak 2 sedmice, na uzv je plod bio manji 2 sedmice, mislim nije to bio nikakav problem, samo je O nekad bas kasno bil, a posto nisam to toliko pratila, ne znam datum ni nista, jednostavno se desilo A budemo vidjeli, imam jos par trakica pa cu iskoristiti jos dva tri dana Hvala na podrsci
    .
    Innaa92 nam se dugo nije javila, nadam se da je sve OK. Mina234, takodjer ako nas nekad procitas, imas podsku da sve prevazidjes i da iz sveg toga izadjes puno jaca

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    07. Prosinac 2021. 08:43

BlairWaldorf

Cure dobro jutro ☕
    Mama anđela ja sam ulovila peak u 21 navečer, druga trakica, prvu sam radila oko 12 popodne nije bila toliko tamna ali ipak malo tamnija nego ostale dane. Vidjet ćemo da li će uroditi plodom ako da onda definitivno preporučujem trakice, stavljam broj telefona osobe kod koje sam naručila, postavim svoj chart sa premom 😂💁😄

Moj M i ja smo se isto dogovorili da nikome ne govorimo, vjerujem da će biti teško, baš me zanima koliko ćemo izdrzati, što dulje to bolje samom da sve bude u redu 🙏💝

Danas na 7dpo, vrijeme sporo prolazi, simptoma nikakvih može je to dobar znak 😚

Etoo, vidim da razlicitih slucajeva ima, ja se nadam da sam promasila  da smo iskoristili taj period I kad bi doslo do T, ajme ajmeee, sve one trakice koje sam porucila sa neta, poklonila bih i jos bih porucila i poklonila, zaista, sve zene koje se bore sa svim ovim, zasluzile su Bilo bi tesko izdrzati, to je bas euforija neka posebna, nekako ju tesko drzati samo za sebe, ali lako bih ja to.
    .
    Nekad je dobro itekako sto nema simptoma, molim da se je tvoj siklus ovaj mjesec pun pogodak

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

BlairWaldorf
    07. Prosinac 2021. 12:05

Hvala mama anđela 💝 da kupim test danas, ako se ne varam 6 je dana prije ? 💁 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    07. Prosinac 2021. 12:28

Ali trebala bi se onda ujutro testirati .... 🤷
    💆

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

zoeeuzoee
    07. Prosinac 2021. 12:29

Mama_andjela

Zoee, tvoja trakica je super bila na 12 ili 13 DPO, sjecam se, bas su tamne bile, dok ja tu tamnocu nikad postigla nisam. Jucer bas bas jedva se vidi, odraditi cu i danas jer sam procitala da ppojedine zene imaju lutealnu fazu cak 9 dana, tako kratko. Znas ono kad kazu, ocajnik se i za slamku hvata, eto ja tako koliko god vidjela koliko su lose, opet pomisljam da mozda samo jos nije vrijeme. Po rvoj T znam da mi je T razlikovala po uzv i zadnjoj M, cak 2 sedmice, na uzv je plod bio manji 2 sedmice, mislim nije to bio nikakav problem, samo je O nekad bas kasno bil, a posto nisam to toliko pratila, ne znam datum ni nista, jednostavno se desiloA budemo vidjeli, imam jos par trakica pa cu iskoristiti jos dva tri dana Hvala na podrsci
    .
    Innaa92 nam se dugo nije javila, nadam se da je sve OK.Mina234, takodjer ako nas nekad procitas, imas podsku da sve prevazidjes i da iz sveg toga izadjes puno jaca

Sikak drzim figice da samo nisi uspjela uhvatiti pik i da se O desilaa🍀🍀🍀 
    Treba se nadati i biti pozitivaan🤗

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    07. Prosinac 2021. 12:30

BlairWaldorf

Ali trebala bi se onda ujutro testirati …. 🤷
    💆

Kupiii☺☺ ja sam sad bas uzbudena zbog tebe,posto smo imale dosta slicnu situaciju🍀🍀 meni je 6 dana prije pokazao laganu sjenicu i to popodne ali s onim testom gravginost ultra plus🙏

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

BlairWaldorf
    07. Prosinac 2021. 12:45

zoeeuzoee

BlairWaldorf

💆

Kupiii☺☺ ja sam sad bas uzbudena zbog tebe,posto smo imale dosta slicnu situaciju🍀🍀 meni je 6 dana prije pokazao laganu sjenicu i to popodne ali s onim testom gravginost ultra plus🙏

Mogla bi ga kupiti pa probati zasto ne 😬 

Javim popodne što sam odlučila 💆
    Da, sjećam se da si ti dosta rano radila test i vidjela se crta, predobro 🤗 kako napreduje, kad imas prvi pregled ? Imas kakve simptome ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    07. Prosinac 2021. 12:47

Zoeee, hvalaa. nadamo se lijepim vijestima samo
    .
    Blair, kako ti srce kaze i uradi. Probaj, zasto ne, jer sigurna si da si pokrila dovoljno dana i znas kada je O bila pa prema tome, mozda da probas sutra Držimo figiceee

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

zoeeuzoee
    07. Prosinac 2021. 12:53

BlairWaldorf

zoeeuzoee

BlairWaldorf

💆

Mogla bi ga kupiti pa probati zasto ne 😬

Javim popodne što sam odlučila 💆
    Da, sjećam se da si ti dosta rano radila test i vidjela se crta, predobro 🤗 kako napreduje, kad imas prvi pregled ? Imas kakve simptome ?

Ja te podrzavam,taj testic je jako osjetljivi i stvarno pokazuje lijepe sjenice,nadam se da bude to to,drzim fige🍀🤗
    Od simtoma imam uzasno bolne grudi,koje su me po noci budile i sad vec 2 dana imam lagane grceve kao pred M ali umjerene,nista strasno i dosta se lako umorim,spavala sam vec u 9 jucer,za sad je to to
    Prvi pregled imam 23.12. dan prije Badnjaka,nadam se najljepsem Bozicnome poklonu

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

Reaa
    07. Prosinac 2021. 13:36

Kejsy

Pikapolonka

Dobro jutro svimaZoeezoee još jednom čestitam na prekrasnom plusiću, uživaj i neka bude školska ❤
    Blairmuž i ja smo se već dogovorili da ne bi pričali nikome za trudnoću barem do 10 tjedna, a sada vidjet ćemo kako će bit u stvarnostiMina234 i Kejsivi ste blizu za ne dobiti, kako se osjećate?

Ja iskreno ovaj ciklus zeljno iscekujem vjesticu da dodje 😭😰 znam da zvuci onako ruzno.. no pila sam jake antibiotike i bas sam se zabrinula i onda na razgovor sadoktoricom i bas su strogo rekli da ovaj ciklus i ne pomisljam na trudnocu, jer ovi antibiotici mora proci ciklus pa tek sledeci da se krene u akciju. Srecom sve to krenulo prije plodnih dana. Jer su veoma zeznuti jedni od onih antibiotika sto mogu da izazovu da se bebac rodi sa nepravilnim tj uvrnutim zglobovima i sl… i ne prepoucuje se ni ujednom periodu trudnoce pa ni u periodu planiranja trudnoce, osim kad se smatra da je benifit veci od rizika. Tako da iskreno ja se isjecam dobro jer je vjestica pred vratima izeljno icekujem sledeci ciklus 🥰

Koje antibiotike si pila jer sam i ja sad bila na antibioticima prije 0

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.